Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hirtelen azt hittem h az a 160as limitált széria...
Nem friss a festés, már így vettem. Igen az ülés nekemis bántja a szememet, de azért ellehet viselni, majd áthuzatom szép feketére vagy inkább fehérre? még nemtudom.
Szép a mitod, de a piros hátsó ülés valahogy nagyon nem illik a képbe. Frissen lett festve?
Ha valakit érdekel feltettem a Mitom képeit az adatlapomra
láttalak madarason
most így beugrott ahogy néztem a képeket :D
hi lenne egy kérdésem.. eddig igol propuls racing 2t használtam az bevált de most sehol se kapok.. valvoline volt azt vettem kényszerből az is full szintetikus crossmotorokhoz.. 3800 volt...mondjuk azzal se volt semmi gond.. de most mondta fireball h van valami formula moto olaj az is full szint ismeri valaki vélemény tapasztalat esetleg?
Én akkor is maradok a Record 2T racingnél :D Nekem bejön, meg az ára se eget rengető szal occcsó
én most lépek majd üzenek ha mit aílakult a gép hello
jaja itt van a főutcán az a hely
megvan Club Sunrise a hely neve
oké benne lennék a Szomszédom Berrtyóban zenélt valahol nem tudom mi a hely neve
én meg berettyóújfalu debitől 30 km majd egyszer gurulhatunk debibe
Hajdúhadházi vagyok debrecentől 15 Km re van
nincs mit , kössz. látom debrecenhez közeli vagy, hol lax pontosan?

tom!
köszi rsata ennek hamarosan uttána is nézek vagány az Rs-ed
200M-es a hengerfejed az tuti,de 0.8as préssáv egy mitonál az öngyilkosság.detonálni fog mint a picsa.
nem nyit a power,valszeg
a powernyelven a lerakódott kokszot, én is vmeik nap takarítottam az rsét volt rajta anyag rendesen pedig nálam hajtva is van
hehe
Pedig nekem SP hengerfejem van!Vagyis geri azt mondta!Persze lószart sem érek vele mert valami préssáv nem jó :(
nem szedtem még szét mit lehet megtakarítani rajta
én is pár hete vettem 1 mitot és mult héten megnézte Geri!Nos nálam is talált furi dolgokat ....
jó persze be lett járatva azt kifelejtetem
takarítsd ki a powert
a tiéd is 60