és h mégjobban hülyének nézhessetek, az lenne még a kérdésem, h mivel jövök ki jobban, full blokk csere, mindennel együtt ami szar, vagy csak alkatrészenként. igazából a motor megy, nem is rosszul, csak szar a hangja, meg a váltot kuplunk nélkül néha egyszerübb elváltani, mint kuplunggal. köszi, mára ennyi :D
szia, mit jelent ez a sport egyedi rendszámtartó? hogy lehet megcsinalni, h egy gombnyomásra behuzza az ülés alá, vagy vhogy eltüntesse a rendszámot a motor?
hello, adott egy papiros freccia, a váltó szar, a kuplung nem emel ki, és üt vmi a blokkban, elég szar a hangja, és ki kéne cserélni a zár részeket, mert nincs meg a kulcsa, szerintetek mindezt mennyiből lehetne megcsinálni? esetleg ötlet, h fehérvár környékén ki tudná megoldani? kurva szarul állok anyagilag, de muszaj megcsinaltatnom, mert imadom a gépet, ötleteljetek légyszives. másik kérdés, ha azt akarom, h jobban menjen, mondjuk egy 150es hengerrel, miket kell kicserélni? (ez már csak gondolkodás, tuti nem telik rá csak max következő szezonban) köszönöm
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Cagiva Roadster 125-ös mocit.Semmi bajom vele mert nagyon tetszik,csak a 105Km/h vég a bajom.Jó lenne utazóban 90-et menni tartósan.Formára tetszik,ezért nem cserélném le.Van vkinek esetleg ötlete,h mitó v. raptor blokkot bele lehetne e tenni vagy 160 as szettet hol tudnék találni hozzá?Köszönöm ha segít vki!
Super City 50 eladó napi használatban van és ennek megfelelő álapotba.:öninditó hiányzik és elférne rajta egy festés. Alkatrész árban adom Egy hétig 70ezerért egészbe. Tel:06304967700
van egy cagiva mitom nemrég vásároltam 50esként szeretném használni!lehet valahonnan szerezni kmórába számlapot ami nem 200ig van órázva vagy esetleg egy másik tipusu motorét belelehet rakni ? valakinek valami ötlet,?
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulunék hozzátok, hogy adott egy cagiva wmx 125 motor, aminek az a problémája, hogy olyanokat vissza rúg, hogy majd el töri a lábam. Hogyan kell ezt a gyújtást beállítani? Mert van a forgó részen is egy jelölés és az állón is. Nos a jól gondolom, hogy a felső holtponti jelöléshez kell állítani az állórészt? Vagy esetleg valamivel visszáb? A gyújtás motoplat márkájú. Dobok 1 képet, hogy hol áll most.Minden építő jellegű hozzászólást szivesen fogadok!
Hali.Super city-hez keresek km spirált,de a google se ad ki semmi értékelhetőt.Ha valaki tud spirált,vagy esetleg olyan bowdenes céget dunakeszi környékéről,ahol legyártják az irjon.
Előre is köszi.
W8-hoz keresek power vezérlő elektronikát és power motort, bowdenekkel. Kihez forduljak?
Még 1 kérdés:
Ha alapjáraton a kuplung oldalról daráló hang jön, de magasabb fordulaton eltűnik, mi lehet az? Ha behúzom a kuplungot, nem szűnik meg, csak változik a zaj.
Szétszedtem a Super city-m blokkját és nem tudom, hogy hogy kell beállítania balance tengelyt. :S Így most nagyon ráz, vibrál az egész motor...Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan kell beállítani?
Hellosztok gondolkodom az alkatrésznek tartót primám kiárulásán. Idomok első kerék váz ilyenek vannak Van egy viseltes 4 sebességes blokk (tudom hülyeségnek hangzik de gyári négysebességes 75 ccm-es), karbi. Ha elég ajánlat jön rá szétszedem
Sziasztok kedves Fórumozók! Még mindig eladó a Motorom 90 ezer forintér! de az ár minimálisan alkuképes! 160ccm-es jó kis motor! hidegen melegen első rúgásra indul van hozzá egy új fejidom de még nincs le festve! az eladás oka: Külföldre költözés!
e-mailt naponta nézem
misike04@citromail.hu
Sajnos el kell adnom a motoromat jogosítvány letétele miatt!
Teszek fel egy két képet róla, minden működik rajta és van még egy pót szívócsonkom ami hibátlan állapotú.
Nem rég vettem hátra egy michelin pilot gumit a felni ki is lett centirozva, ezen felűl olaj csere, gyertya, levegőszűrő plusz egy új aksit amire van még egy év jótállás!
A motor rendszeresen karbantartott és szakszerűen szervizelt! A 3-ik tulaja vagyok Magyarországon forgalomban nem volt csak segéd motorkerékpárként fut jelenleg is papírjai nincsenek, de ebből problémám nem volt belőle hiába írja egy kettő, hogy 125ccm motor 50-es papírral persze ami már volt forgalomban annak utána tudnak nézni. Egy írány árat tetteszek ki hozzá akinek megtetszik az írjon nyugodtan bármikor kipróbálható a motor! Ár.: 225.000FT
A hirdetés megtalálható az adatlapomon!
Van egy fölös t4-es önindítóm ha valakit érdekel.
Azt hittem hogy jó lesz Riverre, hát nem lett