Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm! Nekem ilyen lett belerakva, de nem tudom milyen féle-fajta lehet.
Sziasztok, valakinek esetleg van-e körlámpás( 1995 évj.) hátsó fékbetéte? Sürgős!
valamiért nem adja be a képet, de akkor feltöltöm ide.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

Valami újfajta olasz lehet :D
Sziasztok! Mito 1 hez keresek power elektronikát és gázbowden,olajpumpa közösítő hengert. Ha valaki tud akkor (luthi@freemail.hu) írjon.
Sajna nem gyártanak hozzá proxot már..:/ Amikor Táboriékkal beszéltem azt mondták csak Mazzucchellit tudnak hozzá. Tegnap megjött a főtengő a hajtókar egyik oldalán 34X van, a másik oldalon egy F betű. Láttam pár másik hajtókart, azokon vagy mmc volt, vagy made in italy. Ezt nem tudom hova tenni. Bár akkor jelentősége nincs, csak jó volna tudni mégis mi van benne.
Eladó alkatrészek 92-es kereklámpás Mito-bol.

-Komplett műszerfal (hibátlan , kilométer óra és fordulatszám mérő spirállal együtt) 8e
-Olajpumpa 3e
-Komplett kábelköteg mindennel kivéve a CDI és a power elektronika 5e
-Műszerfal tartó 3e
-Duda 2e
-Power motor , power mechanikai része 7e
-Hátsó ülés (fehér bőr , kulcsal) 4e
Nekem asszem van róla...majd utána nézek akartam erröl is galériát de sajnos nem készült elég kép róla...Amugy nincs a hajtókaron semmilyen felirat.Erröl meg is oszlanak a vélemények aki csinálta Dávid főtengelyét azt mondja mikor oda adtam a hajtókart idézem:"Ez Olasz?Szerintem ez megjárta kínát!"
Sziasztok! keresek 2 dolgot Mito Evo 1-hez! 1. power elektronika 2. a képen látható idom, mert amint látjátok nekem egy darab hiányzik belőle. Komárom környéke volna a legjobb esetleg Győr. Legroszabb esetben átvétel postán keresztül, Szlovákiában lakom a határtól 24km-re.
nincs kicsomagolt mert már ez is a motoromban van :D ezek a képek is már régiek csak gondoltam hátha tudok vele segíteni : D
Kicsomagolt nincs? Nem tudod pontosan mi volt ráirva a hajtókar oldalaira?
Valaki tud Mazzuchelli hajtókarról egy képet beszúrni?
a lámpát a far idomra az ülés alatt 2 csavar rögzíti és a 3.pontban a faridom végébe egy "gumituskó" szorítja(ezt mondták)....ilyenem nincs sajnos és ez kéne....mert így libeg össze-vissza...
Egy képet rakhatnál fel, hogy konkrétan miről is van szó, mert kiváncsi vagyok, hogy mi lenne a szakszerű felfogatás.
HY!
Valakinek 1-es MITo-ba hátsó lámpára gumituskója nincs?Ami az idomba szorítja a lámpát!
Megvenném!:)
Hali
Nemrég valaki árult bukógombát Mitora, megvan még Neki?
helló! nincs véletlenül 1 hangtompítód,arrow, vagy valami más?
Egyedi segrakett eladó ha valakinek kell.Csak az eladót idéztem :D
segrakett mito
Hi! Telefonszámot/ email-t kérhetnék :/?
Ha a karbi tiszta, és tuti jól van beállitva, esetleg membránra ránézhetsz, de akkor inkább alapjárati gondok lennének.. nézd meg a szimeringet, az szokott ilyent produkálni.
légyszi küldj képet és megbeszéljük: bello99@vipmail.hu
valaki tudna arrow, rendszert vagy csak hangtompítót az írjon