Esztétika nem gáz,nekem is gány 1-2 helyen de,ha nagyon igényes akarok lenni akkor is egy 10esből megúszom.
Lehet kapni hőálló festéket (kipufogóra),ami nem pattog le?
Cső!
Jól néz ki ez a kis kipuff meg biztos jol is szol de igazság szerint ennyit nem szánnék rá!
Most nem azt mondom hogy nem ér annyit vagy ilyesmi csak még ezen kivül kéne 1 p.elektronika is
és igy már valamelyik nem férne bele!Azért kössz!
Hát motorikusan fasza, külsöleg akadnak hibák de ugyis ki lesz javitva... Am. a 2-es mitoval is rendbe van minden csak sztem nagyon roinda lett, mivel lett benne fehér is (de nyáron sztem ugyis fogod látni)... Meg hát szeptemberig ne mfogokm várni...
Hát... Edem mitójára került a sor... Mivel amit megakrtam venni ami még anno a miénk volt azt szeptemberbe adná el a srác, no meg sztem elég ronda lett... Szal az lesz... Márha eladja nekem
szasztok!
gec hogy jártam ma
eddig bejáratós volt a motorom..
ma haverom elkéri én eddig egyszer kétszer hajtottam meg meg nem is hosszabb ideig ez a fsz meg ment vele vagy 5 km-t és padlózta végig.. jön vissza kanyarodik be úgy füstölt h nem lehett látni szinte a motort se de azért még húzatja... nah mondom zsír eltört a gyűrű vagy vmi.. erre fel meg a karbon dob olvadt le majdnem... kiégett belőle az üveggyapot sztem mert nagyon műanyag szaga volt.. kb 1 1.5óra alatt hült ki a dob... elkezdi h akk azért nézett mindenki jött egy öreg bácsi is füstöl mint az állat még ahogy leállt is a bácsi meg vagy nézte 5percig biztos valami piromániás volt azt hitte h kigyulladt... tuning mi a legalsó ára a dobnak?
Okés sebaj nemis baj h nem jöttél mert nem volt semmi különös csak valami veterán motoros taláékozó volt ugyh én is be...tamna mind1 akkor jövőhéten szólj ha ráérsz csá!
rálehet,a dologhoz kell:elsővilla,ami áll 2 szárból,2 villahídból,elsőkerék tengelyből,kell másik km meghajtó is,és kerékcsapágyak.ezenfelül első fékrendszer más még.
Cső
Kéne nekem is valami jó kipuff! De csak végdob!Mind1 lehet fém is meg karbon is csak gyári legyen!
Na és persze ne legyen félig legyalulva! Ha van valakinek az szoljon már!
kössz!
Lehet kapni hőálló festéket (kipufogóra),ami nem pattog le?