Sajna nem gyártanak hozzá proxot már..:/ Amikor Táboriékkal beszéltem azt mondták csak Mazzucchellit tudnak hozzá. Tegnap megjött a főtengő a hajtókar egyik oldalán 34X van, a másik oldalon egy F betű. Láttam pár másik hajtókart, azokon vagy mmc volt, vagy made in italy. Ezt nem tudom hova tenni. Bár akkor jelentősége nincs, csak jó volna tudni mégis mi van benne.
-Komplett műszerfal (hibátlan , kilométer óra és fordulatszám mérő spirállal együtt) 8e
-Olajpumpa 3e
-Komplett kábelköteg mindennel kivéve a CDI és a power elektronika 5e
-Műszerfal tartó 3e
-Duda 2e
-Power motor , power mechanikai része 7e
-Hátsó ülés (fehér bőr , kulcsal) 4e
Nekem asszem van róla...majd utána nézek akartam erröl is galériát de sajnos nem készült elég kép róla...Amugy nincs a hajtókaron semmilyen felirat.Erröl meg is oszlanak a vélemények aki csinálta Dávid főtengelyét azt mondja mikor oda adtam a hajtókart idézem:"Ez Olasz?Szerintem ez megjárta kínát!"
Sziasztok! keresek 2 dolgot Mito Evo 1-hez! 1. power elektronika 2. a képen látható idom, mert amint látjátok nekem egy darab hiányzik belőle. Komárom környéke volna a legjobb esetleg Győr. Legroszabb esetben átvétel postán keresztül, Szlovákiában lakom a határtól 24km-re.
a lámpát a far idomra az ülés alatt 2 csavar rögzíti és a 3.pontban a faridom végébe egy "gumituskó" szorítja(ezt mondták)....ilyenem nincs sajnos és ez kéne....mert így libeg össze-vissza...
Ha a karbi tiszta, és tuti jól van beállitva, esetleg membránra ránézhetsz, de akkor inkább alapjárati gondok lennének.. nézd meg a szimeringet, az szokott ilyent produkálni.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Valami újfajta olasz lehet :D
-Komplett műszerfal (hibátlan , kilométer óra és fordulatszám mérő spirállal együtt) 8e
-Olajpumpa 3e
-Komplett kábelköteg mindennel kivéve a CDI és a power elektronika 5e
-Műszerfal tartó 3e
-Duda 2e
-Power motor , power mechanikai része 7e
-Hátsó ülés (fehér bőr , kulcsal) 4e
Valakinek 1-es MITo-ba hátsó lámpára gumituskója nincs?Ami az idomba szorítja a lámpát!
Megvenném!:)
Nemrég valaki árult bukógombát Mitora, megvan még Neki?
segrakett mito