Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi
Szatyina Géza!
Tel: 06203117614
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e Cagiva Mito-hoz új 125-ös hengert beszerezni.
A bakonymotor.com-ot próbáltam de nem jártam sikerrel, nincs se új se használt hengerük. Illetve, hogy ha valahol találok új hengert akkor milyen dugattyút kellene venni hozzá, mert tavaly 1 Vertex dugót sikerült még bejáratás alatt megfőznöm(a benzinhez is volt keverve olaj :D).
Jah erre én is felfigyeltem
Azér kíváncsi lennék, mi ebből az igazság...
Nem semmi leírás... Teljesítményröl nem is beszélve... Evo
Helló!
A kifli idomokat tartó kis lemez hiányzik róla(az idomok megvannak, csak nincsenek felrakva.) A hűtőn a lamellák el vannak ferdülve, de ilyen idős motornál nem új dolog, amikor az idomot teszi vissza az ember akkor elkerülhetetlen. Az idomoknál néhol van repedés, ahol a csavar fogja, előző gazdi nyilván nagyon megtépte. A szívócsonk kicsit meg van repedezve, de nem lyukas. A víztartályon felül kéne lennie egy kivezető csőnek, de az enyémen ki van szedve. Most így ennyi jutott eszembe.
Mit kell tudni róla? Bármi ami rossz, hiányzik, cserés?
Ha jó árat mondanál,engem érdekelne!
Írj rám,ha komolyan gondolod!
mail és msn címem is egyben:
lenartfeco@freemail.hu
Csak minél előbb,mert nem tudom mit kezdjek pontosan a mocimmal!
Tudnám cserélni vagy megtartani,ha lenne nem túl drága váz,vagy csak 50-esként!
Így a napokban szeretnék a sorsáról dönteni!
Sziasztok!

Rendszámos vázat papirokkal forgalmival, milyen árba lehetne továbbadni!? (tipus még nem ismert, vagy evo vagy régi 2es mito!?)

Köszi!
Köszi a segítséget! Figyelj, ha tényleg jó szívócsonkok vannak neki persze írd le az elérhetőségét vagy e-mail címét!
Előre is köszi!
Van még 1-2 cuccom Mito-hoz , ha valakit érdeklne.

Polírozott tompító
Kapcsolók a kormányon
Légszűrőház
Olajpumpa.
Okés , holnap töltök fel képeket!
15 lenne a pár!
Eladó a vas! áron alul! Hamár mindenki hirdet
Moci
Helló!
pbe az enyém aktuális még, friss műszaki van rajta, ha érdekel akkor lehet szó a 320eFt-ról.
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Az enyém műtéti út után lett 2-es :D
A kép meg lemaradt...
Azt mondják, hogy a 2-es mito ritka.. De most itt hirtelen látok egyből 3-at, meg nekem is van egy 2-es.. Az már 4. hehe
Én tudok egy Srácot akinek van több is én is nem rég vettem tőle!
Elérhetőséget mondjam?
Ő meg az én mocim! :)
Köszi! Hát a Ducati GP11 volt a minta... Nem a pontos mása lett mert elég eltérő a 2 idomzat de a lényeg ugyanaz
Jó lett, úgy látom nagy Rossi fan vagy Az enyémre már référ kis vérfrissités, sajnos egy jobb középső idomom kicsit tört, nekem száguldott egy nyúl...
Csak sötét képem van, a sérülés másik oldalon van, de nem nagyon látszik, aztán majd lesz másik idom ha jól állok.
Uj dizájn 90% osan...
Castrolt jobb elfelejteni. Kocsiba jó, de motorba semmilyen téren sem ajánlanám.
Motult kell venni.
Castrol láncspray is egy vicc... Erre a célra szintén Motult ajánlanám.
Ha valakinek lenne eladó merész leszek kiváló állapotú szívócsonkja az írjon már legyen szíves sürgős lenne!
A szívócsonk az gyári karbira kell!
11kw-os Mito-t vennék lehetőleg a dunántúlon 320e-ig.