Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

90 eurócent darabja nem semmi dehát kell mert amugy meg szétrázza a mitót ami most lett lefestve sajnálnám nagyon:(

2. nincs valakinek biztosíték táblája eladó?
tán te vetted meg pest környékéről rs 250-et amit 450-be árultak
vagyis 350be adta a faxi... ? most vetted a gépet mert lehet akkor ismerem azt a motort...
ő nem már kecsón .-.
ha kell valami gyere el nézd meg pálya gép volt szóval nem össze szögelt gép.
ha kell valami hivj:06306564703
Fel foglak majd keresni, lehet kell pár dolog elsőnek szétbombázom, felmérem az alkatrész igényét. Te vagy Dusnokon? Ugye?
hello: igen van egy mito evo farokidomom hibátlan repedés mente javitásmentes egyed, ami elég ritka.
ár=10e ez szerintem korekt ár érte.
ha kell irj:spmito@freemail.hu
kuplung bovdenre lenne szükségem, akinek van kérem jelezze
Ebay-ről tudsz a legolcsóbban rendelni. Én legutóbb 90 eurocentér rendeltem darabját. M6-os gumiba ágyazott anyacsavar (angol nevén "wellnut").
Hirdettél Mito Evo-hoz faridomot. Ha teljesen ép (törve, repedve nincs), és jó árban van, lehet megvenném. Lehetőleg ne csillagászati árat adj meg, mivel a fényezése sem lenne olcsó... Köszönöm
hello: rs 250 -re tudok jolly corza kipofó rendszer ha véletlen érdekel,
komplet motor bontodik ha kell valami majd irj.
spmito@freemail.hu
dudus16 kérdésére engem is érdekelne a válasz...
+ azonnal vennék gyári matricaszettet! írj, ha van!
sziasztok!

már egy párszor szétszedtem a vasamat és sajnos a gumik amik tartják az idomokat némelyik elszakadt...... (oldalidom) honnan tudnék ilyen gumit beszerezni, mert eddig kb sehol nem találtam?
Igen mi voltunk azok... Kicsi a világ... Az RS250-esen nagyot lestünk. Szép a mocid nagyon, gratula hozzá.
Nem az enyém a Mito, Pbe barátomnak segítettem elhozni.
Soproniak vagyunk, az út kb 7 óra volt oda, visszafele kicsit rövidebb úton jöttünk.
Mi meg az RS250-t néztük, soha nem láttunk még élőben :)))
Enyémbe nem Evo blokk van... Ezt honnan vetted?
én a 3as kombi golfba beraktam.
Magyar001! Szevasz Evo blokkod,hogy megy?Te gondolom jobb,mint a régi 7seb gyorsabb végre?
ivadam!Szép a moci mennyibe fájt neked?:Hányas évj?Jó motorozást vele.
Ti kanyarodtatok az 52-es útra Solt körül? Én egy fekete RS250-essel mentem pirosas bőrruhában figyeltem h egy pici kocsiba elfért a mito :D :D :D
Elhoztuk!
Jelentem hogy egy Mito befér egy Opel Combo-ba, csak az első kereket ki kell venni. Bezzeg mi annó utánfutón hoztuk...
13eft,igen,működött a henger,gilardóni 1,2. túlméret,a keskenyebbik póvernyelv megy bele
A váz ugyanaz, a Castrol - Repsol pedig igy tág fogalom, hiszen mindkettőnek vannak gyenge, és jó minőségű olajaik is. Ha biztos helyről veszed, akkor a castrol se hamis. Talán emiatt jó a repsol, mert arról nem terjeng a hit, hogy hamisitják. :) Persze normális repsol olajról beszélve..
Valószínűleg ki akadt a szívató bovden :)
Sziasztok volna 1 kérdésem mi lehet a baja a mocinak ha ráhuzom a szivatot nem reagál rá.
köszi! én is úgy néztem.....Am régebben írtam, hogy lett egy gyűrű törésem. Hnap viszem szerelőhöz, h ha sérült a nicasilos henger azt hol lehet esetleg hónoltatni v újra nicasiloztatni v mit érdemes vele csinálni h árba ne legen túl vészes. Előre is köszi
Megegyezik a 2váz