Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Érdekel még a szívócsonk+membrán?
Eladó egy 36-os keihin karbi ,alu szívócsonkal , egyenes és döntött gumival. Vagy cserélném gyári 28-as patika karbira , és egy jó csonkra.
Szevasztok! Hogy megfelelően tölt e a generátor azt hol kell mérni? 14V-t kell majd hogy kapjak ugye? Illetve a 2 biztosíték miért felel és mekkorának kell lenniük? Ha bedöglött az akksi akkor is mennie kéne a lámpának+ a fordulatszámmérőnek együtt? Mert nekem kb 0 a töltésem.
RD karbikba raktak :
-148főfúvó,48as alapj, x33 tű
-175főfúvó, 55 alapj, SX18 tű
-155főfúvó,50 alapj, X71 tű (ezt már evo-ra rakták)
-ND karb, 125fő, 38alapj, X58 tű
1. kérdés : ND vagy RD karbid van ? 2. kérdés : Milyen főfúvóka van \ lesz a mocidban ? 3. kérdés : Milyen kehelycső van a mocidban ?
Például : 155főfúvó és U21 tű mellé ET262 , és van olyan is, ahol 160 főfúvó és X71 tű , 266EM kehelycső.. Ja, és ugye az alapjárati fúvókád sem mindegy...
Szóval , milyen környezetbe kell, milyen tű ?:)
Valakinek nincs eladó Súbertűje gyári karbihoz,valami jobb állapotú! Nagyon fontos lenne!
A fékbowden jó alulra? akkor olcsón kijövök :D Amúgy köszi. nekem a felső vége esett le, faragtam egyet a helyére 6-os csavarból, de nem tudom meddig bírja.
Hali! Erdekel meg a membran+szivocsonk?
bemégy biciklis boltba, és kérsz bovden külsőt(1méter max), egy bovden véget(csavaros), és egy bovden hossz állítót, meg egy fékbovdent :)
Vagy : http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

Bovden
Senki nem tudja hol lehet kuplungbowdent venni?
"-Erősített Főtengely" azzz létezik mitoba ? :D
Itt a nagy építés, ránézésre se venném meg tőlük Nekem az tetszik, hogy felsorolja a gyári cuccokat a leírásban :)) 250e? Vicc!
Szegény egykori 1es Mitom...A hirdetés az év vicce:Egyedi Mito "Versenyre épült" ,Nem tudom honnan szedik mindig elő ezt a kovácsolt dugattyú témát...Egyedi kipufogó azt jelenti hogy a gyári rezó kijövőcsövét átbarmolták ülés alattira, AP Racing matricát még Én ragsztottam a fékolajtartályra anno,Azt sem tudom mitöl könnyitett a gyári féktárcsa...ész megáll.sajnálom szegény gépet
A mito felső tűgörgő mérete : 16*20*23
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

Ilyet vettem legutóbb 2900 ft-ért. Ha kell bárkinek, tudok :) persze győrön belül, vagy székesfehérváron, vagy. paks közelében..
7.5 W-st
Heló!
Mito első telójába milyen olajat ajánlotok?
sziasztok valaki meg tudna mondani h mi a merete a mito felso tugorgojenek mert talaltam ithon egy vadi ujj tugorgo kosarat csak nem tudom mar h mien mocitol maradt meg a csomagolasan 16x20x20 c4 ir de azt nem tudja mihez valo ha jo a mitoba amit meg akarok gyuruzni de meg nem szedtem szet akkor mar azt is bele lokom ha paszol bele
Sajna itt ahol lakom alig van valami ha van is akkor meg basznak hozni...
Csavarbolt?
Srácok ! Nincs valakinek első kerék (jó állapotú) anyacsavarja ? NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM ! Evo 2-re kellene !
Olcsó és JÓ MIto EVO! ha valakinek kellene :)
KÜlföldi Papírok megvannak,pöcc-röff a gép!
ÁR: 199 ezer ft!
06307730747
Sziasztok!

Szeretnék segítséget, véleményt kérni az alábbi esettel kapcsolatban: (cagiva mito 8p 1992) kb. egy hónapja enyém a motor, eddig soha nem produkált hasonlót, sőt, semmilyen hibája nem került nyilvánosságra előttem, rendszeres használat mellett sem. Kb 300 km-et tettem bele, mióta nálam van. Pár napja az ismerősömmel motoroztunk, megálltunk kicsit, és az újbóli indításnál iszonyú hanggal elkezdett ordítani a motor( mint utólag kiderült "beragadt az önindítóm"-azaz a gomb maga nem, viszont a hang arra engedett következtetni, hogy folyamatosan ráindít) fordulatszámmérőt többi óra, visszajelző semmit újat nme produkált, a vészleállító nem volt még bekötve-de a gyújtás levételével, sőt a kulcs kiszedésével sem állt le a hang. így leszedtük az akkuról az akkusarut- ekkor persze abbamaradt de ha csak hozzáérintettük már megint ordított, egyfolytában járt. Egy 15 v-os biztosíték szétolvadt azt kicseréltük, ezzel már nem élt saját életet az elektronika, viszont be kellett tolni- érthető, hogy lemerült az akku. Azóta csak kétszer volt lehetőségem indítgatni, de menni nem mentem vele, a két indításnál simán ment minden. Ilyenkor szerintetek mi lehet a gond?

Előre is köszönök minden észrevételt, véleményt.

Maja
Nincs valakinek eladó kuplungbowdenje? Vagy honnan tudok értelmeset venni?
hali
itt van kép külön a membránról
a szívócsonkról hnap tudok képet küldeni mert ma még melózok...
Képet esetleg tudnál feldobni róla? Köszi