Nemtom, értelmesen világítottam é meg az aggályomat...
Szóval, ameéyik olaj nem önkeveredő, azzal éppen, hogy tankba keverve lenne probléma, mivel szépen leülne a tank aljára, és baszna önkeveredni, míg uygan ez pumpás olajozással nem teljesne értem miért lenne problémás.
A motorba jutva úy is "szétválik" a benzin meg az olaj, mivel uyge a benzin elpárolog meglehetősen kicsi cseppekre (had ne nézzek otána hyán mikron:) ezt a szívességet az olaj nem teszi meg.
szóval, nem önkeveredő olajat logkusabb volna pont, hoy pumpával küldeni a motorba.
(melelsleg az önkeveredeő sem azt jelenti, hogy beleöntöd és felkeveredik, hanem azt, hogy haegyszer felkeverted nem ülepszik le. HA az önkeveredő olajat csak simán beöntöd a benzinbe, a nagyja szépen leül a benzin aljára, és ha nem piszkálják ott is marad.)
Én azt gondolom, a pumpásal nem nyomatható olaj, sokkal inkább azért oylan amiylen, mert, mert egyrészt a viszkoziátsa nem teszi ezt lehetővé.
Nem azért mondom h biztos ez a hiba oka mert ismertem olyat aki Rs125 be Agip Racinget használt különolajzásba mégsem lett baja pedig az sem önkeveredő...de kitudja...
hát megmondom őszintén, az előző mocimat Castrol Power1 Racing 2T-el használtam, de a szerelőm ajánlotta a Respolt h az ilyen tuti meg olyan tuti....nem tom
különbséget nem vettem észre...
Hát az összerakásról nyilatkozni nem tudok, mert úgy vettem a mocit h kb. 20 km volt benne, a tankba is öntöttem olajat(Repsol MOTO COMPETICION 2T ), finoman hajtottam. Pont mostanában akartam kifacsarni a kicsikét h mit is tud, de majd a másik dugóval am eddig is kurva jól ment köszönhetően a bazi nagy lánckeréknek, kegyetlenül gyorsult.
Fordulatszámmérő spirál kellene nekem akinek van írjon!
Lehetőleg egy árat is kérnék hozzá, hogy mennyi az annyi!
A vásárt postai utánvétellel szeretném megtenni!
Meg egy kép is jó lenne róla!
Előre is köszönöm!
Értem. Köszönöm. Rosz lehet megválnod tőle, együtt érzek veked, volt részem benne. Egyébként ha nem veszed sértésnek gondolkodtál már az árán? (hogy mennyiért adnád el)
Köszi.
Kinek mi tetszik igazából,két embernek sem egyezik a véleménye!
Én valamivel alacsonyabb vagyok nálad,de nekem is kényelmesnek mondható és még dinamikus is!
Merem ajánlani!
Sokan nem is tudják,hogy a planet tankja alatt sisaktartó található!
Nem rossz moci az és elég mutatós is (persze nekem)!
Sajnos én is lassan megválok tőle,mert bővítés alatt van a házunk és elfogyott a pénz.
Én merem neked ajánlani,szerintem tetszeni fog!
A planet futóműve és a motorja is megegyezik a mitoval teljes mértékben!
Annyi,hogy gyárilag a planet 6 sebességes (gondolom nem sport,hanem túrasport)!
Hát...ha lenne még kérdésed írj,hátha tudunk segíteni!
Nekem is planetem van,így első kézből tudok beszélni róla!
Szóval, ameéyik olaj nem önkeveredő, azzal éppen, hogy tankba keverve lenne probléma, mivel szépen leülne a tank aljára, és baszna önkeveredni, míg uygan ez pumpás olajozással nem teljesne értem miért lenne problémás.
A motorba jutva úy is "szétválik" a benzin meg az olaj, mivel uyge a benzin elpárolog meglehetősen kicsi cseppekre (had ne nézzek otána hyán mikron:) ezt a szívességet az olaj nem teszi meg.
szóval, nem önkeveredő olajat logkusabb volna pont, hoy pumpával küldeni a motorba.
(melelsleg az önkeveredeő sem azt jelenti, hogy beleöntöd és felkeveredik, hanem azt, hogy haegyszer felkeverted nem ülepszik le. HA az önkeveredő olajat csak simán beöntöd a benzinbe, a nagyja szépen leül a benzin aljára, és ha nem piszkálják ott is marad.)
Én azt gondolom, a pumpásal nem nyomatható olaj, sokkal inkább azért oylan amiylen, mert, mert egyrészt a viszkoziátsa nem teszi ezt lehetővé.
Oszt vagy nem.
Repsol 2T olajok
100/70 , 160/60
különbséget nem vettem észre...
Hát...ő lenne az!
Lehetőleg egy árat is kérnék hozzá, hogy mennyi az annyi!
A vásárt postai utánvétellel szeretném megtenni!
Meg egy kép is jó lenne róla!
Előre is köszönöm!
Köszi.
Én valamivel alacsonyabb vagyok nálad,de nekem is kényelmesnek mondható és még dinamikus is!
Merem ajánlani!
Sokan nem is tudják,hogy a planet tankja alatt sisaktartó található!
Nem rossz moci az és elég mutatós is (persze nekem)!
Sajnos én is lassan megválok tőle,mert bővítés alatt van a házunk és elfogyott a pénz.
Én merem neked ajánlani,szerintem tetszeni fog!
Igen lenne kérdésem. Egy magamfajta 176cm 105 kg-os embernek kirándulgatáshoz elég lenne? A kényelemről mi a véleményed?
A planet futóműve és a motorja is megegyezik a mitoval teljes mértékben!
Annyi,hogy gyárilag a planet 6 sebességes (gondolom nem sport,hanem túrasport)!
Hát...ha lenne még kérdésed írj,hátha tudunk segíteni!
Nekem is planetem van,így első kézből tudok beszélni róla!