ja és igen, ez tuti ne mgyári ugyanis soha az életben nem raktak cagivaba derbi blokkot! bár tudomásom szerint a derbi gyártot talán gpr néven ugyan oylan kinézetű motort mint a kerek lámpás mito de szerintem a prima-t nem másoltak le szóval azért kérdez körbe hogy ezzel a mocival mit is alkottak!
Ez nem mito hanem prima!
Sokan ezt nyomják hogy mito 50 meg mito prima meg ilyenek!Ennek semmi köze a mito névhez
ennek CAGIVA PRIMA 50 a neve!Ha meg derbi blokkos az 100 hogy nem gyári mert soha nem volt
cagiva-ba derbi blokk gyárilag!
Hali mindenkinek!
Én is vettem egy Mito-t, igaz én egy kis 50-est! Igazából egy 25-ös NSR-t vettem meg majdnem, de lebeszéltek, egyrészt mert egy 4 LE-s robogóról arra átűlni egyből talán kicsit erős lett volna, na meg 125/50-es-ként adták! Így egy ilyen Mito mellett döntöttem...tanuló motornak tökéletes szerintem!
Vannak hibái, de nem olyan vészesek...legalábbis remélem!
Amúgy rögtön lenne annyi kérdésem, hogy a gyújtáskapcsoló miért 4 fokozatú? Kormányzár-semmi-gyújtás-gyújtás! Ezt nem értem! Jaa amúgy az enyémben Derbi blokk van...habár lehet hogy minden Mitoban az van , nem értek még hozzá
vettem egy mitot! de le van járva a müszakija és szerzödésbe foglaltuk h juni 30ig meg kell csinálnia a régi tulajnak ha nem akkor a vétel ár elöleget 2szeresen vissza kel lfizetnije hehe amugy van hozzá 2 üléses utcai farok idom is hozzá jah a kép teganp éjjel 11kor készült akkro vettem meg 1 re értün khaza pest mellet lakom ez hajduszoboszlon volt haza fele végig egy oalsz rendszámu a3assal versenyeztünk
Sziasztok! Eladtam ,,Black Magic" -emet Remélem azért még ,,vissza vártok" a fórumba Mito nélkül, tervben egy régi 250es honda túra moci átípítése van.... na majdcsak lesz vmi!
Vigyázzatok magatokra, mostanában rengeteg a baleset....
Széles utat, olcsó benzint!
Üdv: Edem
:D Ez egy prima nem mito :D egy 50 es mito szerűség de azért eléggé más
Mennyiért vetted?
Sokan ezt nyomják hogy mito 50 meg mito prima meg ilyenek!Ennek semmi köze a mito névhez
ennek CAGIVA PRIMA 50 a neve!Ha meg derbi blokkos az 100 hogy nem gyári mert soha nem volt
cagiva-ba derbi blokk gyárilag!
petermantól vettema a gépet
még a gyári kirüff van rajta,benne van még a fojtás ?
Lenne egy hülye kérdésem: A MITO-t belehet tolni mint egy Simsont? Mármint nem lesz semmi baja, ha nem önindítóval indítom?
Én is vettem egy Mito-t, igaz én egy kis 50-est! Igazából egy 25-ös NSR-t vettem meg majdnem, de lebeszéltek, egyrészt mert egy 4 LE-s robogóról arra átűlni egyből talán kicsit erős lett volna, na meg 125/50-es-ként adták! Így egy ilyen Mito mellett döntöttem...tanuló motornak tökéletes szerintem!
Vannak hibái, de nem olyan vészesek...legalábbis remélem!
Amúgy rögtön lenne annyi kérdésem, hogy a gyújtáskapcsoló miért 4 fokozatú? Kormányzár-semmi-gyújtás-gyújtás! Ezt nem értem! Jaa amúgy az enyémben Derbi blokk van...habár lehet hogy minden Mitoban az van , nem értek még hozzá
(A képek még az eladónál készültek!)
köszi
Vigyázzatok magatokra, mostanában rengeteg a baleset....
Széles utat, olcsó benzint!
Üdv: Edem