Jah meg még :D
Eredetiség vizsga: 10.500 vagy 15500 ha jól tudom K&H -nál a legolcsóbb nekem egész évre 2808 forint
Forgalmi engedély: 6.000 Ft
Törzskönyv: 6.000 Ft
Vagyonszerzési illeték: 2.250 Ft (cm³ alapján) kb ennyi :D
én ezt végig jártam :D Amikor elhozod a motort 2 heted van átíratni és az eredetiség vizsgát neked kell megcsináltatni(legalábbis én magamnak csináltam)Utána köss rá biztosítást és utána okmányirodába kérsz időpontot és 10 napon belül küldik a papírokat
igen kb 30 - 35 a biztosítás nekem 6250 Ft/ÉV . Nem a vevőnek kell az eredetiségvizsgálat.. elviszed elösszőr eredetiségvizsgára (elötte nézd meg hogy a számok eggyeznek e ) :) akk utánna bebattyogsz az okmányba ott meg már magát adja . Ott egyből odaadják a névreírt forgalmit , a törzskönyvet meg 1-2 hét múlva küldik ... remélem segítettem..
Sziasztok! Cagiva Mitohoz keresek önindítót és powert (a tirisztortól kezdve a bovdenekig minden kéne) cserébe adnék érte Mito alkatrészeket nem mondom hogy tökéletes állapotúak de egy blokkot összetudsz rakni belőle. Akinek van valamelyik a fent említettek közül az válaszoljon és megbeszéljük. Köszi
Igen. Láttom, hogy 1x itt a fórumon is hirdette a mocit. Már egyeztettem vele, most nincs otthon, de 2-3 héten belül megyünk a mociér
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az átiratás menete hogyan zajlik? Próbáltam utána olvasni, de eddig nem sok hasznos infót találtam. Hallottam olyat is, hogy az eredetvizsgát nem a vevőnek, hanem az eladónak kell megcsinálni az eladás előtt. Ez tényleg így van?
Jelen pillanatban mennyibe van kb egy 125-ös átiratása? Én egy 2010-es kalkulátorral 30.000 körüli összeget számoltam biztosítással együtt. Macerás dolog amúgy nagyon? Még életemben nem csináltam ilyet, tehát csupán ezér vagyok ennyire tudatlan.
Előre is köszi a segítséget!
Hello!
Te tudnál esetleg vevőt egy vázra?(mito 1-es,rendszámos minden papírja korrekt,ideiglenesen van kivéve a forgalomból pár hónapra)
általában mennyit érnek az ilyen vázak?
előre is köszi!
sziasztok lefotozná valaki a biztosíték táblát hogy mék vezeték ire megy rá? mert van 1 relém amibe nem vagyok bizztos hogy jó toltam visza léccives segítsetek:) köszönöm szépen
Ez most lett felújítva. Srác nagyon korrekt. 80-90 nagyfelbontású képet küldött a gépről. Szerintem 300-ér nagyon rendben van ez.
Lehet hogy ráköltöm, de az is lehet hogy nem. Az biztos hogy egyhamar hajtva nem lesz, mivel a jogsit szeretném majd nyáron letenni vele. Tehát ez szó szerint tanmulómotor lesz
RS-ről meg csak annyit, hogy nekem nem tetszenek.
Ja a 450 est a telóba egy srácnak 400at mondott.Lehet vmi 370-80 körül is odaadná ha megvan még.Az pedig jobb mint 80 al olcsóbb 10 évvel öregebb....Na de ezt ide kb 10X leirtam ja és amit spórolsz nyár végéig ráköltöd.
Hát rossz helyen nézed.+ olyan hirdetés ami 1 másfél éve fenntvan kb 30% engedne majdnem mindenki ha végre pénzt látna.
450ért 2008 as 1 tulajtól iárba milyen?
Blokk, Váz, Kekekek, Lámpa, Fékrendszer, Bowdenek-spriálok, órák, idomok.
Szerintem ezeket lehet eladni egyből, a többit csak elvétve. De kivülállóként mondom ezt :)
Eredetiség vizsga: 10.500 vagy 15500 ha jól tudom K&H -nál a legolcsóbb nekem egész évre 2808 forint
Forgalmi engedély: 6.000 Ft
Törzskönyv: 6.000 Ft
Vagyonszerzési illeték: 2.250 Ft (cm³ alapján) kb ennyi :D
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az átiratás menete hogyan zajlik? Próbáltam utána olvasni, de eddig nem sok hasznos infót találtam. Hallottam olyat is, hogy az eredetvizsgát nem a vevőnek, hanem az eladónak kell megcsinálni az eladás előtt. Ez tényleg így van?
Jelen pillanatban mennyibe van kb egy 125-ös átiratása? Én egy 2010-es kalkulátorral 30.000 körüli összeget számoltam biztosítással együtt. Macerás dolog amúgy nagyon? Még életemben nem csináltam ilyet, tehát csupán ezér vagyok ennyire tudatlan.
Előre is köszi a segítséget!
Te tudnál esetleg vevőt egy vázra?(mito 1-es,rendszámos minden papírja korrekt,ideiglenesen van kivéve a forgalomból pár hónapra)
általában mennyit érnek az ilyen vázak?
előre is köszi!
Lehet hogy ráköltöm, de az is lehet hogy nem. Az biztos hogy egyhamar hajtva nem lesz, mivel a jogsit szeretném majd nyáron letenni vele. Tehát ez szó szerint tanmulómotor lesz
RS-ről meg csak annyit, hogy nekem nem tetszenek.
Keresem a következő alkatrészeket Cagiva Mito 1-hez:
Jobboldali kormány
Jobboldali lábtartó taposó
Carbon végdob
Tankleszorító Gumi
450ért 2008 as 1 tulajtól iárba milyen?
Egy valamire való Mito Evo 400.000-nél kezdődik...
Ezér ez nemannyira a "pince" szerintem...
Szerintem ezeket lehet eladni egyből, a többit csak elvétve. De kivülállóként mondom ezt :)