Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a 710esről mi a vélemény? én azt használok...
Hy! szerenték egy kis infót h mi is lehet a baj. Szal nekem van egy Cagiva Freccia C12R, kb egy hónapja vetem felújított hengerrel nincs is vele "nagy" gond mert megyeget gyorsúl mint az állat miután kinyitott a power de!, 6000 körül nyit és előtte egy kicsit begondolkozik h kinyison-e bedadog és ugyan még csak 1 szer hajtotam meg fújt a szél rendesen és 120 nál nem ment többet valmi szerintem nincs rendben leglább is nem hiszem h megkéne állnia 120 nál. ha valkinek valmi sejtése van ossza meg köszi!
huhh...most láto micsoda bika paripák vannak erre
510
én 510est veszek 3100ért igaz múltkor vettem 3dobozzal és csak 2900ft volt /db
az 510 nálunk 2900, neten meg 3100
ne nézzé már hülyének
ettől függetlenül most én is vmi motult nézek
510, 710, vagy rakhatsz 600at is 4500-5000ért
mutyul-motul
amúgy MOTUL a legjobb
busa blokkot
milyen mutyult rakjak a tüzérkébeee?
na ebben egyetértünk legalább
jó hát egy az h ezekbe nem ásványi 1500 ftos kell hanem fullsintetic szal eleve ne hasonlítgasd sztem
Hát nem elég kifinomultak az érzékszerveid
nekem nem tudom mi volt eredetileg a tüzérbe de miután belekrült a kásztról...hüüüümmm
de ezt mondjuk egy 1000 Ft-os ásványi és egy 4000-res fullszint között lehet érzékelni
Motul a legjobb , és jobban megy vele, érezni lehet a gép viselkedésén hogy milyen olajat raksz bele...
én még sose vettem észre se hőfökülönbséget se azt h jobban megy, pedig volt benne agip, repsol, motul, shell
Lehete érezni, máshogy melegszik, máshogy megy, más az illeta...
nehogy azt akard bemagyarázni h szarabbul megy a repsoltól
Motul 4ever:D
én 5000-en keresztül használtam egy sima total full synt olajat és teljesen bevált,nem hiszem,hogy te,én vagy bárki észrevesz különbséget egy 3000-es és egy 4000-es olaj között,
nekem most az van benne...hát nem tudom...nem az igazi mellesleg jah hallottam bencétől is aki 5000kmen keresztül használta...megy sutyeráktól...CASTROL 4ever és kész...
jah meg a kressz vizsgát letenni!és az elsősegélyt!haverom most csinálta
én használtam egy időben semmi bajom nem volt vele, csak gondolom z3 hallott vmi pletykát vkitől