Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mitóm volt jópár // .Nem igazán egy irányba gondolkodunk, az én élettasztalatom sok mindennel /nem csak motor/ az hogy sokszor az olcsó a drága.Nem célom gyözködni elbeszélünk egymás mellett.
Köszi..:)
Ha nem számítana a pénz, alap hogy újat vennék. Látom Neked új, vagy legalábbis újszerű Mito-d van/volt. De sajnos én ezt nem engedhetem meg magamnak. Viszont én és szeretnék motorozni, és nem Simsonnal, meg ősöreg kacatokkal... Hidd el itt a fórumban nem én vagyok az egyedüli aki így vélekedik...
Nem meggyőzni akarlak, csak leírtam az álláspontomat, mert mindig előjössz azzal a 450ezres Mito-val. Már nincs fenn használtautón, kíváncsi lennék mit mondana róla aki megvette
meggyöztél
Helyesbítek: Piötrö volt a nickneve
300-ér szerintem nem volt rossz vétel. 450-et pedig kicsit sokalltam érte, meg most is sokallanám. Némi idő és pénz ráfordítással ez is fog úgy kinézni, mint az a 450-ezres. Persze ez csak pszichológia; én úgy vélem, hogy ha olcsóbban veszek egy mocit és arra apránként kell költeni kisebb összegeket az jobb, mint ha egyszer kiadok sokkal többet, ér arra is ugyanúgy elmennének ezek az apró összegek... 4 éve motorozok szóval valamelyest ismerem a témát... Az új motorra is kell költeni, nemhogy a használtra... Egyébként erre sem biztos h 150-et kell költeni, de elnézve az alkatrészárakat nem hökkennék rajta meg.
Egyébként az előző tulaj is fórumozott Pietörö vagy Petrö néven.
Igazán nem akarok a témába belefolyni a 5-600 e mitók is széthalytottak ügyében de továbbra is csak magadat gyözködöd ./te sem hiszed el amit irsz./
Anno irtam neked télen mikor itt napi szinten irtál h mit vegyél .Mert volt pápán 2007 es mitó 1 tulajtól 450 be .3x irtam hogy azt nézd.
De szerintem fogalmazz úgy hogy pont nincs szerencséd azzal amit vettél sajnos megesik.
Más: a fekete mitó/keceli/ hengert én adtam el a tulajnak ,perselyes és 14e körül volt akkor.De nem ő bontotta el.Easti a neve az úrnak.
igaz..
A nicasil réteg nem kopik annyira, mint a perselyes, ezért a kenése az jobb, később kopik fényesre, ami miatt az apró hajszálkarcok jobban vezetik az olajat. Elvileg a persely még jobban is tágul, ezért elméletben hajlamosabb a szorulásra. Teljesitményben szerintem ugyanaz, én 6000km alatt nem vettem észre a motoron gyengülést, de nemis tépem annyira. Kérdezz a henger után, mert csak akkor éri meg ha tényleg olcsóért adja. De ha visszaolvasol biztosan találsz már a nicasil vs perselyes-ről, évente 3-4szer feljön, és pár oldal vita megy
Sziasztok! Valaki megtudja mondani Mito főtengelyszimering méretét?Sajnos több olajat eszik,mint benzint.A Mito még duplakörlámpás.
Hello mindeki! Kellene egy jobbos index bura Frecciához akinek van irjon rám. Elhagytam :(
Köszi!
alapjában véve csak nicasilos hengert gyártottak mitokhoz ! perselyesek általában gyengébbek, mint a nicasilos hengerek..

ez a henger, ami a képeden van, ez c12 freccicákba való, és 90-91es.
nikasil meg perselyes között van vmi különbség teljesitményben?
aha, ahogy megjön beviszem egy helyre ahol hengerekkel foglalkoznak, ott megmondják a tutit, azért kértem rá 3 nap garit
0.025, elirtam :D
Azért nem árt vigyázni, a perselyes hengernél 0.25mm-t szednek le, ha jól tudom. Szóval egyből meg kell méretni, hogy aztán tudsz-e jó illesztéssel dugattyút bele szerválni.
ittvan még 1 kép róla, hátha felismered
Hello!
Köszi hogy szóltál, már nem lehet megbízni senkiben.
Kingpapa néven van vaterán, 100%-os a visszajelzése (52 eladása volt), úgy egyeztem meg vele h 3nap garit vállal rá. Megbízhatónak tűnik. Perselyes de hónoltatni kell. Nikasilossal már vertek át engem is ezért akarok perselyeset h azt legalább lehet furatni. De ha vki vmit tud róla kérem szóljon. Köszönöm!
Pajti, én még emlékszem arra az emberre, aki eladott nekem egy gitteletlen tankot(pont ilyet kerestem, így hirdettem) amin úgy másfél kiló gitt volt, nem volt rajta ép felület egy tenyérnyi sem mint utóbb kiderült, és természetesen visszavenni nem volt hajlandó.

Az élet ilyen, hogy egyensúlyba kerülnek a dolgok
Haszilló István
Kecel Tó utca 11 asszem.
Eddig nem írtam ki mert nem kaptam vissza a pénzem, de most hogy sikerült visszaszerezni bátran felhívom a figyelmét annak aki vele üzletel (fekete mitot bontott), hogy egy csaló.
Oszd meg az e-mail cimét, meg aztis, hogy hol lakik. Hátha valaki beugrik megkérdezni, hogy milyen jogon veri át a másikat...
Helló!
Ha ezt Valter nevű barátomtól vennéd akkor akkor semmiképp ne tedd!
Engem már átvert vele szóval csak óvatosan. Vannak képeim a hengerről. Úgy volt az üzlet, hogy kapok egy gilardoni 2es hengert (nicasilost) hibátlant jó dugóval, membránnal, powernyelvel, hengerfejjel.
Ehelyett megkaptam ezt a perselyes hengert egy olyan dugóval amibe belevan égve a gyűrű teljesen (kuka) A membrán és a hengerfej kimaradt a csomagból véletlenül. Az illető több néven is fut.
Üdv:Márk
A foglalatba csak egy féleképpen tudod beletenni az izzót. Azt amit pedig rátekersz a lámpára, azt meg ki kell próbálnod nyilván, de úgy próbáld ahogy adná magát a vezeték is, a helyzetjelző izzó foglalatából. De ez próbálgatós játék.
Izzóból olyan kell mint az MZ-be is, nem tudom pontosan a foglalat nevét. 200-350 Ft körül mozog egy ilyen, a gyári az 25/25W-os. Ha csak nappal jársz elég a 15is, több töltés marad az akkunak. Hameg főleg éjszaka rakhatsz bele nagyobbat is, csak nemtudni, hogy a foncsor mennyit bir el megégés nélkül. Mert ugye itt a teljesitmény 95%+ hő, és fényre alig marad valami...
Nicasil-al jöttek ki, vagyis utólag perselyezik őket. Ha normális a persely, akkor tökéletesen működik azis.
Hali! Gilardoni 2-esből létezik perselyes henger? Vagy abba már utólag rakhattak perselyt?