Tegnap vettem egy rezót Carbon dobbal. A kérdésem az lenne, hogy a képeken látható kipufogócsonk, és a rezó nyílása közé kell-e valamilyen tömítés? Ha igen milyen?
Valaki segítsen már nekem, 1995 cagiva mito 125ccm-hez kellene nekem szívócsonkmert szét van az enyém repedve kicsit sűrgős lenne aki újat tud az is jó vagy hol tudnék venni!
Előre is köszönöm!
az ár meg nem 5ezer volt, hanem összeszámolva 8500ft körül volt nem? Már kitöröltem az e-mailt így sajna nem tudom most pontosan, de pont azért nem kellett.
Ha jól emlékszem ez úgy volt, hogy írtam neked azok érdekelnének, te nem ide írtál nekem, hanem a hirdetésemre ( ha nem tévedek). Írtál egy olyan árat ami nekem nem tetszett. Erre ez volt a válaszom : ,,Köszi, inkább így kihagyom.
Kollár István "
Én értelmesen megírtam, hogy nem kell. Második e-mailt meg nem is kaptam. Köszi
HokiGyuri! Két emailt is írtam 1-ikre se válaszoltál itt is írtam forumon akkor legalább írd meg hogy ne írjak mert nem érdekel a dolog,bejelölted a képen nállam a két alkatrészt van is mind a kettő
írtam hogy van olajpumpa kihajtása fogaskerék, és vízszivatyú fogaskerék tengelyel stiftel lapáttal
a kettőt adom 5Eft+posta (eltudtam volna küldeni buborékos levélben....)
A henger oldalán van számsor vagy szám és betüsor. Erre lenne kíváncsi hurkafej. A másik dolog, hogy srácok! markoka 55.000 ft-ban a "henger-hengerfej-dugó - kipufogó - membrán" párost adná, ami azért szögezzük le, én azt mondom hogy az árában van. Ezt nem tudtam eddig, azt hittem csak magát a hengert adná ennyiért.
Íha valamit elnézhettem. Igazad van beismerem. A 160asságát tekintve. De ez akkor sem gyári. Egyszerűen ég és föld. Még hozzá alakított kipufogót is tudok adni. Haverom 160as poliniéhez képest erősebb. és bárki jöhetett volna kipróbálni úgy hirdettem. Szóval mint utánanéztem igazad van, de az árán sajnos ez nem változtat. Amúgy úgy vettem a motort amin volt h 160as hengerrel. Énmegcsak szétkaptam és meghirdettem. Hibáztam. elismerem. De a videot feltöltöm valahova ha bárkit érdekel. És a garancia is él.
Szerinted ilyen és ennyi képet tettem volna fel ha bárkit is átakarnék vágni? Itt valami félreértés lesz. Én a henger tudásának megfelelően áraztam be. Van róla onboard videó is. Garanciát is vállalok rá! Én nem a szar cuccomat akarom elsózni.
Probléma:
Ez egy gyári henger, utolsó utáni túlméretes dugattyúval (E gyárilag D-ig van, azaz 55.99)
Nincs rajta sehol sem a polini felirat, amit mutatok a képeimen. Hengerfej átmérője is gyári, 56os, nem pedig 64mm-es (mint a polinié.)
Továbbá még árulkodó jel, hogy a hengertalpad nagyon vastag.
Helló!
Jah h neked a vízszivattyú fogaskereke is kell? Nah akkor: olajpumpa fogaskereke tengellyel meg a vízszivattyú fogaskereke lapáttal együtt 5500Ft
Így tiszta? De nyugodtam rám csöröghetsz, adatlapomon a szám. És akkor mindent letudunk tisztázni.
Helló, mindkét műanyag fogaskerék egyben 4500ft? Vagy csak a vízszivattyúé? Mert nekem az olajpumpa lenne fontosabb, bocsi de nem világos számomra a válaszod :D
Előre is köszönöm!
Kollár István "
Én értelmesen megírtam, hogy nem kell. Második e-mailt meg nem is kaptam. Köszi
írtam hogy van olajpumpa kihajtása fogaskerék, és vízszivatyú fogaskerék tengelyel stiftel lapáttal
a kettőt adom 5Eft+posta (eltudtam volna küldeni buborékos levélben....)
Neked is szépnapot!
http://data.hu/get/4297295/Vid...
[27782] tegnap 20:06
Eladó Alkatrészek. 160-as henger mindennel (tűgörgő, membrán, dugó (vertex), hengerfej, hőfokmérő) Bivaly nagyon veszélyes. 55.000Ft
Ezt nem te irtad? Vagy ez most melyik henger? Melyik henger kerül ennyibe?
Figyelj, végülis ez igaz. Én csak megállapítottam, hogy ez nem 160as.
Ki állította h polini? :)
Azon kívül hogy horror áron kínálod a perselyes hengeredet....
Ez egy gyári henger, utolsó utáni túlméretes dugattyúval (E gyárilag D-ig van, azaz 55.99)
Nincs rajta sehol sem a polini felirat, amit mutatok a képeimen. Hengerfej átmérője is gyári, 56os, nem pedig 64mm-es (mint a polinié.)
Továbbá még árulkodó jel, hogy a hengertalpad nagyon vastag.
Jah h neked a vízszivattyú fogaskereke is kell? Nah akkor: olajpumpa fogaskereke tengellyel meg a vízszivattyú fogaskereke lapáttal együtt 5500Ft
Így tiszta? De nyugodtam rám csöröghetsz, adatlapomon a szám. És akkor mindent letudunk tisztázni.