Szia!
Nekem ami a hengerhez van fogatva az van meg!
Lefénképezem az összes alkatrész ami meg maradt és látni fogod hogy mik azok a kis aproságok!Holnap csinálok képet felteszem majd!üdv
Sziasztok!olcson vihető!
Fék olaj tartály hátsó 2db:500ft
polirozot stender:500ft
kuplung konzol.500ft
viz csövek2db:500ft
üres visza jelző.1000ft
komplett váltó 7sebbeség:2500ft
fej idom:1500ft
alsó idom jobb+bal:2000ft
faridom.2000ft
fogaskoszoru:500ft
pover mechanika szét szedve:1000ft
+kis aproságok
Csak ezzek vannak már meg ami felvan sorolva!
Bármi érdekel ezek közül nyugodtan irj vagy hivj
atex05@freemail.hu
06702384053
Sziasztok!
Evohoz szeretnék rendelni emelőt.. képesmotoron is hirdetnek többféle univerzálisat... ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy szükséges-e valami féle extra konzolt készíteni hozzá..stb.. valakinek tapasztalat ezzel kapcs? 1-2 képet néztem bikepicsről..de eddig úgy tűnt,h. nem kell..
Nem az nem az enyém volt csak én ujitottam fel.Fasza blokk volt nagyon akinek csináltam még jódarabig ment vele de aztán eladta a motort és a következő gazdi megakasztotta...A corteco szimering nagyon fasza gyárilag is olyan van benne.
Hali, sztem tök ugyan olyan... ha kell küld el a pontos címed és a neved az e-mail címemre....és küldöm utánvétellel... de persze el is jöhetsz érte.. én Ácson lakom, ez Kom,-Eszt. megye....
ivadam!Sopronrol katonaság jut eszembe ott voltam HÖR MuchkonNa meg Bécsiut Határőrsön fasz ki volt ott böven.A jó az volt akkor Orbán kedvenceknek nem adtak letelepedést.Na ennyiből jó volt ott lekoknak.
Nekem ami a hengerhez van fogatva az van meg!
Lefénképezem az összes alkatrész ami meg maradt és látni fogod hogy mik azok a kis aproságok!Holnap csinálok képet felteszem majd!üdv