Egy kérdésem lenne Castrol 10w40-es olaj jó mitóba mert most nézegettem olit és ez jó márka is meg olcsó is.
Meg akinek van jó állapotú fordulatszámmérő spirálja olcsón az írjon már még nekem köszönöm
Szevasz!
Légszűrőt én is próbáltam vadászni, találtam is kb 5000-ért XD E helyett vetettem 1,5 cm-es légszűrőszivacsot és belevágtam az előző szűrő fém keretébe, miután lefúrtam róla a popszegecset és egy csavarral helyettesítettem :D Azóta is tökéletesen működik
hellosztok! a közelmúltban mito tulajdonos lettem én is!Lenne pár kérdésem pl ,hogy az előző tulaj azt mondta ,hogy 94es viszont a vázon láttam 1990-et! Nembiztos hogy az az de ha mégis... Esetleg nemtudná valaki megmondani hogyan győződhetnék meg róla. Egyébként sima villás!
dugófüggő.
5század környékével már el kellene mennie,
Ráadásul ha egyszer rendesebben megmelegszik akkor összeesik a dugó elég rendesen.
Oké, hogy hüvelyes hengerbe kicsit tágabb illesztás kell, kicsit nagypbb kúpossággal, de azért nem a 2,5-3 szorosa.
Meg akinek van jó állapotú fordulatszámmérő spirálja olcsón az írjon már még nekem köszönöm