Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Van valakinek elfekvőben egy tesztelt power-e? (lehetőleg nem olyan ami gyújtáson pozicionál fordulaton meg kummant )
sdr 200
Nem igazán szeretném ha 10 fölött is dolgozna :) Jó így, ahogy van. Munkábajárni, hazajárogatni vele(egyszerre 190km) bőven elég nekem. Nálam a normális kipu egyenlőre kimerül egy mito EVO kipufogóban.(1-es mitom van) A vezérlésébe pedig nem szivesen nyulok bele, igy is perselyes. Majd a következő perselynél esetleg..(de gondolkozok egy 70es átmérőjű perselyen, mert akkor belemenne a 250es cross cagiva dugója :) )
160as vezérlése elég karcsú. Kicsit változtatni kell a vezérlésen meg egy normális kiput rá és kurva jó lesz
Nekem a 160as henger mellé nem kell gyári áttét, mert nem forog annyit (vagyis forog, csak nem dolgozik már 10 fölött) a nagyobb hengerem, és inkább nyomatékos. Ezért akarok hosszabb áttételt a gyárinál. 38as megy hátra.
Úgyis leszedem az idomokat olajcsere miatt holnap vagy azután, és megnézem az enyém pontosan hány fogas. De 15 vagy 16, hátul pedig 43. A gyári meg 14-41. Igy a nagyobb első-hátsóval kb ugyanazt kaptam mint a gyári.
2 hét és meglátjuk, felfér-e a 16 fogas előre :)))
Erre a hirdetésre gondoltam : http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Hali! ezt a vázat felejtsétek el....Én megvettem, a szerelőmhöz elvittem vázcsere miatt, még jó ő megnézte, mert el volt repedve a váz....Rakok képeket(remélem látjátok), nehogy valaki megvegye...
Még fontos momentum, hogy evo teleszkóp csak evo villahidakkal használható, amit csak kisebb átalakitásokkal lehet felrakni a sima mitora, mert a kormánylengés csillapitó csatlakozási pontja akadna a vázba, és le kell fűrészelni.
Egyébként ha cserélni akarsz, lehet tudok segiteni.
A peremmel együtt 61mm
heló! vennék papíros mito, planet vázat!
e-mail: mishikeace@gmail.com
Add meg az e-mail címedet és tárgyalhatunk:))
Helló!
3000Ft
A ford mérő üvege is megvan hozzá.
Hali. Menyièrt adod a komplett műszer falat amin a sárga km òra van?
oh... ez igy már költségesebb... köszönöm az infót!
Kormány kiflit,féknyerget,km óra meghajtót,keréktengelyt,elsőkereket és a sárvédőt is cserélni kell mert ez mind más.
sziasztok!

Csak érdeklődnék hogy van e valakinek régi mitohoz forditott telója, ill mennyiért szokták ezt vesztegetni, ill kiflistől kell cserélni, vagy elég csak a telót!? Köszi!
Ha esetleg akadna valakinek még bontásra ítélt Mito 1-2 váz, mely érvényes papírokkal rendelkezik. Kérem keressen fel, ha el szeretné adni. kollaristvan@citromail.hu, vagy 308149229
Üdv. Egy kérdés mekora a gyàri 28 karbi torokátméröje mert sport lègszürő szeretnék rá venni !?
15 fogas szerintem fel se fér.2,8 az áttételed ha jól számoltad a fogakat. Az talán picit rövidebb mint a gyári.
Van valakinek vákumdob a motorján? A szívócsonkon van neki hely, mi lenne ha tennék rá?
Ha jól emlékszem vele már beszéltem, de lehetetlen volt valamiért a vásárlás, már nem emlékszem.
Hátha érdekel még valakit :
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

Most találtam rendszámos vázas mito bontás :)
Ahogyan megtudtam számolni 15 fogas!