Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát majd rájön ha véletlenül az úton kötki... (De félre értés ne essék nem kivánom neki)
hi!
jaja jól írja mito
kunhegyesen vettem Bibok Tomié volt...
eléggé le volt ölve nálla már a motorja
apropó, van itt nálunk vásárhelyen egy piros evo, nemrég óta lehet meg a srácnak. ilyen kis takonypóc gyerek, csak úgy lobog a motoron rövidgatya pólóban (az idiótája) :))) Viszont kurva szép hangja van az evonak a karbon dobbal... bár az enyémnek meg mégszebb :D
na a lényeg, nem innen valaki?
általános szabályként el lehetne mondani, hogy ugyebár minél több levegőt enged át, annál több koszt is. Nem kevés embertől hallottam hogy nem árt vigyázni a sportlégszűrőkkel, mert hamarabb megnyúvad tőlük a motor! Én speciel úgy vagyok vele, hogy a gyári airboxot elég rendesen megtervezték, jó az ott ahogy van! Nálam négyezrenként van takarítva a gyári légszűrő, és épp elég szutykos ez így is, nem akarom hogy ennek a fele a motorban kössön ki! tényleges tapasztalatom nincs sportlégszűrővel!
Hát szvsz, ha rendszeresen tisztitod és rendesen be van lőve akkor, semmi rossz tulajdonsága nem lesz!
csá
Tyt tudok motorozni ezzel nincs baj
nem mostanság akarom bőviteni a végét,majd idővel
de ha ennyire képbe vagy segithetnél kicsit h 1 polini levegőszűrő nem öli meg a motort és nem csökkenti a teljesitményt? (ezt hallottam)
az adatlapomat kitöltöttem csak neked
miért? mi nem tetszik?:D
Akkor jó:D Mert amit blackdragon rakott fel (asszem ő volt) arról is f*szán lekéstem, rá 5 napra találtam meg! xd
ja megvolt az ára, de megérte!
nem fogsz lemaradni róla, benne lesz az újságokban :DDD
Uhh... Hát megkérték az árát Oksi, csak le ne maradjak róla...
96rongy volt a rendszer újonnan dobozban mindennel.
lesz majd vidi... valamikó" :D :D :D
egyetértek a kedves motorostárssal mármint Tytvel
Tyt! Am. Te mennyiért vetted rá a csövet?:O Egy vidit nem dobsz majd fel róla h milyen hangja van vele?:O
most vetted, és már kevesled a végéd? tudod az nem minden! először talán tanulj meg motorozni....
ja meg töltsd ki az adatlapod!
Veszel rá egy rendszert az vmennyit segiteni fog!
mé most mennyi a vége?
ÖÖ vmilyen vidin olyant láttam... Asszem
cseréld le egy nagyobbra vagy 350es rd-blokkot bele ugye dingo?
Javaslom dobj rá egy sportcsengőt, meg tuningmatricát.....
csá
mit csináljak a mito-mal h több legyen a vége?
tuning levegőszürő? dob?
VALAKi pls Egy jobb oldali index kellen nekem honnan szerezzek?
PLS Valaki segítsen.
fújd rá a láncra.
aztán várj egy kicsit hadd legyen jó.

nem egy nagy hókuszpókusz!
hát nekem most ilyen állapotban van a frecciám
Háát...téleg túltöltehettem mert az olajcsere előtt nem folyt! És a lánc spray-használat hogy van?
Keresd meg honnan folyik,nem vok vmi fasza gyakorlati ember egyelőre,de lehet csak kinyomja a felesleget,ha sokat tettél bele.