Haiho én érdeklődni szeretnék hogy a Powernek az az elektronikaiu része ami a hűtőviz és az olajtartály közé van elhelyezve az a kis fekete dobnoz :D az van e neked?
sziasztok!
Mindig is szerettem volna egy mitot, most a közel jövőben úgy nézz ki lesz rá zsé, de nem a régi kereklámpásra godnotlam, hanem újabbakra, most mesélhetnétek nekem kicsit, hogy az újabbak közt van-e vmi különbség, illetve vásárláskor mire kell odafigyelni, meg miért van az hogy 400-900E találtam ilyen mocikat, jó évjáratba (94-05) durván, illetve mennyire lehet ezeket a gépeket szét hajtani, mennyire megbízhatóak, próbáltam tesztet keresni de nem igen találtam még.
csáó all!hát ma szétkaptuk a frecciát(multheti meghalása után)ugynézki főtengellyel van a kaki,henger+dugó meguszta...de dugattyunak kékes a szine+mintha hosszában "barázdák" lennének benne.amugy a kékses-lilás szin a nem megfelelő bejáratásra utal ugye?hát rem 25körül kijövök,aztán nyáron motorostalálkozó,Kistolmács:D:D:D
Meg kellene takarítanom a power szelepet, de nem mertem nekiállni. Ahogy néztem a workshop manualt, 4 csavar fogja. Ha azokat kiszedem, akkor egyben ki lehet venni, vagy szét akar majd hullani az egész?
hello mindenkinek vannak Mito alkatrészeim és idomjaim evohoz és van egy arrow rendszerem amit Mitogeritől vettem és nem ment rá az evora azért adom el 28e irány ár de nyugodtan kérdezzetek bármit még sok mindenem van!
Szevasztok Skacok Lehetne egy kérdésem Milyen olajat rakjak a váltóba hogy ne csússzon a kuplung (nem a lamellának van a baka ) csak magas fordulaton csúszik egy kicsit:S ha valaki tud segíteni az írjon kössz
csá
az jó akkor üdvözlöm asszonyodat!Szegény lány mi lesz vele ha megtudja h te mire készülsz !
ja amugy tegnap egész nap fightekkedtem!Sőt még a rendőrök is lelőttek 72-vel és azt monnta a rendőr h akkor ugrott a jogsim! Remélem el tudják nekem intézni h ne legyen seemmi komoly!
helló mindenkinek! most szeretnék venni 1 cagiva mito evot . szeretnék tanácsot kérni h mire figyeljek mikor kipróbálom vagy mit nézzek meg rajta. milyen problémák szoktak előjönni rajta?
Én a fényezést nem bántom,mert pont ilyet kerestem,csak kijavítom pár helyen, új csavarok, polír, a fekete cuccokat újrafújom,ülésbőr fekete-pirosra...lesz ez 20 is
Hát én ezt tiptopra akarom megcsináltatni szal vadi zsir festés meg mitudom én... Szal széplesz:) Am. én még annó az én kipufomat ilyen mezei hőálló festékkel (feketével) fujtam le... Az jól birta... Csak amikor a kipufogót ki égettük lepattogot...
Mindig is szerettem volna egy mitot, most a közel jövőben úgy nézz ki lesz rá zsé, de nem a régi kereklámpásra godnotlam, hanem újabbakra, most mesélhetnétek nekem kicsit, hogy az újabbak közt van-e vmi különbség, illetve vásárláskor mire kell odafigyelni, meg miért van az hogy 400-900E találtam ilyen mocikat, jó évjáratba (94-05) durván, illetve mennyire lehet ezeket a gépeket szét hajtani, mennyire megbízhatóak, próbáltam tesztet keresni de nem igen találtam még.
köszönöm a válaszokat előre is.
csá
Mondtam neked múltkor,h vigyázz ilyenekkel városban,de hát hiába beszél az ember
Drukkolok,h ne legyen gond
ja amugy tegnap egész nap fightekkedtem!Sőt még a rendőrök is lelőttek 72-vel és azt monnta a rendőr h akkor ugrott a jogsim! Remélem el tudják nekem intézni h ne legyen seemmi komoly!