Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lemerült akksi miatt szokott beszarni a power elektronika,szóval,ha ez a gondod,akkor töltsd fel előbb az akksit,sztem.
ja és igen, ez tuti ne mgyári ugyanis soha az életben nem raktak cagivaba derbi blokkot! bár tudomásom szerint a derbi gyártot talán gpr néven ugyan oylan kinézetű motort mint a kerek lámpás mito de szerintem a prima-t nem másoltak le szóval azért kérdez körbe hogy ezzel a mocival mit is alkottak!
szia
:D Ez egy prima nem mito :D egy 50 es mito szerűség de azért eléggé más
Azért lett szar a powerja mert lemerült az akksija vagy azért mert betolta?
Ez egyértelmű csak felesleges belekötni
Szia!
Mennyiért vetted?
Ez nem mito hanem prima!
Sokan ezt nyomják hogy mito 50 meg mito prima meg ilyenek!Ennek semmi köze a mito névhez
ennek CAGIVA PRIMA 50 a neve!Ha meg derbi blokkos az 100 hogy nem gyári mert soha nem volt
cagiva-ba derbi blokk gyárilag!
Havernak mikor régen lemerült az akksija (ezért lett szar a powerja) egyet fordult a kerék és be is röffent.
Köszi a választ...
csá
petermantól vettema a gépet
még a gyári kirüff van rajta,benne van még a fojtás ?
Persze,csak,ha túl sokáig tologatod megszívja magát
Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem: A MITO-t belehet tolni mint egy Simsont? Mármint nem lesz semmi baja, ha nem önindítóval indítom?
kösz MIKE tudtam h ez a cég létezik meg van csak nem jutot eszembe a neve amugy én egy tuning aprilia sr-ről ültem át erre
Hali mindenkinek!
Én is vettem egy Mito-t, igaz én egy kis 50-est! Igazából egy 25-ös NSR-t vettem meg majdnem, de lebeszéltek, egyrészt mert egy 4 LE-s robogóról arra átűlni egyből talán kicsit erős lett volna, na meg 125/50-es-ként adták! Így egy ilyen Mito mellett döntöttem...tanuló motornak tökéletes szerintem!
Vannak hibái, de nem olyan vészesek...legalábbis remélem!

Amúgy rögtön lenne annyi kérdésem, hogy a gyújtáskapcsoló miért 4 fokozatú? Kormányzár-semmi-gyújtás-gyújtás! Ezt nem értem! Jaa amúgy az enyémben Derbi blokk van...habár lehet hogy minden Mitoban az van , nem értek még hozzá

(A képek még az eladónál készültek!)
Itt találsz hozzá!
cső scoe elölem vetted meg a mitot de ezek szerint jol jártál vele :D
egy linket adnátok ahonan lehet venni átlátszó plekot
köszi
vettem egy mitot! de le van járva a müszakija és szerzödésbe foglaltuk h juni 30ig meg kell csinálnia a régi tulajnak ha nem akkor a vétel ár elöleget 2szeresen vissza kel lfizetnije hehe amugy van hozzá 2 üléses utcai farok idom is hozzá jah a kép teganp éjjel 11kor készült akkro vettem meg 1 re értün khaza pest mellet lakom ez hajduszoboszlon volt haza fele végig egy oalsz rendszámu a3assal versenyeztünk
köszi
Sziasztok! Eladtam ,,Black Magic" -emet Remélem azért még ,,vissza vártok" a fórumba Mito nélkül, tervben egy régi 250es honda túra moci átípítése van.... na majdcsak lesz vmi!
Vigyázzatok magatokra, mostanában rengeteg a baleset....
Széles utat, olcsó benzint!
Üdv: Edem
hátsó tárcsa nem kell valakinek? nekem nagyon útban van 5 pénz,nagyon baráti ár!
Hi all kellene nekem egy Cagiva mitohoz jobb oldali index meg piros színű tükör hol tudnék venni ilyet és mennyiért?
látom már lemostad szépen
szép gép
Jaja,kontrolfény