Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt milyen alapon?
Igen erre akartam énis kilyukadni...
18tól van am mindenhol csak a kreszt ellehet kezdeni 17,5-től
Hamarabb elkezdheted, de a vizsgát csak akkor teheted le, ha betöltötted a 18-at....
felejtsd el!
Nálunk 17,5-től van Ak.
Ak 18tól van...
Na igy van:D
16 év, A1, 125 cm3, 11kW. 17 év Ak. 25 kW. 21 év A, akármi. Az A-hoz kell vagy A1, vagy Ak + 2év, vagy a 21 éves kor
Ha 2 évig megvan az A1 akkor leteheted utánna a sima A-t! Az Akorl. pedig ha jól tudom 18-hoz van kötve...
Helló! Januárba szeretném lerakni az A1-es jogsit ami ugye125ccm és egy cagiva mito evót szeretnék venni
meg tudnátok mondani hogy mennyit megy és mennyi a fogyasztása illetne mennyire szervízigényes?
és elmondaná valaki, hogy hány évesen hány ccm-re lehet letenni a jogsit?azt tudom hogy 16évesen A1 125ccm
Azért mondom Kása,amúgy nem csak festést vállalunk hanem akár szerelést is.
Jól emlékszem,h itt Tarjánban van vkinek alkatrésze mitohoz? Telszám? Úgy néz ki kell egy termosztát...
tud valaki emelő szemes emelőt ?
Van mito evohoz hátsó lámpám eladó
Tom már ki vagy nsr 250 majd lehet kellesz egy motort festetni ha még vállaltok festést
kiváncsi vok mikor fogja eladni jót röhög rajta aki elolvassa a hirdetést
Nem, bár nem sok hiányzik neki hozzá. A láncvédő egy kicsit meg van ott reszelve, de a gumi így nem ér hozzá
Hali, nincs valakinek mito evo hoz eladó hátsó ülése?
Hátul a 160-as gumi nem ér bele a láncba?
Jaja, meg nemazért, de tudtommal a MITOk vízhűtésesek és nem léghűtésesek, mint ahogyan azt láthatjuk a hirdetésedben kasa93, ja és tényleg légyszi tegyél már fel egy képet a kipuffról, köszi !
Bocs, így A 60 LE
Amúgy nem akarok beszólni kasa93, de ha egyszer csak azért írtad hogy 60 ló hogy meglásd a reakciónikat, akkor a hirdetésben miért írtad hogy 60 LE, meg a 4., 5. hely, pfff
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=69437
Szeva! Milyen nyomásnak kell lennie a gumiban? Elől 120/70es(kicsit nagy), hátul 160/80as van rajta
Hali!

Még nincs itt, de a jövő 7en, ha találok rá vevőt akkor ittlesz... Haverom hozná, ha megvan még... Amúgy elég messze van tőled... Nyíregyháza... De mikor legközelebb mennek olaszba akkor esetleg el tudják vinni neked...