Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de az aksi jó és töltés is van benne....működött,majd egyik pillanatról a másikra meggajdúlt...csak nem értem mert ha az elektronika szar akkor sztem semmit nem csinálna,...
1. próbáld ki tuti jó akksival
2. töltsd fel az akksidat.
sziasztok!
Kicsi segítségre lenne szükségem....power....gyújtás ráadásnál,körbe fordul majd oda vissza gyorsan mozogni kezd 2-3 másodpercig és abba hagyja...következő gyújtás ráadásánál szintén oda-vissza mozogni kezd 2-3 másodpercig....egyik pillanatról a másikra kezdte el,sokáig állt csak a motor,aksiban töltés van...mi lehet ez tudja valaki? esetleg ami a power motorban van.amin a bowden tárcsa is elhelyezkedik az mi lenne? valamiféle váltó,vagy érzékelő? aki tud segítsen PLS!Köszi előre is!
Jobbos indexburát keresek.
Semmi extra, csak a jelenlegi fejidomom kicsit viharvert (sok helyen van hegesztve), de igazából semmi baja, aztán gondoltam esetleg jutányos áron vennék egyet. És a szebbiket raknám fel a mocira.
sziasztok!
Érdekelne: gáz markolat(a műanyag amibe a bowden akad) de csak olyan ami nem törött,repedt.Aztán olaj tartályba búvár érzékelő ami az olajszintet méri...és a hátsó lámpára egy gumituskó ami a faridomba szorítja a lámpát!Akinek valamelyik van,jelezze légyszi!
Köszönöm!
Széles utakat,olcsó benzint!
Minek az neked?:O Mi történt?:O
Szia Sanya1984.

Enyém volt a Planet.Én varázsoltam ilyenné.

Látom mennek itt az okosságok.A váz gyári színű.Azt nem festettem le.
Ezeket gyárilag festett vázzal adták ki.

És igen Castrol Power 1 Racing 2T-t használtam a Benzinhez.A blokkba pedig Castrol Power 1 Racing 4T-t.(A KTM-be is ezt rakom).

Pontos festék típusokat is le tudom írni amiket használtam hozzá.

És egyéb felmerülő kérdésedre is szívesen válaszolok.

Széles utat kívánok hozzá.
Misoc! Evo fejidomod van eladó?
Köszi!
Nekem csibesárga van és Szolnok közeli vagyok én is :D
Sziasztok!

Szolnok vagy környékén kinek van Cagiva mito evo-ja (piros szinü)
Ez tök jó :) Azt hittem a 7 sebesség korszerűbb :)
Így örülök a 6 sebességnek :)
Köszi
Újabb fajta blokkok 6 sebességesek. Felesleges cserélni ezért.
Köszönöm,akkor kaveréknek marad a Castrol,a blokkba pedig nem.
Köszi a tanácsot.

Még egy kérdés.Az én Cagivám 6 sebességes.Miért vagy miben jobb a 7 sebesség? Érdemes cserélni 7-esre?
Castrolt azért nem ajánlom mert nagyon kokszol, illetve váltónál rengeteg olajtól csúszik a kuplung. Ezért a bevált olajakat ajánlom.
Ha felnyitod a tankot, akkor ott lesz egy tartály, ahova azt az olajat kell önteni, amit összekever az olajpumpa a benzinnel. Ide kell valami szintetikus olaj, ilyen a castrol power 1 racing, vagy az agip speed is.
A váltónak meg a blokk jobb oldalán van a betöltőnyilása, és egy nivo pálcája. Alul pedig egy leeresztő csavar. Ide ajánljuk mi a Motul Transoil Expertet.
Nem motort önteni,hanem olajat
Köszi Fahee a választ! Nézegettem a mocit,de csak egy helyet láttam,ahol lehet motort önteni.Akkor a váltóé jobban el lehet dugva.
A moci előző tulaja a következőket ajánlja: Castrol Racing Power 2T, és Castrol Racing 4T. Gondolom ezeket az olajokat szereti a moci is !?
És akkor a te ajánlásoddal Motul Transoil Expert 10W40.
Köszi a tanácsot!
Sziasztok!
Most pár napja vettem a gépem aztán gondoltam mondhatnátok pár hasznos tanácsot hozzá mire érdemes figyelni meg ilyesmik.
köszi
babu.
Amiket cserélgetni kell igen(váltóba: Motul Transoil Expert 10W40, keverékhez: Agip Speed). Meg persze teleszkóp, de csak ha szimeringes akkor érdemes. Ezenfelül motorféket ne igazán használj, várd meg még bemelegedik, és normális olajat használj..
Mito-ba csak a benzinkeverékbe,és a motorba kell olaj?
Vagy mire kell még odafigyelni?
Első motor tulajdonos vagyok,még bele kell jönnöm :)
Még szerencse hogy van internet,és fórumok :)
Köszi a válaszokat :)
Én vettem tőle egy láncvédőt, annak szerencsére semmi baja
Mondjuk annak sok baja nem lehet, max az h törött.
Neked is
Ma voltam szerelőnél, rákérdezni Mito-ra, talán olcsóbban megúszom mint gondoltam...
Király, kiváncsi leszek, hogy mit muzsikál :D
Gyári méretek alapján készült.