Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kérdésem lenne Castrol 10w40-es olaj jó mitóba mert most nézegettem olit és ez jó márka is meg olcsó is.
Meg akinek van jó állapotú fordulatszámmérő spirálja olcsón az írjon már még nekem köszönöm
Szevasz!
Légszűrőt én is próbáltam vadászni, találtam is kb 5000-ért XD E helyett vetettem 1,5 cm-es légszűrőszivacsot és belevágtam az előző szűrő fém keretébe, miután lefúrtam róla a popszegecset és egy csavarral helyettesítettem :D Azóta is tökéletesen működik
Sziasztok nem tudjátok hogy hol vehetnék cagiva frecciához légszűrőt?
Elvileg 94-ben jött ki az Evo, de az én Evomon pl. 93-as telószárak vannak, tehát sztem 93-ban már készültek az újításra.
Motorszám első két számjegye a gyártási év két utsó számjegye.Tehát ha ugy kezdődik h BG91..... akk 91es és igy tovább
Az enyém is papíros :)
szerintem 94be jött az evo.
megnéztem a vázon 90es van irva! De kitudja a blokk hanyas? mert lehet nem igy gurult ki a gyárból
Nekem a papíros mitom sima telós, és 1993-as évjárat ! Elméletileg fordított kéne hogy legyen....erről ennyit.
ilyen
Küldtem képet!
A 94 es fordított telós!
hellosztok! a közelmúltban mito tulajdonos lettem én is!Lenne pár kérdésem pl ,hogy az előző tulaj azt mondta ,hogy 94es viszont a vázon láttam 1990-et! Nembiztos hogy az az de ha mégis... Esetleg nemtudná valaki megmondani hogyan győződhetnék meg róla. Egyébként sima villás!
Ezer köszi! :D
2,75x17 / 4x17 A leírás alapján :D
Hali! Valaki megtudná nekem mondani a mito felnik (első-hátsó) szélességét? Nagyon sokat segítene vele.
ennyi...
Csak is és kizárólag
dugófüggő.
5század környékével már el kellene mennie,
Ráadásul ha egyszer rendesebben megmelegszik akkor összeesik a dugó elég rendesen.
Oké, hogy hüvelyes hengerbe kicsit tágabb illesztás kell, kicsit nagypbb kúpossággal, de azért nem a 2,5-3 szorosa.
Akkor mennyi legyen az annyi ? 6 század ?
...ami természetesen nicasilos :)
Nem semmi számbeli tények vannak itt... Vertex 3századra illesztve 600km járatás után hibátlanul működik az enyémbe
VAshengernek sem kell 9 század, mert kolompolni fog.