A multkorában volt szó itt a hengerekről...olvastam, hogy létezik olyan h 160-ra perselyezik ha nem tévedek. Érdeklődnék, hogy valaki csináltatott már ilyet illetve mennyiért és hol csinálnak ilyet.Vagy esetleg mennyiért lehetne venni ilyen hengert?
Nekem van egy Michelin Hi Sport gumim, utcára már nem jó, de pályázni tökéletes, a Közepén van a kopásjelzőig elkopva, a szélén még van bőven. 2000Ft-ért viheted. E-mail: zomtibi@gmail.com
Az, hogy látszólag nagy felömlők vannak egy hengerben, még nem garancia semmire.
(lásd nsr henger:)
Ráadásul, a látszólag nagy felömlő, a palástra görbülés miatt, lehet, hogy áramlási keresztmetszetben kisebb, mint egy olyan, ami ugyna kisebbnek látszik, de máshol helyezkedik el a paláston
Abból meg végképp semiylen következtetést nem lehet levonni, hogy a felömlő induló keresztmetszete mekkora.
Az én Evomban Gilardoni1 van. Hasít is mint állat...
Valakinek van eladósorban sértetlen balos tükörtartó Evo-hoz?
Gilardoni 1-es és 2-es henger között a különbség a felömlők mérete. A 2-es sokkal nyitottabb mint az egyes ez a képeken is látszik. Azt is hallottam még hogy az 1-es kipufogónyílása 35 mm, a kettesé csak 33mm. Ezt én furcsának tartom, mert a nagyobb felömlőkön több anyag érkezik a hengerbe, így több lesz a kipufogógáz is,ezzel ellenben kisebb a kipufogónyílása a 2-es hengernek. Van most egy 2-es hengerem, 1-esre elcserélném
SRÁCOK ! Egy kérdés: Van egy 34-es Mikunim és most vettem bele egy 140-es főfúvókát elég faszántos vele :D DE! kb 3. vagy 4. sebességbe 8-9-nél dadog mintha tiltana... ( Előtte egy 182-es fúvóka volt benne hát azzal még jobban dadogott...) kb hanyas fúvókát ajánlotok bele?
mielőtt ide ért volna a vihar meg eső kivettem mára egy nap szabit hogy csapathassam egész nap...jó idő, nap sütés, motor, csajok kivetkőzve ennél több nem kell meg egy jó sör a nap végére
Lenne hozzátok egy kérdésem!
Elszakadt a tank lefogó gumi pántom!
Tudja valaki hogy honnan tudnék ilyet venni vagy lenne vkinek eladó?
sehol nem találok
150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotban van!
Csak egybe eladóak!
Ára: 32.000Ft
Tel:06702465353
Érdeklődnék, hogy Mito1-re van valakinek szivocsonk elado ( nem repedezett ) egyenlőre csak érdeklődnék, hogy van-e, és ha van akkor mennyibe fájna?
150/60R17 es gumit keresek pályára, azt mondták itt érdeklődjek
Danke
(lásd nsr henger:)
Ráadásul, a látszólag nagy felömlő, a palástra görbülés miatt, lehet, hogy áramlási keresztmetszetben kisebb, mint egy olyan, ami ugyna kisebbnek látszik, de máshol helyezkedik el a paláston
Abból meg végképp semiylen következtetést nem lehet levonni, hogy a felömlő induló keresztmetszete mekkora.
Keresek Cagiva mito-hoz hátsó gumit utcai használatra!
150/60R17 v 140/70R17 es érdekelne!
Üdv.
Valakinek van eladósorban sértetlen balos tükörtartó Evo-hoz?
Bocsi hogy ilyen későn, de itt a kép!
Elszakadt a tank lefogó gumi pántom!
Tudja valaki hogy honnan tudnék ilyet venni vagy lenne vkinek eladó?
sehol nem találok
Előre is köszi a segítséget.
150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotban van!
Csak egybe eladóak!
Ára: 32.000Ft
Tel:06702465353