Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol vagy helyileg?telefonszám?
Üdv Mito tulajok!

Kérdésem az lenne, hogy lenne-e közöttetek vevő 1 91es évjáratú Mitóra, kerekek, féktárcsák és lánckerék, és idomok nélkül, de amúgy indítható állapotban 80 000 magyar forintért? Olaszból lett behozva, tehát 50esként. Esetleg alkatrészként, sokkal többet ki tudsz belőle árulni...
Már az enyémet
Még nem került rá sor,h alkatrész után kelljen néznem, 5 napja van nálam a moci. Ha gond lesz vmi komolyabbal akkor majd Geri fülét fogom rágni
Köszi,de ha már ez van nem tudsz véletlenül valami bontót? Motorikusan pedig mindegy,mert álítólag AF-es a motorszám.
Ha műszakilag rendben van,akkor megéri, a külső feljavítása lényegesen kevesebb pénz,mint a blokk. De jól nézd át!
Szerintetek 150-ezerért megéri venni egy esztétikailag csúnya, de A1-el vezethető mitot?
Milyen castrol hajtomüolaj valo a mitoba?A neve kéne!
Persze,én is várnám a beszámolót...
Tőled meg azért kérdeztem mert érdekelt. Futurán,NSR-en volt 1-es, RS-eken meg Sport Pro-n 2-es. Kíváncsi voltam,h az új is ezt kapta. Az a blokk mintapélda,úgy jó ahogy és kész.
Kása mi van veled::::::::::::::Kiss nem érted apádat kérdezd meg.!
hát lehet
de majd megkérdezem aszalósékat
Hol laktok?
igencsak gyanítom, a régiekbe rakták a gilardoni 1est (a Futurámon még az volt).
de tudod ezt annyival el lehet intézni hogy gyári.

de ha már azzal hencegek hogy 40 lovas meg tuninghenger akkor illene tudni milyen. Nem?
Vagy milyen gergő?
Apu András,nem én amúgy Kiss
milyen András vagy?
Nem tudtok egy mito evo ülést?elsőt
Nem szeretném ha lejárnád azt aki kipártolt, kérdezd meg apudat ki az a K... András,neki vagyok a fia Gergő!
A tieden Gilardoni 2-es henger van?
azt sem tudod milyen henger van a gépedben?
és a kipuffal mivan?
40 +/- 10
hát te mekkora egy szarrágó vagy öcsém.
már 40 ló?

jövőhétre lealkudjuk 25re :)
Nem gyári valami tuning henger van rajta de 125 ös de a pontos nevét azt nem tom az biztos hogy nem sp
nem tud valaki valami cimet ahol utángyártott idomokat lehet csináltatni vagy venni?amugy ki az az nsr 250? valaki mondja már meg
Hát ha gyári 125 akkor sehol sincs 40!Persze tudom sport kipufogo van rajta:)