Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! van valakinek biztosíték táblája eladó? evo-ba kellene(99)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, a Mito 1-es és a Mito 2-es váz között mi a különbség? (vettem egy papíros 1-es vázat, és nekem 2-es Mitom van) A váz igazából ugyan az, a difi az , h az enyém fordított telós az 1-es meg sima telós. Én ahogy néztem, csak az én telókiflimet kell bele rakni és akkor okés lesz. Am az olajokra visszatérve szerintetek melyik okés? Castrol vs. Repsol ?
Szia!
Kérlek írj egy mailt, a giocatore@freemail.hu-ra, és ott megalkuszunk.
Üdv!
Helló!
Sajnos az már nincs.
Üdv
hengered van?
Mennyi lenne az a baráti ár?
Ha elkapnak vele a zsernyákok jogsi nélkül akkor azt mondom, hogy úgy loptad el...Gondolom nem azért autókáztok 600km-et, hogy motorozzatok két kört. Ha megveszed a motort akkor a haverod is mehet vele egy karikát, csak ne az legyen, hogy ez nem tetszik, az nem tetszik aztán alkudozol és utána akarnál még vele motorozgatni, de biztos nem fogsz benne bibit találni...
Én mindenképp karikázok vele egyet, ő meg ha akarja. Neki is fel kell mutatni a teljes vételárat?
Helló!
Van szerszámom, ki tudjuk kapni a kereket, ha kell. Pbe fogja kipróbálni, vagy te? gondolom te tudod az erejét nézni a miheztartás végett.
Max a sz@r idő szólhat csak közbe...
és így mennyi lenne?Garit válalsz rá hogy legalább megy is a henger?Milyen a dugó mérete és a power szelep nyilás mérete?gilardoni 1 vagy 2-es henger?
Ha rajtam múlik megyünk érte. Én biztosítom a szállító alkalmatosságot
Első kereket valszeg ki kell kapni, mert csak úgy fog beférni.
Soproniak vagyunk.
Engem érdekelne mi volt a hiba!
Te soproni vagy?
Ha el tudsz jönni akkor nem fogsz benne csalódni.
Úgy is átnézem még ha sikerül holnap elhozni :D
Pbe!
Szépen ki bírt forogni ahhoz képest amilyen volt amikor megvettem, a légszűrőt kellett kitakarítani és a karbiba kellett a fúvókát kitakarítani.
:)
Ma sikerült végre kipróbálni a mito-t. Bátyám a 400-as s-es DRZ-vel kb. ugyanazt gyorsulta. Mitonak óra szerint 150km/h(a 7.et még nem raktam oda neki) a Drz-nek olyan 143Km/h körül mutatott... Mostmár nyugodt szívvel adom oda PBE barátunknak.
Tegnapi szemle Enyém +DT Elvtárs gépe...van fent galéria is
Miért van az hogy nem esik vissza fordulat az alapjáratra?
A szivócsonkom kiváló!
Üdv emberek!
Vigyázzatok benyával, volt egy üzletem vele előre utaltam a zsét a gyújtáskapcsolóért és kmó bowdenért, kb 1hónapot vártam mire megjött. Persze képen szép volt, amúgy még a kulcsot sem lehet bele dugni, elfordítani.

Ajánlom személyesen nézzétek meg a cuccot amikor vesztek tőle.
Üdv
A közepén 3mm futófelület , szélén 4mm.
15 a 2 db!
Na köszi, de ezt tudom jelenleg várok tőlük egy jó pár alkatrészt jövőhétre jön meg szívócsonk sajnos nincs most nekik!
Sajnos.. Mi az a carbonos pówerszelep? meg 200ccm 52le? Ez egy vicc, annak is rossz :D
Az a baj ebbe, hogy lehet van olyan hülye valaki, aki be is veszi ezt a baromságot, és megveszi tőle a motort...