Üdv!
Szükségem lenne :
1. Kiegyenlítő és olaj tartály
2. Hátsó ülés (kulccsal)
3. Balos kormány kapcsoló
4. Légszűrőre való kis szűkítő !
Mondasz rá egy árat esetleg?
helló!
Nem akarok vészmadár lenni, de azt a motort többet már nem fogod látni, főleg nem egyben, de ne legyen igazam, ha valaki továbbviszi akkor az 99% hogy nem a lábán fogja elvinni, ha mégis akkor van esély megtalálni...
FIGYELEM ELLOPTÁK! Ma reggelre Veszprém Jutasi lakótelepről! Cagiva Mito motorkerékpárját haveromnak! Vázszáma a következő!: 529990m8p022822 Ismertetőjegye a Fejidom elöl törött vázon george design matricák hátsó villán lemarta a festéket a fékolaj. Cagiva felnicsík! Osszátok meg minél többen! Legyen meg a motor! Ősi felé látták lekanyarodni a 8 as útról. Fekete progrip szerű matricás ruha meg AGV sisak.
"vagy az utólagos bejelentés során hitelt érdemlően nem igazolja, hogy a jármű tulajdonjogában bekövetkezett változás bejelentési kötelezettségének önhibáján kívüli okból nem tudott eleget tenni" Ezt emelném ki, mégpedig, mert Sopronban nem kapsz időpontot 3-4 héten belül.
Ja és ezt vedd figyelembe:
Átírási kötelezettség elmulasztása
Amennyiben a járműnyilvántartás szerinti tulajdonos bejelenti, hogy a járművet elidegenítette vagy a közlekedési igazgatási hatóság egyéb okból észleli a változást, és az új tulajdonos a bejelentési kötelezettségének a külön jogszabályban megjelölt határidőn belül nem tett eleget és azt a bejelentésre történő felhívás kézhezvételét követően három munkanapon belül nem pótolja, vagy az utólagos bejelentés során hitelt érdemlően nem igazolja, hogy a jármű tulajdonjogában bekövetkezett változás bejelentési kötelezettségének önhibáján kívüli okból nem tudott eleget tenni, a közlekedési igazgatási hatóság a járművet hivatalból, határozattal kivonja a forgalomból és azt a nyilvántartásba bejegyzi.
Még nem.... Az okmányirodába 3 hét mulva lett volna időpont, odaadtam egy ismerősnek a papirokat (ezzel foglalkozik), de őt elküldték, mert nem vagyok 18.... most 13-ára van időpontom.
Üdv! ivadam
tudnál nekem abban segíteni, hogy mégis mennyi lenne összesen egy szívócsonk mert azt szeretnék vásárolni és ha tudnál néznél nekem ebayen mert ahogyan néztem ft-ban olyan 12000Ft a szívócsonk és a szállítás mennyi, hogy van mint van ez az egész
Tudom, hogy falsot szív, de ameddig nem tudok venni szívócsonkot attól még lecserélhetem a gyertyát, mert azt nem cseréltem megvétele óta ami meg nem árt, ha van benne egy jó gyertya.
De nem attól racing, hogy "BR"9EG vagy EGV . Hanem a G jelöléstől, vagy a GV jelöléstől. R Resistor - ellenállás :D
Amugy tény, nem rontja el.Igazából teljesen mindegy hogy BR9 vagy sima B9...
Ha már témánál vagyunk.. egyébként a gyári gyertya B95EG :)
Amugy.. nem is tudtam, hogy létezik B9RG és B9RGV ! EG és EGV létezik, aláírom :)
dlz_bro ! BR9EG is létezik, de fölösleges zavarszűrő ellenállás egy bovdennel meghajtott fordulatszám mérőhöz :) Szerintem.
Szükségem lenne :
1. Kiegyenlítő és olaj tartály
2. Hátsó ülés (kulccsal)
3. Balos kormány kapcsoló
4. Légszűrőre való kis szűkítő !
Mondasz rá egy árat esetleg?
Tóth Márk
Budapesten vannak az alkatrészek.
Ha sokat viszel akkor bőven ár alatt :) Képeket tettem fel :)
Ezenkívül rengetek alkatrész eladó. Komplett motor bontása. (henger, hátsó, első teleszkóp nincs meg.)
Komplett Lucky Strike-os idomszett is van eladó!
Mégtöbb kép
Mégtöbb kép2
Mégtöbb kép3
Mégtöbb kép4
Mégtöbb kép5
Mégtöbb kép6
Mégtöbb kép7
Mégtöbb kép8
Mégtöbb kép9
Mégtöbb kép10
Mégtöbb kép11
Mégtöbb kép12
Nem akarok vészmadár lenni, de azt a motort többet már nem fogod látni, főleg nem egyben, de ne legyen igazam, ha valaki továbbviszi akkor az 99% hogy nem a lábán fogja elvinni, ha mégis akkor van esély megtalálni...
Remélem előkerül...
15 Euro a postaköltség Németországból.
Szívócsonkok nemtom milyen árban vannak. 12.000 az még korrekt, ha új.
Átírási kötelezettség elmulasztása
Amennyiben a járműnyilvántartás szerinti tulajdonos bejelenti, hogy a járművet elidegenítette vagy a közlekedési igazgatási hatóság egyéb okból észleli a változást, és az új tulajdonos a bejelentési kötelezettségének a külön jogszabályban megjelölt határidőn belül nem tett eleget és azt a bejelentésre történő felhívás kézhezvételét követően három munkanapon belül nem pótolja, vagy az utólagos bejelentés során hitelt érdemlően nem igazolja, hogy a jármű tulajdonjogában bekövetkezett változás bejelentési kötelezettségének önhibáján kívüli okból nem tudott eleget tenni, a közlekedési igazgatási hatóság a járművet hivatalból, határozattal kivonja a forgalomból és azt a nyilvántartásba bejegyzi.
Hát az szívás. Meg fognak vele baszcsizni, de te tudod. A szüleidnek kell egy maghatalmazást írni, hogy a motor a nevedre kerülhessen.
tudnál nekem abban segíteni, hogy mégis mennyi lenne összesen egy szívócsonk mert azt szeretnék vásárolni és ha tudnál néznél nekem ebayen mert ahogyan néztem ft-ban olyan 12000Ft a szívócsonk és a szállítás mennyi, hogy van mint van ez az egész
Amugy tény, nem rontja el.Igazából teljesen mindegy hogy BR9 vagy sima B9...
Ha már témánál vagyunk.. egyébként a gyári gyertya B95EG :)
dlz_bro ! BR9EG is létezik, de fölösleges zavarszűrő ellenállás egy bovdennel meghajtott fordulatszám mérőhöz :) Szerintem.