Srácok! Üvegszálas kitt-ről mi a véleményetek? Én vettem egy kis bödönnel pár napja, aztán tegnap elkezdtem visszacsiszolni a kasztnielemeket, aztán amint csiszoltam előbukkantak ilyen szürke foltok, gondolom az is valami hasonló anyag. De nekem nemigen volt szimpi; helyenként így morcsálódott, meg szerintem nem ugyanolyan a szilárdsága mint műanyagnak, ezért szerintem idővel lepattogzik. Szóval most azon agyalok, h kikenjem-e egyáltalán a kisebb hibákat vele. Vagy inkább valami mással kéne próbálkozni? Aki jártas a témában adhatna 1-2 tanácsot.
Köszi előre is.
Hát ez így van. Az volna a jó ha sok embernek tudnánk szólni minél többen lennénk. Az útvonalat meg persze az alapján megszervezni hogy mindenkinek kb. ugyan annyi legyen. Meg kell normálisan szervezni és akkor nem lesz gond. Várom az ötleteket is
hamár így mennek itt a dolgok :D pár cuccra kéne árajánlat
jobbostükör, jobbosfejidomtartó konzol, jobboldalidom, esetleg a hasidom jobboldali része, ha van?
sziasztok
Így fórumon keresztül sokan ismerik egymást de meglehetne szervezni egy közös cagiva gurulást és így élőben is találkozhatnánk valamerre. Aki benne volna jelezzen és közösen megbeszélnénk egy útvonalat. Üdv
Vagy ha esetleg egy családtagodat meg tudnád bizni azzal, hogy lefotózza 2-3 irányból, és átküldi a mailcimemre az is jó lenne, és akkor hétfőn, már tudnád is postázni nekem.
köszi
Üdv!
Be szeretnék szerezni magamnak egy ilyen motort. Mennyire üzembiztosak? Illetve az olcsó dugattyúk (ambika stb) mennyire bírják? 125/50 ként mennyire gáz hajtani volt már akinek rájöttek úgy hogy nem ment gyorsan vele?
Köszi előre is.