Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mito 1 alkatrészek apropénzért eladok érd:itt forumon vagy mail:kozilali@vipmail.hu
Jah meg még :D
Eredetiség vizsga: 10.500 vagy 15500 ha jól tudom K&H -nál a legolcsóbb nekem egész évre 2808 forint
Forgalmi engedély: 6.000 Ft
Törzskönyv: 6.000 Ft
Vagyonszerzési illeték: 2.250 Ft (cm³ alapján) kb ennyi :D
én ezt végig jártam :D Amikor elhozod a motort 2 heted van átíratni és az eredetiség vizsgát neked kell megcsináltatni(legalábbis én magamnak csináltam)Utána köss rá biztosítást és utána okmányirodába kérsz időpontot és 10 napon belül küldik a papírokat
A pontos igazság az hogy törvényileg megegyezés szerint kell fizetni az eredetet!A gyakorlatban a vevő szokta 90% -ban,és 1 hónapig érvényes.
igen kb 30 - 35 a biztosítás nekem 6250 Ft/ÉV . Nem a vevőnek kell az eredetiségvizsgálat.. elviszed elösszőr eredetiségvizsgára (elötte nézd meg hogy a számok eggyeznek e ) :) akk utánna bebattyogsz az okmányba ott meg már magát adja . Ott egyből odaadják a névreírt forgalmit , a törzskönyvet meg 1-2 hét múlva küldik ... remélem segítettem..
Sziasztok! Cagiva Mitohoz keresek önindítót és powert (a tirisztortól kezdve a bovdenekig minden kéne) cserébe adnék érte Mito alkatrészeket nem mondom hogy tökéletes állapotúak de egy blokkot összetudsz rakni belőle. Akinek van valamelyik a fent említettek közül az válaszoljon és megbeszéljük. Köszi
Igen. Láttom, hogy 1x itt a fórumon is hirdette a mocit. Már egyeztettem vele, most nincs otthon, de 2-3 héten belül megyünk a mociér
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az átiratás menete hogyan zajlik? Próbáltam utána olvasni, de eddig nem sok hasznos infót találtam. Hallottam olyat is, hogy az eredetvizsgát nem a vevőnek, hanem az eladónak kell megcsinálni az eladás előtt. Ez tényleg így van?
Jelen pillanatban mennyibe van kb egy 125-ös átiratása? Én egy 2010-es kalkulátorral 30.000 körüli összeget számoltam biztosítással együtt. Macerás dolog amúgy nagyon? Még életemben nem csináltam ilyet, tehát csupán ezér vagyok ennyire tudatlan.
Előre is köszi a segítséget!
plexiről tolj képet, 5e-ért viszem!
szia menyit kérsz a vázér?
Hello!
Te tudnál esetleg vevőt egy vázra?(mito 1-es,rendszámos minden papírja korrekt,ideiglenesen van kivéve a forgalomból pár hónapra)
általában mennyit érnek az ilyen vázak?
előre is köszi!
sziasztok lefotozná valaki a biztosíték táblát hogy mék vezeték ire megy rá? mert van 1 relém amibe nem vagyok bizztos hogy jó toltam visza léccives segítsetek:) köszönöm szépen
Sok sikert!Amúgy az is fórumos srác-volt vagy az is .
Ez most lett felújítva. Srác nagyon korrekt. 80-90 nagyfelbontású képet küldött a gépről. Szerintem 300-ér nagyon rendben van ez.
Lehet hogy ráköltöm, de az is lehet hogy nem. Az biztos hogy egyhamar hajtva nem lesz, mivel a jogsit szeretném majd nyáron letenni vele. Tehát ez szó szerint tanmulómotor lesz
RS-ről meg csak annyit, hogy nekem nem tetszenek.
Sziasztok
Keresem a következő alkatrészeket Cagiva Mito 1-hez:
Jobboldali kormány
Jobboldali lábtartó taposó
Carbon végdob
Tankleszorító Gumi
Ja a 450 est a telóba egy srácnak 400at mondott.Lehet vmi 370-80 körül is odaadná ha megvan még.Az pedig jobb mint 80 al olcsóbb 10 évvel öregebb....Na de ezt ide kb 10X leirtam ja és amit spórolsz nyár végéig ráköltöd.
Érdekes most a 10 év körüli rs ek olcsóbbak.Az nem jó?
Najó, az lehet jó ár . De az én pénztárcámnak az is sok. Most ezzel szemezek
Hát rossz helyen nézed.+ olyan hirdetés ami 1 másfél éve fenntvan kb 30% engedne majdnem mindenki ha végre pénzt látna.
450ért 2008 as 1 tulajtól iárba milyen?
Pincébe zuhant Mito árak? Te miről beszélsz?
Egy valamire való Mito Evo 400.000-nél kezdődik...
Ezér ez nemannyira a "pince" szerintem...
Szerintem már nem nagyon épitenek át mitot ,elég csak megnézni a pincébe zuhant mitó-rs árakat!Nem éri meg ,de nyilván lehetnek kivételek.
Ha rendbe vannak a papírjai rendszám stb akkor kelendő dolog az...
Papirosan?
VÁZ?Kutyának se kell max alu súlyba.
félek tőle nagyon hogy sok dolog a nyakamon marad:S pedig tényleg mindene használható...
Blokk, Váz, Kekekek, Lámpa, Fékrendszer, Bowdenek-spriálok, órák, idomok.
Szerintem ezeket lehet eladni egyből, a többit csak elvétve. De kivülállóként mondom ezt :)