Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mennyiért önt egy hengert?
Meg tudná nekem mérni valaki a Mito2 tengelyének a hosszát? Vagy csak pár képet késziteni nekem úgy, hogy látszon a teleszkóp előröl, a távtartókkal? Köszi! :)
persze. És ha még desztvízzel van higítva a fagyálló akkor nem is biztos h. szétrohad.Meg az öntvényen felületi rozsda lesz csak nem rohad szarrá mint egy lemez.Azt hiszem van ilyen korrózvédelmi eljárás h. öregbítés vagy valami hasonló h. picit megrohasztják az öntvényt és nem fog tovább rohadni
Cagiva Freccia alkatrészek

Akkumulátor gumi: 500Ft
Fordulatszám meghajtó: 1000Ft
Bowden(szívató): 500Ft
Relé: 500Ft
Blokk közép:2000Ft
Jobb dekni: 2000Ft
Főtengely fogaskerék:500Ft
Komplett váltó: 4000Ft
Főtengely(felújításra váró): 1000Ft
Lengővilla+tengely: 2000Ft
Váz: 4000Ft
Hátsó fékmunkahenger: 2000Ft
Hátsó fékolajtartály: 500Ft
Fékpedál: 500Ft
Fém fékcső: 2000Ft
Kuplungkar: 1000Ft/darab
Fékkar: 1000Ft/darab
Első féklámpakapcsoló: 500Ft
Membrán+ szívócsonk: 1500Ft
Jobb kormánycsutka+gázkar: 1000Ft
Vízhőfokmérő(Nem próbáltam!): 1000Ft
Power motor (Nem próbáltam!): 1500Ft
Lámpabúra:1000Ft/darab
Első teleszkóp: 5000Ft/darab
Kormánykifli: 1500Ft
Első keréktengely: 500Ft
Képeket kérésre küldök!

Személyesen vagy Postai utánvéttel ami +1700Ft
Telefonszám: 06309536292
E-mail: d-himes@freemail.hu
Egyenlőre ennyit nem akarok rászánni, de ha nem találok 1-2es mitot és meglesz a tied akkor még lehet visszatérünk rá :)
Jó ótvarosra rozsdáosdik mindegyik belül, de ez nem zavarja különösebben a hazsnálatot.

Régebben az ótók hengertömbjei is öntötvasból voltak, működtek.
én úgy mondanám, hogy minimum 9-12Ah legyen azaz akksi. Ha több nem gond, de kevesebb ne :) Csak az akksi beférjen az ülés alá.
Basszus , és tényleg! Öntöttvas hengerek... én kérek elnézést :D
Gyári, polini, malossi, stage6, top, és még sorolhatnám...ez fájt.
Én úgy tudom 9A-os, de javítsatok ki ha tévednék..:)
Szia!
A kipufogó érdekelne, ha tudsz mondani rá egy jó árat. forstnerantal@freemail.hu
Bár, nem tudom, hogy érdemes-e Raptoron visszaalakítani a gyárira a kipufogót... Van vmelyikőtöknek tapasztalata ebben?
Előre is köszi.
Ott az enyém :) http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_mito_evo_ii_b_kateg
oria_akcio-4974196
Kedves D3viance!
Nagyon köszi az infót. És igen, segítettél. De, ha nem, a szándék megvolt, ami fontos... ;)
Üdv.
Egy darab értelmes 11kw-os mitot se találtam :S Valaki nem akarja eladni és esetleg még nem hirdette meg?:D
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mitóba azt tudom 12voltos aksi kell, de ezen felül milyen mert a gyári aksi már a végét járja így veszek bele egyet és nem tudom mégis milyen jó bele
De most minden humorizálás ellenére, sok vizes motor létezett vasönvény hengerrel.
(nem csak a hüvely vas, hanem az egész)

Kezdve a honda MBX szel, folytatva a mina blokkra való polini hengerrel.
Tökre tartós volt mindegyik, szóval az önmagábannem volna gond ha vasbúú van.
Ez az én hajdani 1es Mitom...nagyon szépen elbánt vele a következő gazdája...
Mert 18kw-os a forgalmija és akinek Ak vagy A van nem 125-öst fog venni:)
Öntött már, igen !
Miért nem viszik már el ezt a motort? Para van vele? Esetleg fórumozik a tulajdonosa? Mito Ev További Szép estét!
végülis régebbi pözsókba is az volt. Meg a skoda motorba:))ott jó akkor itt is:))
Igazán nem akarnék izélni, de van az, hogy nedves persely :)
szerintem nem rossz a 160as henger csak teljesen más kipufogó kell hozzá.Nameg egy fasza hengerfej se árt.gyári kipuval nem tud 30 lovat
és az a haverod hengereket önt?
2 probléma van az 125ből való 160assá alakítással. 1.Gépműhelyben nem vállalták be az 125 160assá alakítását, mert átszakítanának felömő gátakat, stb.. Így félő hogy használhatatlan lesz a henger. 2. Alu öntős ismerős lemodellezett egy 125ös gyári hengert, és egy 160as polini hengert.(Vízcsatorna,felömlők-kiömlők--minden!) A víztér sem egyezik, és ha felmunkálják a 125ös hengert, akkor a víz fogja mosni a perselyedet! Namost.. döntse mindenki el, hogy a vasnak mennyire tesz jót a víz:) Ez az én véleményem.
Ezt a múltkor találtam, szerintem nem rossz:D http://www.kepesmotor.hu/cagiv...