Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekemis csúszott már le, még régen, nemis emlékszek, hogy a miton volt, vagy az előző motoromon, de egy pici ragasztót nyomtam a tengelyre, és úgy nyomtam vissza rá a fogaskereket. Szinte az egész ragasztót kiszoritotta (csak ezredmiliméterek maradhattak ragasztósan), és többet nem esett le :D
Hello!
Érdekelne egy első fékolaj tartály, duda, és plexi(az állapota is).
Árajánlatot várok ide, vagy e-mailbe :D (az adatlapomon megtalálod)
konkrétan nem tudom milyen árban mozognak a féktárcsák,de egyébként patent állapotban van!
Ugye neketek mekkora akumlator van a Mitotokba? Az elozo tulaj vmi kis szart rakott es az nagyon gyorsan lemerul...:D
Az pompás lenne
E-mailben el tudod küldeni, h mennyit gondoltál érte, milyen állapotban van, és hogy hol található meg a tárcsa?
címem: t03dha@gmail.com
Szervusz!
jöv héten ha minden igaz bontom a Mitomat akkor tudok majd lehet adni...
nekem van csak sajnos Nagyvarad mellett lakom es romaniabol magyarorszagra nem lehet postai utanvetelel csomagot kuldeni
Helló mindenki!

Mito-hoz keresek első féktárcsát. Nincs véletlenül valakinek elfekvőbe otthon egy felesleges?
Sziasztok!

Sürgősen eladó! MOTOR
Mito 1-es rendszámos váz eladó! ideiglenesen vetettem ki a forgalomból a gépet h ne kelljen fizetnem utána)
irányár: 60E ft
ugyanitt blokk+henger is eladó: zsír új persely lett beletéve,új gyűrűk,és vertex dugó..(0km van benne,még bejáratós...)
irány ár: 60Eft
msn:gubazoltan15@hotmail.com
E-mail: mitozozi@citromai.hu
köszi, már a fő problémát megoldottam de jött egy másik

Kicseréltem az önindítóban a keféket, mert csak 2 volt jó. Visszaraktam a helyére, 2x tudok indítózni utána lecsúszik a fogaskerék. Jól van felfogatva, retek nincs alatta. Turmix hangja van..a fenébe. Nekem Mito kell!

Folyamatosan lecsúszik a fogaskerék. Valaki tudna erre valami megoldást? :/
okok koszi
Nincs már fent...lemoderáltam De van ehhez kép ami alapján be tudod állítani ha megtalálom kiteszem ide
igen azt
Magyar 001 "szaktárs" vidóját keresed!Ő Volt az elkövető!
Mert nem elég segítség, hogy ha felső holtponton van a dugattyú akkor kell alsó állásba lennie a kiegyenlítő tengelynek?!
azert lenne szuksegem arra a vidire hatha olyasmi tunik fel nekem benne ami segitene egy kicsit
szedtem mar szet es raktam ossze is mitot de meg ilyennel nem talalkoztam h ne legyen gyari jegyzes az ellensuly beallitasanak
nem volt miert nezzem h mi h jon vissza mert tudom az ellesuly beallitasahoz meg elvileg kell legyen jegyzes a fogaskerekek oldalan h mien pozicioban kell alniuk a fogaskerekeknek az osszerakaskor meg az ellensulynak nade nincs jegyzes es szetszedeskor nem vettem eszre h nincs ha eszrevettem volna akkor biztos h megkarcoltam volna legalabb egy csavarhuzoval de most meg nem tudom h h kene beallitsam h majd ne remegjen a motor ha beinditom
Nem egy bonyolúlt dolog, de egyébként nem értem, hogy amikor szétszerelted akkor sem láttad minek hogyan kell majd visszafelé rendezkednie. Ellentétesen jár a főtengellyel.
udv mindenkinek volt egy vidi az ellesulybeallitasrol itt a sportmotoron es nem talalom jo lenne ha tudna valaki segiteni a megtalalasaban mert lehet tudna abban segiteni h beallitsam mert nekem egy jegyzes sincs a fogaskerekeken es mikor raktam volna ossze akkor vettem eszre h nincsenek jegyzesek ilyet meg soha sem lattam h ne legyenek jegyek ha lettek volna jegyek konyeden beallitom es ossze tudom rakni de igy....
mailba vagy nézd meg a hirdetéseim ,mindent leirtam.
Látom megy az eszmefejtés a kipufogókról
nekem jollymoto van fent, szerintem elég jó
Úgy tudom nem lehet mo.-on kapni
Én úgy vadásztam rá
Volt fent egy eladó külföldről behozott evo jolly rendszerrel és felhívtam a csávót h nekem csak a rendszer kellene és végülis cseréltünk én adtam a gyárit (serült volt a dob) + 55 ropit sztm megérte karbon dobos meg rohadt jó állapotban volt
Próbáljatok meg ti is így szerezni!
Ez csak egy tanács!
nem kell le szólni
mennyibe adod őket?
ha a jolly kipu méreteit vesszük etalonnak igen- ha nem csal emlékezetem az evo dob 36 cm körüli a jolly méretei -már nem emléxem pontosan 30 -v 30.6 cm a perforált cső belső átmérője már nem tiszta -de a neten kutakodás után megtalájátok.
Evo sp olasz zászlós matrica + cagiva felirat eladó ha valaki feldobná a mitót!