Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy 92-es mitohoz fejidom+also idomok+rezo kipufogó dob kb. mennyibe kerülnek bontottba?és hol lehet beszerezni?köszike
Szeva,hát sajna az még odébb van,de,ha tudsz jogsit feketén...
Amúgy tegnap szedtem szét,indul az átnézés, hűtőtakarítás stb stb
Jó utat nektek!
1 hét múlva,ha ráérek majd szólok és megmutatom
Szeva Laci! Na mikor motorozunk már ? Holnap reggel megyek Bábolnára motorostali + gyorsulási!Megyünk többen ha gondolod gyere szólj ha jönnél!Addigis ittvan pár kép a motoromról!
Tesokám hidd el hogy nem yolan gazdag ez a KicsiJuhász mert akkor egy KTM superduke kal maszkalna vagy pedig egy R6tal:D és szoktam itthon szerelni a motort de ehhez nem merek hozzáfogni...
Nekem ez a karika anno 65 ben volt uh sztem nem olyan vészes..
Persze biztos létezik alternatíva is (mitogeri 160 henger 30-40 körül) de a lusta ember inkább fizet mint hogy kicsi utazással nagy pénzt spóroljon..
Éljenek a jólkereső emberek
Kár hogy én mégis csóró vagyok...
köszi de a Super Citynek més nem megy rá a mito méármint az a kicsi gumis része ami a karbira megy rá ismersöm most vett egy super cityt és ahhoz probalok intézni vmit.
neki a az első kéne ami a fékkarnál van.. de asszem elég lenne neki csak az a 3szög is... a többi cucc megvan..
Amúgy tegnap szedtem szét,indul az átnézés, hűtőtakarítás stb stb
Jó utat nektek!
1 hét múlva,ha ráérek majd szólok és megmutatom
de okosabbaktól mindig szívesen tanulok
Persze biztos létezik alternatíva is (mitogeri 160 henger 30-40 körül) de a lusta ember inkább fizet mint hogy kicsi utazással nagy pénzt spóroljon..
Éljenek a jólkereső emberek
Kár hogy én mégis csóró vagyok...
Cagiva mito 125-ös 91-es 2007-08-ig vizsgával,törzskönyvel, üzemben tartoival is megoldható
nagyon olcson eladó 150e-ft tel.számom : 06705414064.
Nekem van egy membrán szelepem mito-hoz ha az érdekel.
06 70 232 01 20