Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyit kernel a mociért egybe? Rendszamos? Mi a baja a csuszason kívü?
Mailem: latino22@freemail.hu
Ahha értem, akkor majd próbálkozom... kösz szépen az infót!
Dobnal egy mailt a cimemre? Lenne par kerdesem.
Megmaradt a Dellorto 34-es karbim, nem kell valakinek? szívócsinkal együtt 8e, hibátlan, dea rugó nincs meg hozzá.
Egy darab kis müanyag volt ott. Akár fémmel is helyettesítheted. Egy kis rúd volt ott. A megfelelő hosszt ki kell játszanod, hogy mekkora a megfelelő hosszúság neked! (pici, henger alakú, nem túl hosszú.. kb 1-1.5cm?)

http://www.bfsbolt.hu/webshop_...

Ez a kis fekete cucc, ami kilóg a végéből ( a csavaros végéből) .
Mitcsinaltal a blokjaval? En is sajnalam, egy gyongyszem ez a mito
Kár érte...ennek a blokkját Én újitottam fel 2 éve.Ez egy Evo1 Mito2 vázzal és Evo2 blokkal
Hali!
Ha valaki tudna segíteni az írjon légyszíves.
Olyan problémám van, hogy a fék lámpám folyamat világít, mert az első fék lámpa kapcsolóját ( azt a pöcköt ) ami megnyomná, hogy kapcsoljon a féklámpa, az kiesett és lövésem sincs, hogy mi volt ott. Aki tudja vagy esetleg van valami tippje, hogy mit rakjak oda amivel jó lenne az írjon.
köszi.
Sziasztok, 94es mito evo-mat bontom, elcsusztam vele, a fej idom es az oldal idomok serultek, minden mar patent allapotban van, esetleg egyben is elado.
E-mailben erdeklodjetek, azt gyakran nezem:
macsugamate@hotmail.com
köszi
Már van rá vevő. Viszont RS fórumban is van egy ugyanennyiért:)
engem érdekelne!
elérhetőség?
Jaja ;) Köszönöm szépen a segítségedet!
jó lett a fesz. szabályzó és az 5 lábú relé ?
Van nekem egy 28as gyári karbim, 1 az 1-ben cserélném veled 34-esre. Valami elérhetőséged van esetleg ?
Azért nincs töltésed, mert az alaplapod hibás. Az alaplapot ha kicseréled, akkor lesz csak jó (ha jó alaplapot veszel, ami tölt vissza is) .
De elképzelhető, hogy a fesz szabályzód a hibás lánc szem, viszont ez ritkán szokott előfordulni. Esetleg nézd meg a biztosítékokat, hogy jó-e mind2.
Hová valósi vagy egyébként ?
pippo907@gmail.com a mail cimem.
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

Hát csajok és srácok. Meg kell válnom a Mitomtól. Ha valakit érdekel, akkor szóljatok/ajánljátok nyugodtan.
Elvileg nem küldte el a mailokat, ezért itt írok.. Tudok úgy menni, hogy 7-fél 8 körül már Győrnél legyek, de akkor a külvárosban tudunk találkozni.
Heló!
Szétszedtem a mitom első telóját és a belseje nem egyforma ez gyári? A szimering hogy jön ki belőle? Olajat hol kell beletölteni?
írtam tegnap
Sziasztok , figyelmetekbe ajánlanám ezt a kis hirdetésecskét! :)

http://www.kepesmotor.hu/idomo...

ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését hívjon bátran, akár még olcsóbban is elvihető! sziasztok!
még minden kellene mitó váz :D
én a mitót. Ezt ismerem már teljesen. Ehhez van mindenem. De ha akkoriban úgy alakul RS-t veszek akkor azzal lennék így.
De csak 28 ast! ELADÓM VAN 34 ES Dellorto, mindene megvan, kiváló állapot! vagy csere szőrt a szőrbe kissebre.
Hali! Mito -ba való karbit, vennék. esetleg hengert, és dugót! de csak jó állapotút! kösy!