Mekkora kompressziod van? mert általában annak a tünete, hogy alacsony a kompressziód, ha nem igazán akar melegen megmaradni alapjáraton..
esetleg nem-e sziv fals-ot valahol?
Szevasztok! Nagy örülnék, ha tudna valaki rajtam segíteni...
Először is Keresek Mito EVO-hoz való 35 mm-es kipufogócsonkot, valamint a vázra csavarozható jobb oldali felső oldalidomtartó fület. Ha valakinek van elfekvőben, kérem jelezze felém!
A második gondom az volna, hogy az istenér nem bírom beállítani normálisan az alapjáratot. Próbáltam már az alapjárati csavarral, valamint a benzin/levegő arányán is változtattam. Hidegen általában rendre beröffen, viszont az üzemmeleg motort hiába indítózom, csak úgy indul be, ha adok melléje gázt is. Tudom egyszer már előhoztam itt ezt a témát, de nemigazán tudtam ezen változtatni azóta sem, és ez eléggé böki a csőröm. Az alapjárati fordulat is változó; van mikor épp hogy csak 2000, van mikor meg 3000 fordulat... Hozzáteszem hogy most a délután 2500-ra löttem be az alapjárati csavarral.
Ha valaki tud valami okosat, az legyen olyan kedves, és tegye közzé.
Köszönöm!
Üdv megvan az oka miért nem kapott benzint a mitom!
Ami van a membránon a gumi csonk ugye amire csatlakozik a karbi az szét van teszek is fel róla képet erre lenne szükségem akinek van nagyon jó állapotú vagy tudja hol tudnám megvenni az írjon meg milyen kell bele ez egy 1995 évjárató mito!
én az olajtartályba Castrol Racing 2T-t vettem, a váltóba pedig automata hajtóműolajat.. nyugi nem vagyok hülye, tudom hogy nem automata váltós de ez jó lágy olaj és bizony szereti :D
haló! Nekem nem világos , hogy "motorolaj" alatt mit értesz?
Hajtómű olaját(az a transmission oil, 10w40) , vagy a motorolajat(ami 2T, és mantario is arról beszél) , amit a benzinhez nyomat jobb esetben az olajpumpa..ami a kiegyenlítő tartály mellett van...
(rosszabb esetben benzinbe keverjük\öntjük)
fékszett valakinek 20.000ftba? Ap racing fékpofa új! fém fékcsövek nyereg tartály minden még fékfolyadékkal is felvan töltve és légtelenítve...! 20.000ft nempénz érte
Próbálkoztam vele, de sajna a kereső nem idősorban adja ki a találatokat, az embernek nincsen türelme a pár száz oldalt visszanézni. Lehet olyanról nem is volt szó, hogy a benzinhez milyen adalékot ajánlanak. Ilyet én sehol nem találtam, azért kérdeztem. 10w40 2T Repsol váltóolajat már megvettem, mindenki azt mondta elég jó. Majd elválik, még nem öntöttem bele. Én is nagyot csodálkoztam, hogy pont egy boltban mondják nekem, hogy 4T olajat tegyek bele. Viccnek vettem először, de a csávó arcán nem ezt láttam, ő ezt komolyan gondolta.
írd be ide a topic keresőjébe felülre hogy 10w 40 és kiad egy csomó hasznos hszt.
4t olajat 2t motorba? én Elf Full Synt 2t -t használok, 2ezer környékén lehet kapni literjét.
esetleg nem-e sziv fals-ot valahol?