Pontosítok milyen alkatrészeim lennének supercity 125-höz ami jó mitohoz is.
-Komplett gyújtás rendszer:alaplap,lendkerék(2db is van) ,cdi,trafó,fesszab(2db is van)
-power szet: power motor,power elektronika,power
mechanika,tárcsa,bowden
Pár sorral lejebb nem ezt irtad... Azt irtad hogy rádugod a csövet és nem folyik a benzin.. Akkor meg egyértelmü hogy a karbi.. Túl komplikálod a dolgot..
Üdv fahe a tankon rajta van a benzin cső de nincs rádugva a karbira úgy is jön a benzin lehet off-nak lesz igaza dugul a karbi de valamelyik nap ki lesz véve a karbi és minden kiderűl és remélem jó lesz!
A karburátor oldalán és alján vannak levegőző ill. túlfolyó csőcsonkok. Azt nézd meg, hogy ezeken tud e szabadon áramolni a levegő, mert ha nem, akkor zárt lesz a rendszer, és a fölös levegő beszorul a csőbe, a helyére nem tud benzin folyni (olyan könnyen)
Üdv lolman ahogy írtam a csap az tiszta és még a tartalék meg a sima on-on lévő cső helyzete is kisebb és le lett vágva a szűrő!
A cső nincs megtörve mert mikor lezárom nézzem hogy meg van-e hajolva de az sincs jah meg új cső lett véve mert abba se voltam bizot s hogy hő hatására nem szűkűl-e na de mindegy ezek kilőve megyen szerelőhöz és meglátjuk de az úszószinten állítva lesz mert szerintem kevés benzint kap.
Meg utána lehet fúrunk nagyobb lukat a csapra hogy joban áramoljon a benzin mert lehet kicsi a a luk ami rajta van!
Ma délután belefabrikáltam a fejidomba az új plexit. Kicsit kellett reszelgetni, mert csak M5-ös gumisanyát kaptam ami reszelés nélkül nemigen ment bele a plexi fiurataiba, de szerintem az eredmény magért beszél
Én jártam már úgy, hogy a cső volt megtörve... A csőben mindig kell lennie benzinnek... ha elfogy, az ott akkor csap hiba lenne vagy a csap lenne eldugulva a sok trutyitól?
Üdv a tankból jön a benzin ha nincs rajta cső megha mozgatom a csövet akkor is jön de van mikor megál benne de valamelyik nap megyen a szerelőhöz mert lehet az a baja hogy az úszószint kicsi mert magasabb fordulaton pörgetve akkor nem kap benzint mármint a csőből kiszívja a benzint és nemtud eleget visszajutattni de szét lesz kapva és úgy okosabbak leszünk de am az is furcsa hogy áll a motor nem jár és ugy sem folyik a tankból benzin mert elvileg mégha a csőben sincs benzin de megvan niytva a csap akkor tele kéne menni-e a csőnek benzinnel nekem még ilyen hülye baja egy motornak sem volt eléggé megszopat
Mert tényelg furcsa hogy nyitva a csap és a csőbe nem mmegy benzin a gyári csap van rajta én nemtudom nem tul kicsi a luk vagy én már nemtudom mert attol hogy a karbiból haamr elfogy a benzin az úszószint miatt attol kéne folynia tovább a benzinnnek egyfolytába kellene áramolnia a tankból a csőbe mert a legfőbb probléma hogy a tankból nem jön normálisan a benzin mert állítunk az úszó szinten de attol még ez a probléma megmarad ezt hogy lehetne orvosolni?
Elősször azt kéne akkor megnézni hogy meddig jut el a benzin.. Ha a csapot megnyitod folyik? Rádugod a csövet szintúgy? Karbi átnézve? Ahova a cső rámegy, kipucolva, szűrője kitakaritva (meg úgy magában az egész porlasztó)?
Már írtam hogy van egy cagiva mito 125ccm 1995-ös évjáratú motorom, ami valamilyen oknál fogva nem kap benzint!
Azt hittem a csap van eldugúlva de nem az is tiszta a csőre is gyanakodtam de az sem az azt hittem nem kap levegőt így lett furva egy kis luk a tanksapka tetejére, új csővet is kapott ja és a csapon lévő szűrő is ki lett vágva és a csőhöz tettünk szűrőt!
Jah és a karbiig nem jut el a benzin a cső az jó csap az jó de mégse jön a benzin mi lehet a baj?
adj e-mailt és megbeszéljük!
-Komplett gyújtás rendszer:alaplap,lendkerék(2db is van) ,cdi,trafó,fesszab(2db is van)
-power szet: power motor,power elektronika,power
mechanika,tárcsa,bowden
-Tengelykapcsoló: kosár,agy,kinyomólap,lamellaköteg,primer fogaskerék,rugók,csapágyazás,anya hézagoló...(2db),kiemelő szerkezet,csapágy
-Lamellaköteg hibátlan nagyon jó állapotban!
-Különolajzó 2db
-Balanc(kiegyensúlyozó) tengely,fogaskerék áttétel
-vízpumpa tengely stift lapát új csapágyak és fogaskerék
-váltó 2 teljes hibátlan 7 sebességes komplett váltó,váltódob ,váltó mechanika,
-Blokkfelek+hozzá tartozó blokkdeknivel
-Relék
-önindítő motor (2db) + bendix (2db)
-fogaskoszorú
-blokkcsavarszett
-henger tőcsavarszett
-Felni gumival,féktárcsával,menesztőgumival,
-láncszett (DID+lánckerékszett menesztőgumival)
-közponzi rugóstag
-dellorto 28-as karbi (2db) (ultrahangos mosóval áttisztítva hibátlan állapotban
-membránház+membrán
-Brembo fékrendszer Ap racing fékpofa új esztergált fékpofa tartó közcsavarok,fém fékcső előlre hátulra,tartályok,nyergek ...stb
-termosztát,hőfokmérő gomba
-Athena tömítészett o gyűrű hiányos (kisebbik 0 gyűrű hiányzik!)
-Pár tűgörgős csapágy blokkba pl:bendixházba,vízpumpa,ford.szám kihajtás...stb
-ford.szám mérő kihajtás
AMIKET FELSOROLTAM ITT CSAK AZ VAN MITOHOZ,supercity-hez még akad más is!
Vállalok forgattyús tengely centrírozást,hajtókar cserét!
Érdeklődni emailen zsoltrocky@freemail.hu
Alkatrészek eladók blokok karbik gyujtások stb írj vagy hívj
nononono@citromail.hu
06308346400
Egy próbát megér!
Mito
Majd írok!
A cső nincs megtörve mert mikor lezárom nézzem hogy meg van-e hajolva de az sincs jah meg új cső lett véve mert abba se voltam bizot s hogy hő hatására nem szűkűl-e na de mindegy ezek kilőve megyen szerelőhöz és meglátjuk de az úszószinten állítva lesz mert szerintem kevés benzint kap.
Meg utána lehet fúrunk nagyobb lukat a csapra hogy joban áramoljon a benzin mert lehet kicsi a a luk ami rajta van!
Mert tényelg furcsa hogy nyitva a csap és a csőbe nem mmegy benzin a gyári csap van rajta én nemtudom nem tul kicsi a luk vagy én már nemtudom mert attol hogy a karbiból haamr elfogy a benzin az úszószint miatt attol kéne folynia tovább a benzinnnek egyfolytába kellene áramolnia a tankból a csőbe mert a legfőbb probléma hogy a tankból nem jön normálisan a benzin mert állítunk az úszó szinten de attol még ez a probléma megmarad ezt hogy lehetne orvosolni?
Már írtam hogy van egy cagiva mito 125ccm 1995-ös évjáratú motorom, ami valamilyen oknál fogva nem kap benzint!
Azt hittem a csap van eldugúlva de nem az is tiszta a csőre is gyanakodtam de az sem az azt hittem nem kap levegőt így lett furva egy kis luk a tanksapka tetejére, új csővet is kapott ja és a csapon lévő szűrő is ki lett vágva és a csőhöz tettünk szűrőt!
Jah és a karbiig nem jut el a benzin a cső az jó csap az jó de mégse jön a benzin mi lehet a baj?