Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

őőő... Jah az lehetséges, bár az utobbi pár hétbe nagyon ritkán ülök rá... (spórólok) ... De nekem nem rémlik az 50es af1:(
Jajjjj gyerekek baj van!
Ma mentem a szokásosnál is nyugodtabb tempóban egy 3 sávos úton + 1 buszsáv, M7 es kifele vezető úton, mert gazdagréten van a suli. Erreföl egyszercsak látom dugó van lassítok szépen. Egyszercsak buszsávból bevág egy kocsi elém és lesatuzza a féket. Na most egyből megcsúszott az én első kerekem, is de még szerencsére ki tudtam rántani jobbra. Így neki egy hátsó lámpája még nekem egy teljes bal oldali tükröm és indexem bánta. Ha nem tudom kirántani, akkor lehet a motornak és a lábamnak is búcsút mondhatok. Mert 70 nél, már csúnya dolgok történnek . A kérdés most az, hogy kinek van eladó bal tükörje? Vagy honnan tudnék hozzá venni? Mindenkinek előre is köszi a választ.
fahee!tied a sárga 50es speed?kanizsai vagy?ha igen akkor szoktalak latni,talan meg regebben vasarcsarnok parkolojaban is lattalak par motorossal nekem akkor anno egy 50es af1 volt oldalidomok nelkül!
hm... én semmit nem hallottam róla...
Oké,vegyél akkor 4ér,,üdv
cs!tegnap volt kanizsán vmi suzukis,quados,kispolákos baleset!vki tud vmit rola?asszem csoto környeken törtenhetett!
Nekem csak a háromszög kelllene,lábtartó,fékkar nem.Ne haragudj,de az meg 4-nél többet nem ér.
jaja 12V 9Ah os kell! az a jo
Ez így van,powerra vigyázni!
Tudtommal 12V/9Ah
Csá!
Eredetileg hány amperos akksi való a mitoba?Vagy milyet érdemes belerakni?
Most akarok venni 1 et mert van egy uj power elektronikám és azt hallotam ha szar az akksi akkor
hamar meghal az elektro!
én 400-ért oda adom az enyémet,, 1 év műszaki, 98-as évjárat
Jó minőség,de attól függ melyik fajta van benne.
Hát... Kis esélyt látok rá hogy 400alatt találsz evot, amivel minden rendbe van...
holla
nem tud valaki mito evot? papirokkal 400.000 alatt
előre kösz
hollaback
nah mint kiderülkt JÖVÖHÉT ELEJÉN KÉSZ A MITOM!:D:D:D:D:D és még egy kérdés a VERTEC dugo az jo?:)
szia megnéztem van de csak a saját mitomé 10pénz üdv
msn-be megtárgyaljuk,keress meg
Cső,sikerült megnézni hogy a lábtartóhoz van-e felfüggesztés?Légyszi mihamarabb válaszolj mert ha nincs akkor keresek máshol.
UDv
hatsoules kene, ha van akkor leirast kepet kerek
kosz!
hello
alapjárati fúvóka méretet megtudja mondani nekem valaki ?
oksa egy kell mennyibe?:)
Power szelep tisztításról valaki pls pár szót írjon! Köszi!
nekemmég 2 van ha nemtallálsz
hogyérted hogy egyben?elektronika kel,szervó,vagy szelep?vagy mind?írd meg emailben,adok árajánlatot.
gilera@vipmail.hu
És mennyibe adnád úgy egyben?