Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"fenn" akad az úszó, és nem zárja el a tűszelepet. (vagyis konkrétabban leakad)
Nekem is volt ilyen problémám a karbival már :)
Szépek!
Boldog újévet mindenkinek!
Szétszedtük a miton a karbit, megnéztük az úszót, meg minden kis apróságot kitakarítottunk. Amikor összeraktuk utána kinyitottam a benzincsapot és a túlfolyón elkezdett folyni a benzin, elzártam a csapot aztán a karbit kicsit "megkocogtattam" és utána megint kinyitottam a csapot, ekkor már nem folyt a benzin és elsőre el is indult a motor. Ezt korábban is csinálta már, ezért szedtük szét a karbit. Esetleg van valakinek ötlete, hogy miért csinálja?
Kis érdekesség év elejére-hátteret is nézzétek.
B.u.é.k.
BUÉK márkatársak :D
Ha van tűszelepetek akkor a csabimoto@freemail.hu ra várom az árakat.köszi!
Boldog új évet kivánok mindenkinek!nincs véletlenül valakinek dellorto phbh 28as karbiba tűszelep?
Boldog új évet kívánok mindenkinek! Olcsó benzint, széles utat jövőre!

Maxüdv: Szeemee
Boldog új évet!CAGIVA FOREVER!
Boldog Újévet mindenkinek.
Köszönöm,viszont neked is.Majd gondolkodok,hogy mi legyen benne.
hogy állsz az ypvs projektel, nekem is kéne egy komplet futómü
rd blokk az van 2 is. jó lenne ha kitalálnád mit akarsz classik 3 ba
BOLDOG UJ ÉVET attila
Boldog Uj Évet Mitos Kollegák :)
Nekem gyárilag is 90fokos izé volt a kuplung bovdenban.Amugy amit rendeltem az se volt jó. Aztán inkább csináltam egyet a gyári külsőből.
nekem elég a kipu és a csonk
Wow, köszi a segítséget! Jövő héten keresni foglak! Leszedjem a kipufogót és a csonkot, vagy motorostul menjek majd?
----------------
Motorozásban gazdag boldog újévet minden kedves márkatársnak, és motorosnak!
Hozd el hozzám és a közös márkára való tekintettel segítek megoldani a gondodat.
20- 29-59-404
Köszke majd utánna nézek
Motoroswebáruház-ról rendeltem. 9.300 körül van. Keress rá gugliban.
Sziasztok mindenkinek Boldog új évet!Megtudnád mondani mennyiért vetted a tömités szettet?
Igen-igen én vagyok az
Azóta vettem tömítésszettet, abban benne van a két gyűrű, csak most még azzal nyűglődök hogy kicsi a kipucsonk, és nem csuszik bele rendesen a leömlőbe...
Igazad van! Vidd csak nyugodtan
A derégszögben meghajlított bowdennel óvatos légy, mert az hivatalosan a körlámpáshoz való (de lehet jó az Evo-hoz is, efelől nem tudok biztosat szólni).
Bárcsak minden motortulaj így gondolkodna mint Te. Tiszteletreméltó dolog ez!
Sok sikert hozzá, aztán majd hadd lássuk a képeket!
Most én is úgy állok a kuplunggal, hogy ami volt az meg van törve, és a szála is ki van menve, tehát másik kéne, italmondonál van egy használt aminek a vége meg van derékszögbe hajlítva(kuplungkar felől), tehát nem áll fen a törés veszélye, valamint rendelek szerintem külön bovdent, meg hüvelyt is, ha véletlenül elszakadna, vagy valami történne.(ha már rendelek akkor ne csak 1 dolgot rendeljek.) A szívócsonkom is eléggé odavan, de még nem lenne vele nagy gond, de ha rendelek akkor szerintem azt is rendelek, csak olyan gond van vele, hogy ami van rajta az 1-es mitóé és nekem nagyon úgy tűnik, hogy a karburátoron és a csonkból is esztergáltak ki, hogy össze stimmeljen, és attól félek, hogy az új nem fog rá stimmelni, nem tudom, hogy mi tévő legyek...
u.i.: Kedves ivadam én hamarabb írtam e-mailt a kedves márkatársnak a gumis-anyák ügyében, nem akarom lecsapni a kezedről, majd az eladó dönt, hogy kinek juttatja el, ha nem gond...(nem ezen múlik a boldogságom)
Üdv forumozók előszőr is Boldog Újévet mindenkinek
Mitomhoz kellene szívócsonk mert amit vettem az eddig bírta szét volt repedve és ugye beszerelve felszűlt és megadta magát :S Aki tud újonan is jöhet 44mm-es mert tudok közdarabot esztergálni, előre is köszönöm!