Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Esetleg, ha valakit érdekel, egy javítani való henger.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nincs valakinek eladó hangtompítója evóra?
Eladó!

150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotban van!
Csak egybe eladóak!
Ára: 35.000Ft
Tel:06702465353
kettőfélért tudok venni darabját:D
Igaz, igaz :D De mivel Pesten tanulok így Táboriék lesznek a leggyorsabbak a számomra :)
8eFt-ért a postát is fizetem.
Nem hiszem, hogy meg érné postázni stb :D
Monnyuk egyszerűbb lett volna segíteni, ha elúrulod, hogy berettyóújfalúban, vagy nagykátán keresel honolót:)
Nem minden bilétánál stimmel most csak 2 őt tudtam hirtelen megnézni de holnap megnézem az összes itthon találhatót és akk többet tudok mondani...
Találtam ;)
taborituning.hu
Tisztelt Mitosok!
Érdeklődni szeretnék, hogy hol és mennyiért (na jó, az összeg nem annyira lényeges most, csak az, hogy menjen a gép ) hónoltatnak hengert? Nagyon fontos és sürgős lenne.

Előre is köszönöm :)
Szevasztok!

Valaki tudna nekem abba segiteni, hogy 91-es mitoba mekkora akkumulátor fér bele maximum? azt tudom h gyárilag 12V9A -es kell csak a méreteket nem tudom.
Helló!
Nekem van 3 liter bontatlan dobozában, ha érdekel akkor lehet, hogy meg tudunk egyezni.
Szerintem a legtöbben azt használják. Én minden gépembe azt használtam sohasem ragadt meg egy sem! A CR125-ömbe is az van és a következő mitomba is az lesz!
hali!
valakinek van tapasztalata a castrol power1racing2t olajról? Nekem gyanús, hogy azt nem szereti a masina.
szerintem 20x40x7. de lehet rosszul emlékszem
valaki letudná irni a gyujtás felöli szimering méretét?
Szia!
Nekem van kuplung karom ha érdekel akkor ir!
atex05@freemail.hu vagy hivj
06702384053
Raptor blokk nemigazán megy bele... Planet blokkja meg ugyanaz mint a Mito-é.
gondoltam arra is már h lehet raptor vagy planet blokk lehet benne mert csak 6sebességes! Dehát akkor jól beleválasztottam :S
D most akkor honnan tudjam meg hanyas évjáratú?
Nekem BG70.... Szóval ez az állítás nem nyert...
03811 ez áll azadásvételiben! most akkor ez mi akarna lenni?