Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most fizetsz vagy később?:DD És megéri mindig izgulni? Amúgy okmányhamisítás miatt felfüggesztettet kaphatsz, meg ha elkapnak szinte tuti, hogy ugrik a B is.
Hali!Kéne egy kis segítség dönteni!Szeretnék egy mitot csak azt nem tudom eldönteni,hogy rendszám nélkülit vegyek vagy rendszámossat..
Van B-s jogsim,de nem tudom érdemes e lerakni a b125-öt mert 40körül van cakk pakk,+akkor át kell íratni a motort stb stb..kb.havi 1-200km-tert motoroznék vele + pályázgatni szeretnék.Szerintetek mit csináljak?
Hali!
a gilardoni 1-be való membrán jó a gilardoni 2esbe ?
SZIASZTOK!
Van egy Cagiva Prima-m, és olyan kérdésem lenne, hogy a benzincsap tömitését a gyári tömitésen kivül meg lehet oldani vhogy?
Pasztázva volt, de elkezdte oldani a pasztát, és a benzinbe pasztadarabok kerültek( előző tulaj elintézte)
Vmi ötlet? Ha csak a gyári tömitéssel oldható meg, akkor tudtok mondani helyet ahol szerezhetek hozzá?
Hali! vkinkek nincs véletlenül jó állapotú Mito hengere dugóval v anélkül? perselyezett is érdekel! megtudunk egyezni
latino22@freemail.hu

fontos lenne
A képen látható any enyém kissé meghúzva gyűrű törés után.....
Szerintem mindenhol megegyezik. De majd meglátjuk akkor.
Markóka!Te én az alsó hajtásra gondoltam megegyezik felűl ugyan az a méret.Na jövőhét szombaton megkereslek,és meglátjuk jó-e enyémbe.Csepeli vagyok nem laksz messze tölem
Húzd szét a dobot, és látni fogod, hova kell a gyapot. Ha nincs gyapotod menj fel a padlásra, hátha akad egy kicsi a szigetelésből.
Azt a fém dörzsi cuccot roszabb esetekbe a műszaki vizsgán "rakatják" bele, hogy halkabb legyen. Persze van, hogy csak szarabb lesz az egész helyzet
A km óráról csak anyit hogy csak az elrendezése evo. A műszerek mito kettesből vannak. De egyben adom a 2 műszer szettet. Lehet barkácsolni :'D
A fém mosogató féle a babetta levegőszűrőjében még megállja a helyét, de kipufogoba nemszoktak tenni.
Hali!
Eladó Mito km-óra rész!
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Attól függ hogy hova meg mit raksz bele ! no meg hogy HOVA :D és az is fontos, hogy hova rakod be !
Na még egy kérdés km óra meghajtó megegyezik sima,és forditott telossal?köszi a választ nem Evo-ra értem
Te nem fojtotta le a géped?Te én ezt drót mosogatófélét tettem bele,de alig birt vinni tény erő is karcsú benne
Azigen, érhet vagy 100-130ezret:D
Nem aprózza el a srác Mito
Üveggyapottal. Ennek gyári hangja van.
Szia!mivel tömted meg?Nekem kromozot dob van rajta,de irtó ronda hangja van sajnos:)Tény nem is hasonlit a vége Mitoéhoz,de jól nézne ki rajta
Ha érdekel 6 lapos membránom nekem van,már ha olyat keresel...
Helló!
Inkább majd te írj, mert elfogom felejteni. Amúgy a dobot most tömtem újra. Tökéletes hangja van. Sajnos azok a csavarok a végén vesznek le az összképből.
Üdv
Ha 9én megvan a cucc irj nekem dajdika@citromail.hura megnézném a dob mennyire van egybe?A motor vizsgára megy:)
Hello
Az enyém fotdított telos. '94es évjáratú. Membránom sajnos már nincs. Km ora meghajto es dob együtt 5000ft. Ebben benne van a km ora meghajtó bowden is.
Üdv
Helló pl kilóméteróra meghajtó,hátsó dob membrán milyen árna van?A Mitom sima telos nemtudom forditoté-e a tied?
Sajnos Mitot lehet megrendelésre vitték bontani!Szerintem lesni kell alkatrészeket pl idomok,ha hirdetik.
Természetesen. 9től elérhető vagyok este 11ig.