Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mondod?:D
lekell rövidíteni a dobot ? erről még nem is hallotam... meséjj már :)
Én 20 ért adtam el a arrows rendszert igaz körlámpásé volt.
A moto-line ben 86 e a rendszer-
annyit nem ér de még szerintem 40 et se,.
1 jó végdob azt csumi.-evó ét veszel ,max 6 cm el le kell röviditeni.
félreértettél valamit báttya pont ,hogy engem kritizáltak :) de hát pont én nem tudok írni .. de ezek után meggondolandó hogy mért jönnek ide az emberek okoskodni vagy fórumozni .. ?
ocsi, legalább te írhatnál helyesen.. Ha már a másik helyes írását ócsárolod.Gondolok itt ezekre:
" szabájokkal " = szabályokkal?
" tuggyuk " = tudjuk?
" általába az ijenek " = Általában az ilyenek?
" néha töb " = több?
" ojan " = olyan?

Remélem , nem veszed tolakodásnak.. De akkor is, ha már a mai "böngészők"-ben van beépített helyes írás ellenőrző, kérlek használd!
Hello!
Hallod, ne is mérgeld Magad ezen, aki még az Airtech-et sem tudja megkülömböztetni a GP1-től, azzal én ezek után nem foglalkozok (a GP1 a 10.000 Ft-os AGV kategória, tudom, mert van egy olyanom is)

Minden jót, ezzel az én oldalamról lezárva!
Hello!

Én kb. 177 cm magas vagyok, 80 kg. Ez a ruha jó kb. 170-180 (talán még 185) cm magas emberekre 70-85 kg között.
Csúszássérülés, szakadás nincs a ruhán, minden cipzár jó rajta, az ára FIX 30.000 Ft. Bármi más kérdésed van a ruhával kapcsolatban, hívj nyugodtan!

A félreértések elkerülése végett 15.000-rekért nem eladó!
Hali! Valakinek eladó 13as első lánckereke?
Elvileg felvettelek.
Jah meg el ne felejtsem itt az MSN-em.:) : d3vi4nce@hotmail.com
Így van RS dob van rajta ami meglehetősen zavar
Jah igen, igaz, az csak a rezonátor :S
De a tiédnek most mi a baja? Azon gyári rendszer van, csak RS végdob van rajt, igaz?
Figyu, msn-ed megadnád? Sztem lenne téma bőven
Hát csak rezonátort kapok 55-ért :S az a baj :S
Hát nemtom. Egy ismerősöm szerint egy Arrow rendszer majdnem hogy egyenértékű a gyárival. Csak a hangja lesz szebb.
Gianelli-t 55-ér kapsz zsír újat, akkor már lehet az a jobb.
Igen eladja,ezért is kérdezem 40.000FT-ba adja ide szerintetek annyit meg ér?
Hát ha a srác eladja külön akkor lehet érdemes lenne megnézni, mert a hangja nagyon odab@szós volt
De a többi már nem igazán jött be
Amúgy csodálkozni fogsz, de én nyár végén próbáltam egy Cagiva Prima-t, ahoz képest az EVO szerintem kifejezetten kényelmes. Persze, nem ültem egyiken sem sokat, csak az első benyomások voltak ilyenek.
Tudom Tudom olvastam :D Én nem a motort akarom meg venni hanem az Arrow rendszert róla már ha egyáltalán az Arrow rendszer.:)
Igen az evo nem túl komfortos.Anno nekem a lágyékom bedurrant kb 20 km után a nyakam beált.Ez mondjuk én voltam kb első 200 km után megszoktam.De xt 600 ról ültem át ,mintha a pincébe menntem volna.
Szia D3viance! Én kb 2 hónapja voltam megnézni ezt a gépet személyesen. Nem túl jó állapotú. Meg csak külföldi papírjai vannak... Bármiről kérdeztem, a srác mindig ködösíteni akart... Végül otthagytam...
Ejha, köszi a sok hasznos tippet Lecsekkolom majd alaposan. Powermotor hangját elvileg gyújtásráadáskor lehet hallani. Én robogómba OMW Bixol full szintetikus olajat szoktam tölteni, de majd meglesem még, h mik vannak.
Ha minden igaz jövőszombaton megyünk a gépér. Már alig várom
Nekem volt anno ilyesmim - a dob az biztosan, a rezóba a kb kuplung alatt kéne 1 nyomatnak lenni felirattal és talán kör v félkör mintának .Azt nem látom!
Szerintetek ez valódi Arrow rendszer ezen a Mito EVOn? Válaszotok köszi :)
Elsőre motorozhatatlan volt robogó után.. (csuklófájdalom, akkor lábaim begörcsöltek akkor a seggem.. ezek voltak .. 1 hónap simán elég megszokni... kanyarokat jól veszi.... jó az úttartása... nem pattog .. jól kell vele bánni és meghálálja... nagyon jó erőbe van .. kocsiknak nincs esélye....:) a hangja is nagyon jó... ha persze a végdobot megcsinálod ... (kiveszed ezt a furulya féleséget , behegesztesz végig 1 perforált csövet jól megtömöd gyapottal... és egyből kinyílik a csipája:) power tisztítás .. akk a helyes beállítás hogy teljes keresztmetszetet nyisson.. fasza gyertya jóminőségü olaj .. ne ilyen mól vagy stb
Agip Speed vagy castrol power 1 én ezeknek a pártija vagyok...néha ellenőrizd majd az olajpumpát.. is .. nem árt mindig 1 kis olaj a tankba... fő a biztonság... vételnél nézd a powert nyit/zár Teszt . csörgés zörgés ne legyen.. alapvetően van 1 kis csörgése .. de azt ellehet külömböztetni... láncot nézz .. kopott e a lánckerék... habár az kopo alkatrész.. féktárcsák jók e mert azok nem 1 olcsóságok habár bontottan megvehető..akk visszajelzőműszerek jók e fordulatszámmérő stb.. és ne higgy el semmit az eladónak :)