Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teszek ide:D Kb szike+csiszolópapír kombóval csinálta valaki, marógéppel 10perc alatt úgy össze rakom, mintha gyári lenne.
nrgpower01@citromail.hu-ra küldenél róla képet ? :D Mert tényleg érdekelne... Nem akarok majd 12-15ezret kifizetni egy szívócsonkért..
Megvan az csinálva, csak képen nem igazán látszik és mert nem kézi géppel lett kimarva :D A szívócsonk belsejét inkább megsem mutatom nemtudom milyen nagymester csinálta Majd én kijavítom!:D Amúgy ilyen kocka alakút még nem láttam miton.
A szívócsonk belseje érdekelt volna.
A boost port érdekelt volna, nem a kipufogó :)
Csatolok egy képet, ilyen beállításra gondoltam a boost port képről.
Ezen látszik, hogy megvan a fellövési szög . De a tiéden, mintha nem lenne normálisan megcsinálva
Ilyen szívócsonkból van kialakítva. Felhúzott powerrel.
Kaphatnék arról is egy képet? Mert nekem is ilyen karbi kerül fel a mocimra, és érdekelne hogyan tudom megoldani a szívócsonk problémát!
Nekem ilyen lett a 160as hengerem :) Most hétvégén raktam össze! Srácok! Valaki tudja, hogy a váltó tengelyre melyik rovátkába melyik léptető villa megy? (mert valahogy rosszul van az enyémbe, és csak az 1-2 sebességem van...)
Gyári átdolgozva:D
Csinálnál róla jó képet, amin látszik rendesen a boost port ? kipufogó oldalról, alulról, és kipufogó oldalról felülről ( a kamera innen nézzen a boost portokra)
ez nem gyári karbi, ilyen karbit raknak általában rá, ha valami nagyobb tuning karbit akarnak rakni a mocira. Szívócsonkod milyen van hozzá ?
Nemhinném :D
Jól látom, hogy a boost port (a perselyben) nincs jól kimarva, és nincs fellövési szöge? Tehát kilövi a keveréket a kipufogó ablakodon?
Amúgy ha valaki szeretné az ő motorján látni jelezze és megegyezünk :D
Volt olyan mito amin gyárilag ilyen volt?
A gyári Nicasil a hengeröntvényre van felhordva, mert az alu ötvözet nem igazán kopásálló.
Ez bezony perselyes...
Köszi a segítséget! Azt hittem gyárilag is van az alu öntvényben egy persely és azon van rajta a nikacil réteg. De úgy néz ki nincs :D
Nem küldte el a második képet
Második képen van a Nicasil-os henger, azon nem látszik ilyen "perem".
Az az acél persely körvonala, látszik az mindkét oldalon.
Hello! Van egy eladó perselyes mito hengerem és egy tökéletesen működő power motorom. Akit érdekel írjon egy árat rá.
Nem tudom... Ha perselyes lenne az alján is látszania kéne nem? Nem lehet, hogy eddig takarja be a hengerfej?
Amiket én tettem a második képen a perselyes van.
nekem ez perselyesnek tűnik. Látszik rajta, hogy nem EGY anyagból van. A Nicasil-osnál nem látható idegen anyag benne. Tegyél egy képet a tetejéről is légy szíves, mert ezekből nem látni rendesen.
Akkor ez nikacilos?
Nem akarom tönkre tenni ezért is használom a kuplungot.