Gyárin is csak egy sorozatszám van, mint akármelyik másikon, attól ő nem lesz okosabb. meg tul sok mindent nem fog tudni csinálni... Kisebb gondjuk is nagyobb ennél:D Itt inkább autóval vannak elfoglalva, és attól lehet is tartani...
Hát már egyszer kérdezték és válaszoltam rá :D Azért nem éri meg mert ha a rendőrbácsik rá találnak kötni és mivel nem gyári és ha nincs KPM engedélyed rá akkor be rendelhetnek és kiderül hogy nem gyári és akkor el is veszik a forgalmidat...sajna...:S nekem is inkább egy gyári nyitot rezó van rajta mert itt nálunk a mi városunkba szeretik szivatni az embert már lassan több szondát fújtam mint gyertyát...
Magában 90ezret én személy szerint nem adnék ki egy rendszerért, kell gyártatni, vagy lehet használtan arrowot venni már 30tól. Jolly-t meg csak ebayről, de a sima 90körül van az sp 120tájt. Lehet lesz nyáron eladó csövem.
Akkor milyen rendszert ajánlasz? Mert ha nem is mostanában, de előbb utóbb vennék rá egy komolyabb kipufogórendszert. JollyMoto-t esetleg tud valaki? Az is elég drága mondjuk.. Meg olyat Magyarországon elég nehéz beszerezni. Esetleg e-bay-ről.
Sziasztok! A Mitonba kompressziónak mennyi kéne lennie?Nekem tuti kevés 6 csak. Van itt Pesti kinek van baráti áron hátsó fékcsöve?Sajnos vizsga lejár,és csak le vizsgáztatom ne álljon.
Srácok ! Ti milyen hosszú távolságot mernétek be vállalni a mitoval? (Egy ismerősel beszélgettünk hogy le kellene menni Siofokra és túrázni egy jót persze ő is 125 ccm-es motoral jönne meg még jönne pár ember . Most igazából arra lennék kíváncsi hogy ti be mernétek-e vállalni az utat? )
rezo
tompító
30Eft,akit érdekel írjon!
Jó mocizást!
hány km?