Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mekkora az első?
...... inkább nem mondok semmit.
Köszönöm a segítségedet!
Mert az első az jó azt nem rég vettem!
6300 a 38-as új, hátsó, 39-es van 5500-ért is.
Elsőt meg 3500-4500 között találsz
nagyvas.hu
Miért nem cserélsz elsőt?
Valaki nem tudna egy 95-ös Mitora hátsó fogaskereket ami 38 fogas.
Vagy akit csere is érdekli annak lenne cserébe egy 42 fogas jelenleg motoron van és szinte új!
Ha valakit érdekel akkor töltök fel ide képet!
sziasztok eladovà vàlt alig hasznàlt gagiva mito evo 2-om akit erdekel irjon tovàbbi infoormàciokert es kepekert sziasztok gumi kopjon ne a lelketek ;) :)
Sziasztok!
Ha már itt előkerültek a különböző otthoni henger reszelések, had kérjem ki a véleményeteket egy öteletemről. A dugót az alsó holtpontbeli helyzetében rögzítettem a csipesszel. Az elő képen az látszik, hogy a gyári ASSO palástja mennyire beletakar a felömlőbe. A második képen a dugó szoknyáján megtartva a merevítő bordákat a lehető legjobban kitágítottam és políroztam a nyílást. Ez egy kukaérett dugó, csak próbálkozom vele. Szerintetek miért takar bele a dugó gyárilag ennyire a nyílásba? Jó ötlet ezt felbővíteni? Azt tervezem, hogy ha megjön a következő karbantartás ideje a motoromban lévő dugót is megmunkálom, kíváncsi leszek az eredményre.
Ok,köszi előre is!
Szia még nem tudok a mocirol semmit de ha tudok v mit majd irok.
Gyerekek,tartsuk be a sorrendet!
Én kerestem vázat,ti meg ráugranátok,mint gyöngytyúk...
Ha lehet akkor a lenartfeco@freemail.hu címemre írj már és megbeszéljük,ha aktuális!
Addig a többi meg nézelődjön másfelé!
Sziasztok ! Elnézést az amatőrizmusomhoz de érdeklődnék mi a véleményetek a cagiva aletta motorról ? Sok probléma van vele ? Illetve ha elromlana alkatrészekhez könnyű és olcsó hozzájutni vagy neméppen ? köszönöm előre is
Nincs mit. Sok sikert a kereséshez. :)
Köszönöm, de nem érdekelne mert nekem kisebb kellene így is kisebb az enyém 1 foggal így akkor nem érdekel, és még egyszer köszönöm!
Hát sajnos csere nem érdekel alkatrészre,mert nem használom már a mitom, eladó, csak volt hozzá még ez a lánckerekem. 1500 km van ebben a lánckerékben, szinte új csak le kéne pucolnom. Amúgy 43 fogas, most számoltam meg. Ha érdekelne kpra akkor kitalálunk vmi jó árat. De ink mailben beszéljük meg sztem.
Helló, engem is érdekelne a váz, ha eladó és nem lett még senkinek sem eligérve. kollaristvan@citromail.hu
Üdv! Még egyszer!
Megszámoltam 42 fogas ettől kisebb kellene nekem!
Üdv!

Mennyi lenne a hátsó lánckerék ár is meg a fogak száma?
Meg nem érdekelne csere nekem ettől jobb állapotú van szinte új csak nekem nem jó mert ezzel eléggé húzz kisebb kellene nekem leírom neked az enyém hány fogas!
Előre is köszi üdv!
Hali! Mit kérnél a vázért cserébe?
Szia nekem lehet hogy lesz eladó papiros vázam este hív a szerelő és ha sokba kerül felújítani a gépe akkor szétbomtom.
üdv
egyben 10-ért vihető az összes alkatrész!
A fej idom:1500ft
az alsó idom jobb+bal 2000ft!
Üdv:Attila
Üdv Sporik!

Lenne pár eladó mito alkatrészem olcsón. Nekem sajna már nincs rájuk szükségem. Képeket tudok még küldeni mailben.

Amik lennének:
gyári hanger 2006-os kb 3000 km van benn
gyári lábtartó lábtartó
Fejidom tartó (jobb, zsír új!)
2. személy kapaszkodó
sisak tartó zár
légszűrő házhoz légbeömlő
hátsó lánckerék
hátsó sárhányó
gyári renszámtábla tartó
fúvóka szett

Ha valami kellene nyugodtan keressetek meg,biztos megegyezünk, nekem nincs már rájuk szükségem, okozon örömet annak akinek kellenek.

mail: kozorics@hotmail.com
Csáó! Mit kérsz az idomokért? Esetleg egyben mennyi lenne?
Papíros vázat keresnék még mindíg,valaki szabaduljon már meg az övétől!
Hátha a sufni alján lenne egy blokkhibás vagy sérült!
lenartfeco@freemail.hu
ez lenne a mail címem