Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok! Üvegszálas kitt-ről mi a véleményetek? Én vettem egy kis bödönnel pár napja, aztán tegnap elkezdtem visszacsiszolni a kasztnielemeket, aztán amint csiszoltam előbukkantak ilyen szürke foltok, gondolom az is valami hasonló anyag. De nekem nemigen volt szimpi; helyenként így morcsálódott, meg szerintem nem ugyanolyan a szilárdsága mint műanyagnak, ezért szerintem idővel lepattogzik. Szóval most azon agyalok, h kikenjem-e egyáltalán a kisebb hibákat vele. Vagy inkább valami mással kéne próbálkozni? Aki jártas a témában adhatna 1-2 tanácsot.
Köszi előre is.
Fahee-vel már beszéltem ilyenről, ha lenne találkozó akkor szerintünk a Duna fele kellene, Dunaújváros környékén. Ez mindkettőnktől 180km körül van.
Hát ez így van. Az volna a jó ha sok embernek tudnánk szólni minél többen lennénk. Az útvonalat meg persze az alapján megszervezni hogy mindenkinek kb. ugyan annyi legyen. Meg kell normálisan szervezni és akkor nem lesz gond. Várom az ötleteket is
Ebben páran benne lennének szerintem, de az a baj, hogy nagyon elszórva vagyunk az országban, ezért olyan hely kell, ami nagyjából közép úton van.
én benne vagyok:)
hamár így mennek itt a dolgok :D pár cuccra kéne árajánlat
jobbostükör, jobbosfejidomtartó konzol, jobboldalidom, esetleg a hasidom jobboldali része, ha van?
Én benne lennék, csak az a kérdés, hogy mikor és hol...
sziasztok
Így fórumon keresztül sokan ismerik egymást de meglehetne szervezni egy közös cagiva gurulást és így élőben is találkozhatnánk valamerre. Aki benne volna jelezzen és közösen megbeszélnénk egy útvonalat. Üdv
Mito alkatrészek
Gyújtáskapcsoló
Power motor bowdenekkel
komplett műszerfal , tartóval , spirálokkal
duda
komplett kábelköteg

Vihető az összes együtt , 15-ért!
jó..
Én a Championt választanám, "olcsó", és bárkinek megfelelhet. Meg biztos nem véletlenül kapta a nevét!
oké kösz az infót !
Tök mindegy milyent veszel bele, 9es hőérték legyen és kész.. EG-EGV-EVX-EIX. Vagy akár champion n2c-t (ez jóval olcsóbb mint a többi)
EG vagy EGV
Akkor most EG vagy ES ?!
B9EG való bele
b9es
Üdv!
Ki milyen gyertyát használ a mitoba mondjatok vmi jót légyszíves ?!
Vagy ha esetleg egy családtagodat meg tudnád bizni azzal, hogy lefotózza 2-3 irányból, és átküldi a mailcimemre az is jó lenne, és akkor hétfőn, már tudnád is postázni nekem.
köszi
Rendben, várni fogom, de ne felejtsd el! Mert eléggé kéne.
most nem vok otthon, de ha ráér hétfőig, akkor tolok képet
Valakinek Evora,első hátsó fékkar,Jobbos tükör és tartókonzol, esetleg elfekvőbe nincs?
Szia!
Mailcímemre tudnál róla küldeni 1-2 képet? Ha nem olyan vészes akkor sztem megvszem.
E-Mail.: ivadam16@freemail.hu
Köszi előre is!
Nekem lassan kész az evom! piros/fehér Lucky Explorer, új gumikkal, egészséges blokkal..210ért viheti bárki..
ha érdekel, küldök képet.
Üdv!
Be szeretnék szerezni magamnak egy ilyen motort. Mennyire üzembiztosak? Illetve az olcsó dugattyúk (ambika stb) mennyire bírják? 125/50 ként mennyire gáz hajtani volt már akinek rájöttek úgy hogy nem ment gyorsan vele?