Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a 60-nál igen csak az igazadat akartad... A 40 már reálisabb...
Ezt már nem tudod levakarni,és amugy az a 40 jo 30-nak is
amugy boccs fiuk a tulzásokért direkt irtam kiváncsi voltam mit válaszoltok rá de amugy ilyen 40 körül lehet
Most te engem kérdezel amugy ki vagy te már boccs a faggatózásért(nsr250)?am igen megvan még neki
nem mind1 hogy egy katalizátoros gyári kipu helyett teszed vagy egy üres gyári helyett
jah, elvileg 15%ot dobott rá (az arrow szerint). MOndom le kéne mérni
sajnos nem valós a hipotézised, az RSemen is arrow van újonnan, és érzésre is többet rakott rá mint 2Le! Szívesen leméretném padon ha lenne lehetőségem...
vett egy gp 125ös blokkot, és még azt is megpiszkálta
arrow rendszer , dob rajta 2 pacit... , ha még jolly lenne rajta azt mondanám elhiszem akár a 33-34Le t is
hy.hol van ez a bolt gödön?cska mert én a közelben lakom...1800? én meg bementem Oktogonhoz ugyan ilyen ott 2800Ft.1Liter.
1800Ft/liter volt!

(ez kimaradt )
Gödön a Yamahába (új üzlet a főút mellett)
volt a Repsol (egy hónapja) !
Nem hittem el!
Én 3500 Ft/l -ért vettem anno párat hengerszett csere után. ..
Nem fogja...többet ért volna,ha csak simán megdícséri a mocit vagy azt mondja gyári állapot és úgy kinálja 6 kilóért,minek ez a parasztvakítás?
írd már le részletes mik vannak módosítva abba a mitoba h 60 pacis ha már ennyire lenézed itt az emberkéket 13 éves fejjel.
Mi meg kértük,hogy írd le a módosításokat,hogy hihessünk neked,de látom vak vagy... Ki sem álltál magadért észérvvel... De mi vagyunk a hülyék,h ezen csámcsogunk
hallod husi te elvagy tévedve
Nekem Arrow sportkipufogóm van, de ilyet soha nem mernék állítani , hogy 60 pacis...
mutasd már meg a gyári kipuffodon az arrow feliratot
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem dehogy . Igazándiból az apját ismerem jobban,de szerintem ő is megismerne még,vagy nem?
Nsr250 ha szabad megkérdezni te honna ismered Kiskását? Nem Véletlenül Grózinger Zsolt vagy
Na persze meg a mito.
A gsxr az igazi!Akárki akármit mond.
"Teljesen szintetikus, csúcsminőségű motorolaj kétütemű motorkerékpárokhoz. Használata különösen ajánlott versenykörülmények között használt motorokhoz.Tökéletes védelmet és ezáltal hosszú élettartamot biztosít a nagy igénybevételnek (magas fordulatszám, nagy terhelés, magas üzemi hőmérséklet) kitett..."
3200 egy liter,ilyet én is dobnék a gépembe,sztem simán jó!
Repsol
Most volt itt Dávid nemrég meg szoktam is Látni a faterját a gsx-rel!