Megvan az csinálva, csak képen nem igazán látszik és mert nem kézi géppel lett kimarva :D A szívócsonk belsejét inkább megsem mutatom nemtudom milyen nagymester csinálta Majd én kijavítom!:D Amúgy ilyen kocka alakút még nem láttam miton.
A szívócsonk belseje érdekelt volna.
A boost port érdekelt volna, nem a kipufogó :)
Csatolok egy képet, ilyen beállításra gondoltam a boost port képről.
Ezen látszik, hogy megvan a fellövési szög . De a tiéden, mintha nem lenne normálisan megcsinálva
Nekem ilyen lett a 160as hengerem :) Most hétvégén raktam össze! Srácok! Valaki tudja, hogy a váltó tengelyre melyik rovátkába melyik léptető villa megy? (mert valahogy rosszul van az enyémbe, és csak az 1-2 sebességem van...)
Csinálnál róla jó képet, amin látszik rendesen a boost port ? kipufogó oldalról, alulról, és kipufogó oldalról felülről ( a kamera innen nézzen a boost portokra)
nekem ez perselyesnek tűnik. Látszik rajta, hogy nem EGY anyagból van. A Nicasil-osnál nem látható idegen anyag benne. Tegyél egy képet a tetejéről is légy szíves, mert ezekből nem látni rendesen.
A boost port érdekelt volna, nem a kipufogó :)
Csatolok egy képet, ilyen beállításra gondoltam a boost port képről.
Ezen látszik, hogy megvan a fellövési szög . De a tiéden, mintha nem lenne normálisan megcsinálva
Az az acél persely körvonala, látszik az mindkét oldalon.