EZt már néztem én is... De inkább nem hivtam fel... Vagy nagyon elirta, vagy vmi ott nincs rendben, mert ránézésre elég szép illetve rendszámos... ÉS hát a 94esek mennek 420 környékén, sztal nem tom...
ilyen ez a felnitakarítás eltart egy kis ideig
de inkább mint h láncot kelljen cserélni. már úgy is belejöttem nekem már csak negyed órába van és csilli
Már megvan a másik áldozat:D Mert 3mat felhivtam de elvitték őpket ugyhogy megvan a 4ik ami éppenségel megvan:D A jogsi meg már csak napok kérdése Aztán ha minden jól megy kb 2-3 hét múlva meg is lesz!
én nem geciztem faternak még a gumiját is lefujtam mikor motorozni tanult (jogsi...és az oktató velem fujatta a láncot én meg ügyes voltam no meg utána a srác beletolta a láncsprébe a motort )
aham lehet hogy laza de amúgy nincs kikopva direkt nem lett nagyon kispanolva mert rosszak az utak és nem akartam hogy befeszüljön nagyobb bukkanóknál.. hát ahogy nézem lehet hogy kéne egy kicsit még spanolni rajta.. nem tudom a gumiba 2.3b van múlthéten fújtam... amúgy valvoline :D azért olyan fehér XD
A másik evo, az egy másik srác volt! bár lehet ennek az új gyereknek adta el az evot, vagy nem tudom :)) A lényeg, hogy régebben akit láthattál evoval, az egy ismerősöm, ez meg új gyerek.. :)
..az egyik miton mintha kicsit laza lenne a lánc! ja meg mintha nem lenne rendesen fújva (bár valszeg ez csak a kép miatt látszik úgy). milyen láncsprét használtok?
láttam én is azt az evos gyereket pénteken asszem...hosszúhajú.. jah hát öltözék az nuku.. de rendes volt intett XD jah remus karbon dob vagyis a matrica az rajta ahogy álltunk a pirosnál az volt rajta XD de tényleg szép hangja van.. én régebben is láttam ott egy evos gyereket vagy ő másik? amúgy mire értetted hogy jó a lánc?
http://www.netapro.hu/index.ph...
de inkább mint h láncot kelljen cserélni. már úgy is belejöttem nekem már csak negyed órába van és csilli
Bárcsak jogsi ügyben én is ott tartanék!
de brigéciol nagyon jól lehozza pillanatok alatt...egy kicsit a rongyra és és már csillog villog
utánna meg vakarhatom le róla kínkeservesen :D
le van fújva még a feni is levan:D biztos ami biztos (bár nem direkt)
2,3 bar, ez nagyon jó volt :)))))))
..az egyik miton mintha kicsit laza lenne a lánc! ja meg mintha nem lenne rendesen fújva (bár valszeg ez csak a kép miatt látszik úgy). milyen láncsprét használtok?