Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Érdekel a henger. Ugye nem perselyes, hanem még nikasilos? Mekkora dugattyú van benne? Képeket tudnál küldeni? Mindent alőre is köszönök
Engem nagyon komolyan érdekel!
pippo17@citromail.hu
15e?
Nekem elég a 28-as karburátor ezért is válok meg tőle :) Hát néz szét mennyibe kerül és mondj egy árat :)
Kedves Deviance!
A mikuni karbit miért adod el és mennyiért?
Kedves giocatore!
Mi lenne az ára annak a hengernek? Hengerfej van hozzá?
A belső átmérő ugyebár 1,48mm és az enyémnek a belső oldalon a pereme be volt valahogy ütve, ezáltal csak 1,35mm volt az átmérője(nem az egész belső fal, csak az egyik végén volt neki ilyen pereme).
Ebayon elég gyakori a Mito szívócsonk (www.ebay.co.uk), nem olcsó de mindenféle méretben és állapotban elérhető szokott lenni.
Valakinek nincs eladó Jobb állapotú szívócsonkja? Fontos lenne!
Na, ilyen hengerem nekem is van otthon. Haverom vette a motort, nagy volt az öröm, új 160-as henger van rajta, megy mint a golyó! Legalábbis két tankot aztán egy indulás után röviddel, alsó tűgörgő halál. Ha valakit érdekel, elviheti a hengert-hengerfejet valami nagyon baráti áron, a dugója már nincs meg, de szerintem nem is érdekes.
konkrétan mit takar, hogy be volt ütve ?
Ha a mocid üresben leforgott, akkor valoszinüleg a fúvókád miatt semmi gond nem volt.
Helló!
Az lehetséges, hogy a 148 as főfúvókam be volt ütve ezért kevesebb benzint kapott és ezért nem bírt nagyobb sebességnél kipörögni?
No meg pár kép, ha valakit érdekel hogy mi a különbség egy 125cc és egy 160cc henger között.
Nekem is van egy "jó" állapotú hengerem, dugóval, hengerfejjel. Csak ez előtt elfogyasztott egy hajtókar alsó tügörgöt (hiába, 160as henger, kb 30e-t futott főtengellyel elment 5e km-et) :)
Csak az elrettentő példák miatt teszek róla egy képet :D Már gépmühelyben van a henger (perselyes) új dugó és fúrás a sorsa..
Helo Zsilobali!
Van 1jó állapotú használt hengerem vertex dugóval. 40ezer HUF
halihó srácok ! :) Van egy Mikuni TM 34 síktolattyús karbim szívócsonkal:) Egy jó ajánlatért megválok tőle :)
Van valakinek elado szivocsonk Mito-1re?
Mito2 első tengelye van valakinek eladó?
És esetleg valaki nem tud hengerszettet használtan? Csak jó állapotú érdekel..
Valakinek valami kimaradt/megmaradt jó állapotú dugattyúgyűrűi eladóba?
Régebben én is érdeklődtem nem ad hozzá maga a henger 50 :/ de 20köül ad dugót is
Szerintem csak alapméretes henger magában.
Igen, mindnek ugyan az.
Ezen a linken a bakonymotornál ami van mito henger 50.000 ft-ért ahhoz jár az árban a dugattyú is a gyűrűkkel? Aki tudja az válaszoljon.
Van valakinek elado szivocsonk Mito-1re? Illetve a többi mito-é jo lenne az enyémre?