Fellélegezhetünk
Látom Neked is Evo1-es géped van. Jövő héten én is ilyet szándékozok venni. Neked mik a tapasztalataid róla? Robogó után nehéz volt megszokni?
Köszi!
Látom igen fájhat neked, hogy nem tudsz rendesen írni, ha azóta sem bírtad elfelejteni. Amúgy akkoriban az a hozzászólásom nem is feléd irányult, csak te vetted magadra.
Csak annyit írtam akkoriban (és ezzel más fórumozó is egyertétett velem), hogy aki felad egy hirdetést az vegye arra a fáradságot, hogy helyesen írja le a sorait.
Amúgy az egyik legjobb barátomnak is szörnyű helyesírása van, ettől még lehet valaki korrekt ember. Soha nem állítottam, hogy ettől bárki kevesebb lenne.
De már igazából azt sem értem, hogy miért tartunk itt. Én írtam tegnap, hogy 300-ér veszek Mito-t, erre Meteora társunk beszúrta a motorját, mondtam neki, hogy ha 300ba odaadja akkor megnézhetem az övét is (nyilván nem adok érte többet, ha van már egy 300.000-res jelölt). Utána felkínálta a ruháját meg a bakancsát, ami nekem nem kellett, viszont írtam neki, hogy a sisakja 10-ért érdekelne. Erre le lettem pofátlanozva általan. Még jó hogy erre kinyitottam a számat.
Ő nem reagált, én meg már túltettem az egészen magamat.
Én soha nem állítottam, hogy tökéletes vagyok, de rágalmak áldoza nem szívesen szeretnék lenni.
Béke veletek!
Mr . tökéletes és mindent tudó ,, mert te nem nézed a valóvilágot biztos :) te nagyon szabájokkal és illemórák kiséretébe nevelkedhettél :) és amúgy honnan tuggyuk hogy a te géped a mr.karbantartott robogóó... általába az ijenek rejtegetnek vmit mint te aki már ráerőlteti a legeslegjobb jellemzőt a motorjáról erre van 1 mondás a kevesebb néha töb . bocs de már nem tudtam itt olvasni a politikus dumád .. nem lehet mindenki ojan tökéletes mint te ... azt meg nagyon utálom ha vmin összekapnak itt forumon egyből nemtudsz helyesen írni szöveg is tükrözi a te egyéni kis világod... attól még hogy valaki nemtud helyesen írni lehet tök korrekt és fer gyerek... csak ennyit akartam ne vedd tolakodásnak..
Mellesleg mindenkinek aki így gondolkodik mint meteora barátunk, ajánlom figyelmükbe a hétköznaponként 13:00-kor kezdődő Szomszédok című sorozatot. Abból lehet némi etikát és illemtant tanulni... Ellentétben a való-világgal és a sok többi mocskos szennyel amik eltorzítják az emberiség viselkedését.
Most megint le lehet oltani, de aki egy picikét elgondolkodik a soraimon, rájön, hogy van igazság abban amit írok.
Szép napot!
Szia! Szerintem, semmilyen pofátlanságot nem követtem el. Csak leírtam hogy miért mennyit adnék. Elárulom, h nekem sem kenyérre kell a pénz. Szerintem te kérsz pofátlanul sokat a motorér és a bukóér is. De ez a Te szíved joga. Én nem is szóltam ezért be neked, csak most teszem miután alaptalanul pofátlannak tituláltál.
Nézd meg a használt bukósisakok árát; agv-t 8-10-ér már kapni. Mégegyszer jelzem hogy NEM KELL annyiért eladnod. Én is kapok nevetséges ajánlatokat a motoromra, pedig én korrekt áron adom. De nem nevezem pofátlannak az illetőt. Megkérdezte, kész vége...
Hihetetlen hogy alig létezik olyan fórum ahol anélkül lehet véleményt nyilvánítani, hogy le ne oltsák az embert
Mellesleg azt hittem, hogy a motorosok összetartanak...
További minden jót!
Hali,még egy darabig aktuális,dug6unk@freemail.hu a mailom, de posta nem oké, személyesen csak,szombathely és környéke...ha igy is érdekel telón hivj inkább mer mailt nem igen nézem: 30/ 399 05 35.
Hello!
Hál' Istennek nem 300.000-rek ért akarok Evo-t, venni... (nem kenyérre kell a pénz)
ha 20-ért nem kel el, akkor inkább megtartom dísznek. Amúgy meg 20-ért is szinte ajándék...
Szerintem ha néha napján írok ide a fórumra, akkor se válaszolj a hozzászólásomra, mert nem vagyok rád kíváncsi! A Mito-t meg ezek után 500 -ért se adnám el Neked!
Nyugis gyerek vagyok, de nem szeretem a pofátlan embereket
(Ezzel nem fel akartam vágni, csak nem szeretem az ilyen embereket, mint Ő! Elnézést kérek, akit ezzel megbántottam! )
Hát igen ebben én is teljes mértékben igazat adok. 4T sokkal kevésbé szervizigényes, környezetkímélőbb... De a 2T-ben meg van egy feeling... Trabikban is mekkora jó már a 2T (persze tudom h ez más tészta, csak nekem volt ahoz is szerencsém).
Robogókban azér szerintem még jó ideig marad a 2T.
Cagivát az vesz aki megszállott... Olyanok mint mi
Akinek mindegy h milyen csak olcsó legyen, az meg talál magának úgyis valami krehácsot... Most én is olyanra várok, aki úgy gondolkodik mint én 2 éve. És elviszi a Benellit. Nekem speciel a mai napig tetszik a formája. Aki csak pusztán robogót szeretne, az vesz magának valami kínait 80-ér... De aki ismeri a Benelli K2 paramétereit az biztosan elgondolkodik az én gépemen is.
Szebb jövöT Ha belefüzhetek a mitók nem keresetsége abba is betudható hogy sokan 4t vesznek 25 be.
Gondoljunk bele honda cbf 125 endúró keverék 400 e ft és 2008 as.
Ugyanakkor a 96 os mitó is annyi...Paradox ja és a honda rendkivűl jól csengő név .-Gyengébb stb tudom de ez más tészta.
Hja 2t be 2011 től csak a cagiva gyárt már az rs is 4 ütem.
Lassan megpecsételödik a sorsa elfordulnak a 2t től.
Én tudom hogy fasza de pár év és elkezdenek tünni .
Semmi baj, csak kicsit már idegesítő ez a nagy pénztelenség...
A motor árából az autómat szeretném begázosítani...
Vedd meg inkább a bőrrucimat meg a csizmámat, és nincs harag!
Szia! Ne haragudj rám most emiatt. Én 300-ér kapnék egy fullos, friss műszakis, felújított '98-as EVO-t. Srác már küldött róla 80-90 képet, korrekt darabnak tűnik. Lehet, hogy kevés pénz, de ő eladóként belátta, hogy ebben az országban nincs pénz (korábban 350-ér hirdette ő is). Én a Benelli K2-es robogómat októberben 200-ér kezdtem hirdetni, mert tudom, hogy patika állapotú, és megbecsültem, rengeteget költöttem rá stb......
Most 145-be van fenn, és az érdeklődők még mindig alkudoznának...
Ez ilyen dolog. Nem vita tárgya. Én sem akarom leszólni a motorodat biztos, sokat költöttél rá, és a szívedhez is nőtt. Én is így vagyok a Benellivel, ezér ha minimum 140-be nem viszik el, akkor megtartom. Második Motornak jó lesz... Be kell látni, hogy jó áron ilyen időkben nem lehet eladni majdnem hogy semmit.
Ha te is így vagy a motoroddal, akkor vedd le a hirdetéseket, használd tovább. Aztán 1-2 év mulva ismét meg lehet próbálni az eladást.
De mondjuk azt megsúgom, hogy azt a 4-5 db 5-6-700ezres EVO-t ami pl. használtautón van, nemnagyon fogják elkapkodni.
Mondjuk miből vegyen az ember motort, ha sokaknak még a mindennapi betevő előteremtése is gondot jelent...
Bőrruha valakinek?
Shox Mondial M-es, tökéletes állapotban!
Ára FIX 30.000 Ft, postával 32.000 Ft.
Meg van egy Sidi Vertebra csizma 42-es, 20.000 Ft-ért, a képen látható sérüléssel, abszolút nem vészes, a talpa nagyon minimálisan van megkopva (ahogy a képen is látszik).
Ha mind a kettőt elviszed, akkor 45.000 FT!
Sürgős lenne!
Látom Neked is Evo1-es géped van. Jövő héten én is ilyet szándékozok venni. Neked mik a tapasztalataid róla? Robogó után nehéz volt megszokni?
Köszi!
Csak annyit írtam akkoriban (és ezzel más fórumozó is egyertétett velem), hogy aki felad egy hirdetést az vegye arra a fáradságot, hogy helyesen írja le a sorait.
Amúgy az egyik legjobb barátomnak is szörnyű helyesírása van, ettől még lehet valaki korrekt ember. Soha nem állítottam, hogy ettől bárki kevesebb lenne.
De már igazából azt sem értem, hogy miért tartunk itt. Én írtam tegnap, hogy 300-ér veszek Mito-t, erre Meteora társunk beszúrta a motorját, mondtam neki, hogy ha 300ba odaadja akkor megnézhetem az övét is (nyilván nem adok érte többet, ha van már egy 300.000-res jelölt). Utána felkínálta a ruháját meg a bakancsát, ami nekem nem kellett, viszont írtam neki, hogy a sisakja 10-ért érdekelne. Erre le lettem pofátlanozva általan. Még jó hogy erre kinyitottam a számat.
Ő nem reagált, én meg már túltettem az egészen magamat.
Én soha nem állítottam, hogy tökéletes vagyok, de rágalmak áldoza nem szívesen szeretnék lenni.
Béke veletek!
Most megint le lehet oltani, de aki egy picikét elgondolkodik a soraimon, rájön, hogy van igazság abban amit írok.
Szép napot!
Nézd meg a használt bukósisakok árát; agv-t 8-10-ér már kapni. Mégegyszer jelzem hogy NEM KELL annyiért eladnod. Én is kapok nevetséges ajánlatokat a motoromra, pedig én korrekt áron adom. De nem nevezem pofátlannak az illetőt. Megkérdezte, kész vége...
Hihetetlen hogy alig létezik olyan fórum ahol anélkül lehet véleményt nyilvánítani, hogy le ne oltsák az embert
Mellesleg azt hittem, hogy a motorosok összetartanak...
További minden jót!
Hál' Istennek nem 300.000-rek ért akarok Evo-t, venni... (nem kenyérre kell a pénz)
ha 20-ért nem kel el, akkor inkább megtartom dísznek. Amúgy meg 20-ért is szinte ajándék...
Szerintem ha néha napján írok ide a fórumra, akkor se válaszolj a hozzászólásomra, mert nem vagyok rád kíváncsi! A Mito-t meg ezek után 500 -ért se adnám el Neked!
Nyugis gyerek vagyok, de nem szeretem a pofátlan embereket
(Ezzel nem fel akartam vágni, csak nem szeretem az ilyen embereket, mint Ő! Elnézést kérek, akit ezzel megbántottam! )
Engem érdekelne a váz! Már több hónapja keresek. norbe2@freemail.hu az email cimem. Ott meg tudjuk beszélni a részleteket!
Robogókban azér szerintem még jó ideig marad a 2T.
Cagivát az vesz aki megszállott... Olyanok mint mi
Akinek mindegy h milyen csak olcsó legyen, az meg talál magának úgyis valami krehácsot... Most én is olyanra várok, aki úgy gondolkodik mint én 2 éve. És elviszi a Benellit. Nekem speciel a mai napig tetszik a formája. Aki csak pusztán robogót szeretne, az vesz magának valami kínait 80-ér... De aki ismeri a Benelli K2 paramétereit az biztosan elgondolkodik az én gépemen is.
Gondoljunk bele honda cbf 125 endúró keverék 400 e ft és 2008 as.
Ugyanakkor a 96 os mitó is annyi...Paradox ja és a honda rendkivűl jól csengő név .-Gyengébb stb tudom de ez más tészta.
Hja 2t be 2011 től csak a cagiva gyárt már az rs is 4 ütem.
Lassan megpecsételödik a sorsa elfordulnak a 2t től.
Én tudom hogy fasza de pár év és elkezdenek tünni .
Milyen 250 2T-t vettél?
A motor árából az autómat szeretném begázosítani...
Vedd meg inkább a bőrrucimat meg a csizmámat, és nincs harag!
Most 145-be van fenn, és az érdeklődők még mindig alkudoznának...
Ez ilyen dolog. Nem vita tárgya. Én sem akarom leszólni a motorodat biztos, sokat költöttél rá, és a szívedhez is nőtt. Én is így vagyok a Benellivel, ezér ha minimum 140-be nem viszik el, akkor megtartom. Második Motornak jó lesz... Be kell látni, hogy jó áron ilyen időkben nem lehet eladni majdnem hogy semmit.
Ha te is így vagy a motoroddal, akkor vedd le a hirdetéseket, használd tovább. Aztán 1-2 év mulva ismét meg lehet próbálni az eladást.
De mondjuk azt megsúgom, hogy azt a 4-5 db 5-6-700ezres EVO-t ami pl. használtautón van, nemnagyon fogják elkapkodni.
Mondjuk miből vegyen az ember motort, ha sokaknak még a mindennapi betevő előteremtése is gondot jelent...
tel.: 06-30-388-94-91
e-mail: 06303889491@citromail.hu
Shox Mondial M-es, tökéletes állapotban!
Ára FIX 30.000 Ft, postával 32.000 Ft.
Meg van egy Sidi Vertebra csizma 42-es, 20.000 Ft-ért, a képen látható sérüléssel, abszolút nem vészes, a talpa nagyon minimálisan van megkopva (ahogy a képen is látszik).
Ha mind a kettőt elviszed, akkor 45.000 FT!
Sürgős lenne!
Sajna nem tudnék Neked olyan üzletet mondani, amivel mind a ketten jól járnánk...