Jó Napot!
Olyan problémám van,hogy tegnap előtt betoltam a motort mert önindítóról nem akart beindulni járattam alapjáraton egy pár percig amíg be nem melegedett.Utána még aznap megpróbáltam beindítani amikor már kihűlt és be is indult.Tegnap viszont már nem indult be megint önindítóról,gondoltam betolom újra de akkor sem indult be csak puffant egy nagyot.Mi lehet a probléma?Cagiva SC 125-ről van szó.
A segítségeket előre is köszönöm.
már nem nehéz húzni a kuplungot... mivel kiderült hogy a bowdenházban akadt a bowden és azért volt nehéz... de a másik probléma nem javult... pedig most lett összerakva szerelő által...
Hello !
Nekem hasonló problémám van csak anyi a különbség hogy már nem nehéz behúzni a kuplungot , és az azért volt mert túl erőssek voltak benne a rugók és le vágtam belőle 1.5 fordulatot és jó lett .
Valaki segítsen légyszives, NAGYON FONTOS LENNE!
Van egy Cagiva Elefant 125 öm és az vele a gond hogy ha nincs beindítva a motor és sebességben van hiába húzom a kuplungot nem tudom tolni a motort... olyan mintha sebességbe lenne, illetve menet közben nagyon nehéz húzni a kuplungot... olyan nehezen hogy ma le is szakadt a bowden végéről az a kis kerek tartó... mi okozhatja? elméletileg kiemel a kuplung meg minden mert menet közben nincs vele gond... valakinek esetleg volt hasonló gond?
Állórész tekercselésre és forgórész tekercselésre gondoltam kommutátorcserével.
Köszönöm közben sikerült találnom http://nykoll.eu/ itt 20 ezret mondtak elsőre.
Ők legyártják a kommutátort és tekercselnek is.
Teker a motor?Blendix behúz?