Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A multkorában volt szó itt a hengerekről...olvastam, hogy létezik olyan h 160-ra perselyezik ha nem tévedek. Érdeklődnék, hogy valaki csináltatott már ilyet illetve mennyiért és hol csinálnak ilyet.Vagy esetleg mennyiért lehetne venni ilyen hengert?
Csáó!

Érdeklődnék, hogy Mito1-re van valakinek szivocsonk elado ( nem repedezett ) egyenlőre csak érdeklődnék, hogy van-e, és ha van akkor mennyibe fájna?
köszi, mind előttem is írták, az a gumi kuka, de köszi azért :)
4k+posta!
A szögletesre kopott gumit remek érzés kanyarra borítani
Nekem van egy Michelin Hi Sport gumim, utcára már nem jó, de pályázni tökéletes, a Közepén van a kopásjelzőig elkopva, a szélén még van bőven. 2000Ft-ért viheted. E-mail: zomtibi@gmail.com
sziasztok

150/60R17 es gumit keresek pályára, azt mondták itt érdeklődjek

Danke
Felömlő alsó méretéröl van szó (este van)
Főként amiatt h a kezdeti rész mindnek ugyanakkora mert az ugyebár a blokkhoz illeszkedik az meg mind egyforma
Az, hogy látszólag nagy felömlők vannak egy hengerben, még nem garancia semmire.
(lásd nsr henger:)

Ráadásul, a látszólag nagy felömlő, a palástra görbülés miatt, lehet, hogy áramlási keresztmetszetben kisebb, mint egy olyan, ami ugyna kisebbnek látszik, de máshol helyezkedik el a paláston

Abból meg végképp semiylen következtetést nem lehet levonni, hogy a felömlő induló keresztmetszete mekkora.
Sziasztok!
Keresek Cagiva mito-hoz hátsó gumit utcai használatra!
150/60R17 v 140/70R17 es érdekelne!
Üdv.
Az én Evomban Gilardoni1 van. Hasít is mint állat...
Valakinek van eladósorban sértetlen balos tükörtartó Evo-hoz?
jah tatabányán vagy környékén :) szimmering van :)
valaki jófejségből nem cserél első telóban nekem szimmeringet? :D némi kápé-ért cserébe? :)))
csak csere érdekel
Gilardoni 1-es és 2-es henger között a különbség a felömlők mérete. A 2-es sokkal nyitottabb mint az egyes ez a képeken is látszik. Azt is hallottam még hogy az 1-es kipufogónyílása 35 mm, a kettesé csak 33mm. Ezt én furcsának tartom, mert a nagyobb felömlőkön több anyag érkezik a hengerbe, így több lesz a kipufogógáz is,ezzel ellenben kisebb a kipufogónyílása a 2-es hengernek. Van most egy 2-es hengerem, 1-esre elcserélném
mi az ára?
Gilardoni 2 es hengert cserélnék gilardoni 1-re, 60433-mas számúra. A heger szinte új!
Pölczy!
Bocsi hogy ilyen későn, de itt a kép!
SRÁCOK ! Egy kérdés: Van egy 34-es Mikunim és most vettem bele egy 140-es főfúvókát elég faszántos vele :D DE! kb 3. vagy 4. sebességbe 8-9-nél dadog mintha tiltana... ( Előtte egy 182-es fúvóka volt benne hát azzal még jobban dadogott...) kb hanyas fúvókát ajánlotok bele?
Hello, érdeklődnék van e valakinek Cagiva Mito (1991) benzin tartályra leszorító gumi?! Az enyémet megette az idő sajnos. :(
mielőtt ide ért volna a vihar meg eső kivettem mára egy nap szabit hogy csapathassam egész nap...jó idő, nap sütés, motor, csajok kivetkőzve ennél több nem kell meg egy jó sör a nap végére
Lenne hozzátok egy kérdésem!
Elszakadt a tank lefogó gumi pántom!
Tudja valaki hogy honnan tudnék ilyet venni vagy lenne vkinek eladó?
sehol nem találok

Előre is köszi a segítséget.
Eladó!

150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotban van!
Csak egybe eladóak!
Ára: 32.000Ft
Tel:06702465353
a kőszívű ember fiai jó lesz ? :D