Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A napokban kiderül, hogy egyik kedves ismerős tud-e postázni, ha nem akkor azonnal szólok neked (de számítok rá :) )
8 laposom van ( a régebbi hengerhez), de a mostani hengerembe csak a 6 lapos megy bele és az nékem nincs :/
Egyébként tuti bizts vagy benne, hogy a 8 lapso membrán nem megy bele? nekem a hengeremben gyárilag 6 lapos volt, majd a Mito VForce3 membránja került bele. Simán belefért.
Szia!
Találtam itthon 8 lapos membránt az hibátlan, és egy 6 lapost is, amiből egy szerelő kicsórta az egyik oldali lapot a másik oldal hibátlan. Így akarta az eldugult szivatófúvókát membrántörésnek beállítani, még mielőtt hozzám került a motor. Volt egy kis huzavona... Ha szerzel membránlapot (asszem létezik polini gyártmány) és egy Dremelt, össze tudsz faragni egy működő membránt szabásmintának használva a meglévő oldalt. A nyolc lapos nem érdekel?
Hello!
Már nincs meg a szívócsonk,legalábbis nem találom,de majd holnap még szétnézek hátha...
első féklámpa kapcsolód nincs már?
mennyi lenne dugóval együtt?
dellorto 28-as karbihoz érdekelne ferde szívócsonk kérlek titeket ha valaki tud jelentkezzen
szívócsonk érdekelne 28 -as karbihoz
szevasztok!
Érdeklődnék esetleg vkinek nincs Mito II höz 2db első indexe illetve első féklámpakapcsolója, az írjon megegyezünk.
mailem: latino22@freemail.hu
aprobb karcokkal,de használható állapotú,dugó kell hozzá
Szia, végsebesség, és fogyasztás függ több mindentől ( beállítás, szállított sújj... )
Egy nekem is van eladó, hozzáértő álltal összerakott, nem sufni bütykölés eredménye. A blokkban sznte csak a váltó ami benne maradt, minden más újj.
Mitom
Az ár pedig alkú tárgya lehet.
Hiányosságok: Plexi és hátsó ülés.
Eddig 40 KM lett belerakva azóta, nem igazán használom.
Még a féket kell rendberaknom és készen van.
pippo90
[30385] április 29. 14:11

Ebben a hozzászólásban fogyasztási adatokat találsz.
4-7 liter között csuklótól függően.
Nekem egyébként van egy eladó mitom, ha érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

utazósebesség szerintem olyan 140-150km\h környékén mozoghat.. Tipushibák.. elromló power elektronika, kiszerelt olajpumpa.. Fordított telósnál előfordulnak olyan problémák(ha már öregebb) hogy elengedi az olajat a teleszkóp szimering..
Sziasztok!
Kategoriát szeretnék váltani a közeljövöben és a mito is köztük van.Letudnátok irni a motor föbb tudnivalóit pl fogyasztás,utazosebesség,tipushibák és hasonlo dolgok.
Válaszotok elöre is köszönöm.
Széles utat!:)
Esetleg valakinek van egy használható hátsó fékcsöve?
Szia, köszi.
Szia!
Ha minden igaz akkor csütörtökön utaljak a pénzt rá(a légszüröre+a fékcsőre),de ha véletlen nem akkor természetesen megbeszéljük!
Ide irj:atex05@freemail.hu
üdv
Nem a cső sem törik meg :S
valószinűleg megtörik a benzincső .
Szevasztok!

Valaki megtudná nekem mondani, hogy miért csinálja azt a mitom, hogy csak akkor folyik le a benzin ha felnyitom a tankot?... Elindulok és megáll alattam felnyitom a tankot és folyik megint a benzin.... A tankot leszedtem és a csapot is, nincs kosz meg semmi benne... a cső közt volt 1 benzin szűrő, azt hittem az a baja kiszedtem, de igy se jo. Komolyan felgyujtom, mindig van valami kinnya :/
Szia, nekem a hátsó fékcső és a légszűrő kellene sürgősen, még a héten. Ez elintézhető?
Perselyezésre váró cagiva henger valakinek? 3000ft
Szia!
Ment a válasz!üdv
köszi, próbáltam egy zsír új gyertyával de semmi változás
Szerintem nézd meg a gyertyát. Nekem is volt már ilyen, igaz nem mitoval. Én kicseréltem a gyertyát és indult is.
Hello ! Engem érdekelne egyben az egész, ha megmarad csütörtökig vagy vasárnapig ! Ide erre az e-mail címre nekem fel tudnád sorolni hogy pontosan mik vannak még meg ? Köszi ! ( dogmices@gmail.com )