Nekemis csúszott már le, még régen, nemis emlékszek, hogy a miton volt, vagy az előző motoromon, de egy pici ragasztót nyomtam a tengelyre, és úgy nyomtam vissza rá a fogaskereket. Szinte az egész ragasztót kiszoritotta (csak ezredmiliméterek maradhattak ragasztósan), és többet nem esett le :D
Az pompás lenne
E-mailben el tudod küldeni, h mennyit gondoltál érte, milyen állapotban van, és hogy hol található meg a tárcsa?
címem: t03dha@gmail.com
Mito 1-es rendszámos váz eladó! ideiglenesen vetettem ki a forgalomból a gépet h ne kelljen fizetnem utána)
irányár: 60E ft
ugyanitt blokk+henger is eladó: zsír új persely lett beletéve,új gyűrűk,és vertex dugó..(0km van benne,még bejáratós...)
irány ár: 60Eft
msn:gubazoltan15@hotmail.com
E-mail: mitozozi@citromai.hu
köszi, már a fő problémát megoldottam de jött egy másik
Kicseréltem az önindítóban a keféket, mert csak 2 volt jó. Visszaraktam a helyére, 2x tudok indítózni utána lecsúszik a fogaskerék. Jól van felfogatva, retek nincs alatta. Turmix hangja van..a fenébe. Nekem Mito kell!
Folyamatosan lecsúszik a fogaskerék. Valaki tudna erre valami megoldást? :/
nem volt miert nezzem h mi h jon vissza mert tudom az ellesuly beallitasahoz meg elvileg kell legyen jegyzes a fogaskerekek oldalan h mien pozicioban kell alniuk a fogaskerekeknek az osszerakaskor meg az ellensulynak nade nincs jegyzes es szetszedeskor nem vettem eszre h nincs ha eszrevettem volna akkor biztos h megkarcoltam volna legalabb egy csavarhuzoval de most meg nem tudom h h kene beallitsam h majd ne remegjen a motor ha beinditom
Nem egy bonyolúlt dolog, de egyébként nem értem, hogy amikor szétszerelted akkor sem láttad minek hogyan kell majd visszafelé rendezkednie. Ellentétesen jár a főtengellyel.
udv mindenkinek volt egy vidi az ellesulybeallitasrol itt a sportmotoron es nem talalom jo lenne ha tudna valaki segiteni a megtalalasaban mert lehet tudna abban segiteni h beallitsam mert nekem egy jegyzes sincs a fogaskerekeken es mikor raktam volna ossze akkor vettem eszre h nincsenek jegyzesek ilyet meg soha sem lattam h ne legyenek jegyek ha lettek volna jegyek konyeden beallitom es ossze tudom rakni de igy....
Látom megy az eszmefejtés a kipufogókról
nekem jollymoto van fent, szerintem elég jó
Úgy tudom nem lehet mo.-on kapni
Én úgy vadásztam rá
Volt fent egy eladó külföldről behozott evo jolly rendszerrel és felhívtam a csávót h nekem csak a rendszer kellene és végülis cseréltünk én adtam a gyárit (serült volt a dob) + 55 ropit sztm megérte karbon dobos meg rohadt jó állapotban volt
Próbáljatok meg ti is így szerezni!
Ez csak egy tanács!
nem kell le szólni
ha a jolly kipu méreteit vesszük etalonnak igen- ha nem csal emlékezetem az evo dob 36 cm körüli a jolly méretei -már nem emléxem pontosan 30 -v 30.6 cm a perforált cső belső átmérője már nem tiszta -de a neten kutakodás után megtalájátok.
Evo sp olasz zászlós matrica + cagiva felirat eladó ha valaki feldobná a mitót!
Érdekelne egy első fékolaj tartály, duda, és plexi(az állapota is).
Árajánlatot várok ide, vagy e-mailbe :D (az adatlapomon megtalálod)
E-mailben el tudod küldeni, h mennyit gondoltál érte, milyen állapotban van, és hogy hol található meg a tárcsa?
címem: t03dha@gmail.com
jöv héten ha minden igaz bontom a Mitomat akkor tudok majd lehet adni...
Mito-hoz keresek első féktárcsát. Nincs véletlenül valakinek elfekvőbe otthon egy felesleges?
Sürgősen eladó! MOTOR
irányár: 60E ft
ugyanitt blokk+henger is eladó: zsír új persely lett beletéve,új gyűrűk,és vertex dugó..(0km van benne,még bejáratós...)
irány ár: 60Eft
msn:gubazoltan15@hotmail.com
E-mail: mitozozi@citromai.hu
Kicseréltem az önindítóban a keféket, mert csak 2 volt jó. Visszaraktam a helyére, 2x tudok indítózni utána lecsúszik a fogaskerék. Jól van felfogatva, retek nincs alatta. Turmix hangja van..a fenébe. Nekem Mito kell!
Folyamatosan lecsúszik a fogaskerék. Valaki tudna erre valami megoldást? :/
nekem jollymoto van fent, szerintem elég jó
Úgy tudom nem lehet mo.-on kapni
Én úgy vadásztam rá
Volt fent egy eladó külföldről behozott evo jolly rendszerrel és felhívtam a csávót h nekem csak a rendszer kellene és végülis cseréltünk én adtam a gyárit (serült volt a dob) + 55 ropit sztm megérte karbon dobos meg rohadt jó állapotban volt
Próbáljatok meg ti is így szerezni!
Ez csak egy tanács!
nem kell le szólni
Evo sp olasz zászlós matrica + cagiva felirat eladó ha valaki feldobná a mitót!