Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy 92-es mitohoz fejidom+also idomok+rezo kipufogó dob kb. mennyibe kerülnek bontottba?és hol lehet beszerezni?köszike
helló
neki a az első kéne ami a fékkarnál van.. de asszem elég lenne neki csak az a 3szög is... a többi cucc megvan..
Jah és kösz a meghívást,de sajna nem ok
Szeva,hát sajna az még odébb van,de,ha tudsz jogsit feketén...
Amúgy tegnap szedtem szét,indul az átnézés, hűtőtakarítás stb stb
Jó utat nektek!
1 hét múlva,ha ráérek majd szólok és megmutatom
énis laktam még miklósfán anno:D
csao hatso labtarto? az nekem van!
Ha jól tudom az a srác miklósfai, de nem bizti...
Üdv mindenkinek.Nincs valakinek mitora lábtartóhoz háromszög alakú konzolja?Arra gondolok ami a vázhoz van csavarozva,jobbos kellene.
Ma láttam Nk-án a BLG-vel szemben egy 125ös futurát!Gondolom Kanizsai vagy?Nyáron gurulhatnánk pár kört!
Szeva Laci! Na mikor motorozunk már ? Holnap reggel megyek Bábolnára motorostali + gyorsulási!Megyünk többen ha gondolod gyere szólj ha jönnél!Addigis ittvan pár kép a motoromról!
nekem a csak dugó 30 volt
sorry ezt nem tudtam
de okosabbaktól mindig szívesen tanulok
Tesokám hidd el hogy nem yolan gazdag ez a KicsiJuhász mert akkor egy KTM superduke kal maszkalna vagy pedig egy R6tal:D és szoktam itthon szerelni a motort de ehhez nem merek hozzáfogni...
Nekem ez a karika anno 65 ben volt uh sztem nem olyan vészes..
Persze biztos létezik alternatíva is (mitogeri 160 henger 30-40 körül) de a lusta ember inkább fizet mint hogy kicsi utazással nagy pénzt spóroljon..
Éljenek a jólkereső emberek
Kár hogy én mégis csóró vagyok...
Jah télleg sztetek nem drága egy henger hüvelyezésért meg uj dugo gyürüért 69ezer ft? irjatok lécci
köszi de a Super Citynek més nem megy rá a mito méármint az a kicsi gumis része ami a karbira megy rá ismersöm most vett egy super cityt és ahhoz probalok intézni vmit.
régi kereklámpás mito benzincsapja membrános
azt a baloldalit jobb váll felett bal kézzel a ...
Szívómembrán ami a henger és a karbi között van.
mitoban egyik sincs
Hello mindenkinek
Cagiva mito 125-ös 91-es 2007-08-ig vizsgával,törzskönyvel, üzemben tartoival is megoldható
nagyon olcson eladó 150e-ft tel.számom : 06705414064.
Mitoracer,membrános kipufogoszelep,vagy membrános benzincsap?
A motor 560000-be tettem fel a netre de ez csak irányár. Meg tudunk egyezni!
Helo!
Nekem van egy membrán szelepem mito-hoz ha az érdekel.
06 70 232 01 20
mito hátsó tárcsa !sürgős,nekem útban van!