Hát 1-2 dolgot meg kellett rajta, hogy el mérjék vele indulni, pl mikor elhozták 15 litert evett. De amúgy mindig van valami, most a power szart be, de aki motorszerelő lesz azt nem zavarja :D
Helló!
Hát én erre nem tudok mit mondani, eladom neked a motort, mert én csak szoptam vele(jóformán többet toltam, mint amit mentem vele, buktam rajta 100eFt-ot), erre te meg lazán átszeled vele az országot, majdnem nyélgázon, eszemfaszom megáll. Én 2km-nél messzebbre nem mertem vele menni, nehogy sokat kelljen tolni. Ezért adtam el... de legalább nem kell tankolnom, gratula a szép karikához... (Kezdem sajnálni.....na jó, csak vicceltem )
Szevasztok! Ma átszeltem mitoval az országot.. Főúton 100-150 autópályán 130-160 ( 7,5-11e de szinte mindig 9e-140), 550km! És bírta, ami engem is meglepett! A fogyasztás végig 5,5 és 7 liter között volt. Annyi történt hogy a végére bedöglött a powermotorom/beállt a nyelv és állóhelyben nem ellenőriz, de menet közben is csak félig nyitja ki. Így 150-et megy, de csak 5l-t eszik
hello
van valakinek mito2 (1994)
-fordulatszám mérő spirál
-kilométer óra spirál
?
lehetőleg egy személytől lenne a legjobb mind a kettő! meg hogy mennyért adná!?
meg
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a MITO és a PRIMA első lámpa foglalata megegyezik? A lámpa talán más, mert ha jól tudom a MITO-é nem egyvonalban van hanem egy kicsit meghajtva, de mint írtam a foglalatra lennék kíváncsi. Vagy valaki tudna feltenni egy képet róla megköszönném.
Hát én erre nem tudok mit mondani, eladom neked a motort, mert én csak szoptam vele(jóformán többet toltam, mint amit mentem vele, buktam rajta 100eFt-ot), erre te meg lazán átszeled vele az országot, majdnem nyélgázon, eszemfaszom megáll. Én 2km-nél messzebbre nem mertem vele menni, nehogy sokat kelljen tolni. Ezért adtam el... de legalább nem kell tankolnom, gratula a szép karikához... (Kezdem sajnálni.....na jó, csak vicceltem )
Persze, csak mostanába nem nagyon van időm géphez ülni :S
van valakinek mito2 (1994)
-fordulatszám mérő spirál
-kilométer óra spirál
?
lehetőleg egy személytől lenne a legjobb mind a kettő! meg hogy mennyért adná!?
meg
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a MITO és a PRIMA első lámpa foglalata megegyezik? A lámpa talán más, mert ha jól tudom a MITO-é nem egyvonalban van hanem egy kicsit meghajtva, de mint írtam a foglalatra lennék kíváncsi. Vagy valaki tudna feltenni egy képet róla megköszönném.
Zsotty
És a Súberfuvóka 2660bc. Ez így jó?