Havernak a mitoját 15ért festették, arra jött még rá asszem 5ért a matrica, Lucky Strike os festés volt. De csak az idomokat, a tankot meg a felniket nem kellett neki festeni asszem. De mondtak már nekem olyat hogy van olyan festő aki lecsippent egy kicsit egy kocsi festésekor az anyagból, és így a motorra bőven megvan hozzá, egy 10esért lefújják, és szép, minőségi munka!
hali 2 hét és végre meg van a szépségem már nagyon várom bár most még rondácska de szépen lassan veszek rá idomokat, stb. de azért a 160 as pollini tuning kitt benne van :D viszont kéne nekem bal és jobb oldali tükör, és ülések de csak az ülések! nem az idom! ha valaki tud segíteni írjon a mailemre: mukika009@hotmail.com
Amúgy az engem is érdekelne hogy mennyi kompressziónak kéne benne lenni, mert enyémbe is csak 8 van tán, és amúgy az enyém is leáll ha befogom a kipuffot
Szeva! Nekem szükségem lenne egy hátsó fék lámpa kapcsolóra, ami a pedál alatt van, am,i érzékeli a fék lenyomását. Akinek van vagy tudna segíteni szóljon már légyszi!
ezt nem értem haveromé nem áll le...
mondjuk neki pollini dob vagy lehet h a rendszer is az nem tudom neki ha odarakom a kezem sokkal jobban üti a kezem a levegő.. és nem is áll le
tegnap sikerült 1kerék közben eldobnom anyám robogojat:D leert a segge a motornak aztan kiment alolam de szerencsere a kormanyt fogtam es az arok szelen eldolt a fube!eddig akarhanyszor estem vele soha semmi baja nem lett,mondjzk most az eleje felszedett 5kilo füvet:D
hi
lenne egy kérdésem.. mennyi kompresszió kell legyen egy mitoba? az enyém 91-es évjárat és 7bar volt benne tegnap mértük le haverommal egy műhelybe... de ha befogom a kipufogót akkor leáll ha húzom a gázt esetleg 4-5ezernél befogom és alig akar felpörögni.. ez a kompresszió is lehet nem? vagy a kipuffom nem jó..? légyszi válaszoljon valaki
mondjuk neki pollini dob vagy lehet h a rendszer is az nem tudom neki ha odarakom a kezem sokkal jobban üti a kezem a levegő.. és nem is áll le
lenne egy kérdésem.. mennyi kompresszió kell legyen egy mitoba? az enyém 91-es évjárat és 7bar volt benne tegnap mértük le haverommal egy műhelybe... de ha befogom a kipufogót akkor leáll ha húzom a gázt esetleg 4-5ezernél befogom és alig akar felpörögni.. ez a kompresszió is lehet nem? vagy a kipuffom nem jó..? légyszi válaszoljon valaki
Keresek eladó hátsó lámpát igen, azt a "két kockát" és ami benne van.
Idom nem kell.
Thx!
de nem tom hogy jó mito 1re
am 5ezer az irányára