Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen jó, hogy pont ma gyártottam..:) am mennyi lenne az ára?
Állapota? Ára? Az enyémen ami van egy kicsit már el van öregedve. Kifli idomokat tartó lemeze van esetleg valakinek?
Nem kell valakinek műszerfal tartó gumibak?
Engem is érdekelne hangtompító.
Mutatsz róla képet? Mennyi az ára?
Igazából nem, csak ez az a motor ami megfogott. Külsőre is nagyon tetszik és nagyon megy(ahogy hallottam róla)és ha leteszem a B125-ös jogsit akkor szeretnék egy hasonló motort
Én is igy vagyok vele, vettem egyet mert a mocin nem volt gyárilag.. dehát nem lettt jó rá, mert pont ellenkezőleg müködik.. ugyhogy nekem nincs is. amugyis elsőfékkel fékezek általában, csak apróbb lassításoknál használom a hátsóféket, meg amikor nagyobbakat fékezek..
Csak az Evo2 jöhet szóba?
Köszönöm szépen a segítséget
sokat segítettél, így még nem kell letennem a korlátlan jogsit és vezethetem azt a motort amelyiket szeretném
Helló!
Természetesen vezethetsz b125-tel ilyen motort, mert nagy részüknek 11Kw van a forgalmijukban. Egyébként ha jó állapotban van a motor akkor olyan 33-34 lóerő.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy B125-ös jogosítvánnyal én vezethetnék-e egy Cagiva Mito EVO2-est?
Valójában hány lóerős egy ilyen motor?Mert a B125 csak 15LE\11kW-ig jó és beleszerettem ebbe a motorba és jól enne tudni hogy kell-e hozzá A"korlátlan jogsi.

A segítséget előre is köszönöm
Szia!
nekem van a légyszüröre lévő kacsa csör vagy komplett légszüröm is ha éredekel megegyezünk!
Szia!
Nekem van spirálom,ha érdekel megegyezünk rá!
ha érdekel irj:atex05@freemail.hu
szia!
Nekem van hátsó fékcsövem 500ft ha érdekel!Irj:atex05@freemail.hu
Akkor fék lámpa kapcsoló, de én eddig ahol írtam meg motoros boltban voltam ott tudták miről van szó meg mondták, hogy így hívják mármint én így hallottam sok embertől lényeg az, hogy jó volna mert az enyém szét ment meg már vettem is, de hát sajnos az kis ipari szarok!
Fékgomba?! az mi akar lenni ? Főfékmunkahenger? vagy a féklámpa kapcsolója?
Valakinek nincs elfekvőben egy cagiva mito hátsó fékgombája és egy fordulatszámmérő spirálja meg egy árat is köszönöm!
Kell valakinek javitani való henger olcsón hengerfejjel? egy huzás van benne.
nicasil-os, Gilardoni 2.
képet kérésre küldök!
Nekem van egy polír , ha érdekel...
26-os belső átmérővel.
terminátor mi a fillérek?:) Hátsó fékcső ?Sziasztok
Powerem van bowdwenestül cuzammen fillérekér Mailt vagy tel
Gyujtás felől 20*40*7, fogaskerekek felől 25*40*7 . .
pölczy, elég jól emlékszel !
Az a 2500 ft-os érdekelne, mert errefelé 3000 ft-ért motorosboltban, és UNIX-tól 4464 ft-ért tudok vételezni..
Van valakinek mito 2-eshez:?
-power(ami a hengerre megy kompletten)
-km/h spirál
-meg ami a légszürö hézra meg az a kacsacsőr vagy mi.
Ha valakinek kellene valami szóljon.
Eladó