tán te vetted meg pest környékéről rs 250-et amit 450-be árultak
vagyis 350be adta a faxi... ? most vetted a gépet mert lehet akkor ismerem azt a motort...
hello: igen van egy mito evo farokidomom hibátlan repedés mente javitásmentes egyed, ami elég ritka.
ár=10e ez szerintem korekt ár érte.
ha kell irj:spmito@freemail.hu
Hirdettél Mito Evo-hoz faridomot. Ha teljesen ép (törve, repedve nincs), és jó árban van, lehet megvenném. Lehetőleg ne csillagászati árat adj meg, mivel a fényezése sem lenne olcsó... Köszönöm
már egy párszor szétszedtem a vasamat és sajnos a gumik amik tartják az idomokat némelyik elszakadt...... (oldalidom) honnan tudnék ilyen gumit beszerezni, mert eddig kb sehol nem találtam?
Igen mi voltunk azok... Kicsi a világ... Az RS250-esen nagyot lestünk. Szép a mocid nagyon, gratula hozzá.
Nem az enyém a Mito, Pbe barátomnak segítettem elhozni.
Soproniak vagyunk, az út kb 7 óra volt oda, visszafele kicsit rövidebb úton jöttünk.
A váz ugyanaz, a Castrol - Repsol pedig igy tág fogalom, hiszen mindkettőnek vannak gyenge, és jó minőségű olajaik is. Ha biztos helyről veszed, akkor a castrol se hamis. Talán emiatt jó a repsol, mert arról nem terjeng a hit, hogy hamisitják. :) Persze normális repsol olajról beszélve..
köszi! én is úgy néztem.....Am régebben írtam, hogy lett egy gyűrű törésem. Hnap viszem szerelőhöz, h ha sérült a nicasilos henger azt hol lehet esetleg hónoltatni v újra nicasiloztatni v mit érdemes vele csinálni h árba ne legen túl vészes. Előre is köszi
2. nincs valakinek biztosíték táblája eladó?