hiszek én,..de egyikőtök a CDI-re mondja hogy rossz,a másik meg a power elektronikára,...lennél olyan szives küldenél egy képet , hogy te melyikre gondolsz?
C:D:I:
Vagyis: Capacitor discharge ignition
Magyarul : Kondenzátor töltögető-kisütögető gyújtás.
Semmi köze a Power működtetéséhez, bár előfordul,h ogy egy dobozba építik a két cuccot.
CDI az gyújtás elektronika, neked pedig a power elektronikád rossz, de emlékeim szerint múltkor leirtuk, de ha nem hiszel nekünk, akkor meg vidd el aztán méresd ki.
hát próbáld meg másik power elektronikával hátha de méresd ki egy elektronikai szakival :D nekem is rossz volt a power és nekem a power motor is cserélve lett meg a CDI -is vagyis az elektronika :D így már jó lett
heló! volna egy kérdésem. a mitom power motorja gyújtás ráadásnál megcsinálja a tesztet, de a bizonyos fordulatnál már nem nyit ki. ilyenkor a CDI a rossz?
ha még 1x elolvasod az előző hozzászólást, amit neked írtak, ott írja a srác, hogy használd a keresőt :) Ott megtalálod, nekem is volt ilyen problémám már.. vagy mito manualban nézd meg, ott is megtalálod.
Visszatettem minden idomot, olyan rég volt már szegény összerakva :P
Bár jövő héten úgyis leszedek róla mindent, mert megy szerelőhöz, utána meg viszem fényezni.
Rendőrök annyira engem sem izgatnak, ha nagyon beléd akarnak kötni, úgyis találnak valamit... Szerintem nem kell ahoz tuning kipufogó, hogy meg tudjanak szopatni...
Még annyi hogy nekem szét volt már húzzva a blokk mert akitől vettem az szerelőhöz vitte és ő mondta hogy úgy van benne a blokk a motortban mint egy crossmotorban és én erre írtam hogy ne rezonáljon hogy ahol lefogatom nem oda kell valami gumi vagy valami más.
Rendben köszi csak nekem ez még kínai:D mert nekem crossom volt
ha tudnál nekem ide fellökni pár képet a blokban ami van az a tengely és hogy is állítsam be az jó lenne mert itthon meg is tudnánk csinálni vagy átmegyek a szerelőhöz vagy valami de jó lenne ha mégis lenne valami reális látsáom, hogy mi is ez hol találom meg hogy tudnám beállítani:D előre is köszi
Féklámpa kapcsolót bármelyik mz boltba tudsz venni, de olyan jó minőségűek, hogy 5 fékezés után ki is lehet dobni. A fele nemis működik alapból, még a boltban méresd ki, hogy tuti jó legyen. Nekem annyit nem birt ki, hogy beleraktam, és elmentem vele műszakira. Nagyon nemis fékeztem a hátuljával... Szóval ha ilyen kapcsolót akarsz belerakni akkor egy bontott, gyári mz első féklámpa kapcsolót vegyél, amiben anyag is van. A másik megoldás elektronikai boltban kell vásárolni ilyen kis nyomó kapcsolót, az birni fogja sokáig.
A balance - kiegyenlitő tengely a blokkban van, csak helyesen kell beállitani. Ha a felső keresőbe beirsz pár kulcsszót, sokmindent megtudhatsz :)
Fékgomba az tudod mikor a hátsó féket lenyomod az működésbe hozza a hátsó lámpát eg yigen kicsi kis szar és nekem az szart be.
Ablokkhoz pedig hol, vagy mivel helyettesíthetem?
Az első kérdést nem értem, hogy milyen gomba kell, a másodikra meg az a válasz, hogy a blokkban van egy kiegyenlitő tengely, azért, hogy ne rezonáljon a motor, nincs semmi féle gumibakkal felfogatva.
Üdv nektek msot vettem nem rég egy cagiva mito 125ccm motort nagyon jó állapotban van meg nagyon jol megyen.
Kérdésem:
Hol tudnék venni valami jó minőségű fékgombát ami a hátsó féket működteti mert vettem egy motorosboltba de ahogy tudjátok vannak ezek a kisipari szarok, meg másik kérdésem az lenne hogy a blokk az hogy van lefogatva mert én észrevettem hogy mikor jobban pörgetem akkor mint a crossoknál hogy nincs semmi gumi a tengelynél csak le van fogatva szerintem nekem is így van ezért ráz egy picit mit tehetnék oda vagy hol tudnék venni előre is köszönöm a segítségeteket!
A lényeg, tökmind1 melyiké, mindegyiken ugyanott kéne hogy legyen.