a mito forumon egyszer már kitárgyalták hogy nem pont olyan de talán jó. Ezzel sokat segítettem , bontott pedig 1500-2000-ért van ezen az oldalon csak még nem találtam olyat aki csak 2000ft-al foglalkozna "kis tétellel nem foglalkozik".
Az italmondon van szívócsonk, és úgy emlékszem, hogy 7000 ropi körül van az ára. Amúgy nem tudjátok, hogy az Elefant és a Mito szívócsonkja megegyezik-e?
Sajnos idomokat nem tudok. Ha Supercity-hez kell, akkor a Mito fórumba írjál, mert Mito lelke van neki.
Nekem is volt Mitom, de én ott úgy oldottam meg, hogy nem volt powerelektronika, és mégis tökéletesen nyitott a megfelelő fordulatnál!
Ha érdekel ez a megoldás, akkor írj.
Célszerű felhívni őket a következő szöveggel: "Jó napot kívánok! Nem érkezett meg az összes általam rendelt termék. Tudna segíteni, hogy mi történhetett?"
Ez elvileg jó lesz. Ha ilyen kérdéseid vannak óránként 4000-ért nagyon szívesen segítek.
Na mind1, látom nem akar válaszolni senkisem...
Cagiva SC125-höz idomkoat nem tudtok valahol eladókat, power elektronikát esetleg, mert előre lláthatóan egy pár dologra szükségem lesz..
Help meeeeeeeeeee!
Újra segítséget kérnék tőletek!
Az a probléma hogy a hűtővízbe bele folyik a motorolaj és habos trutyi jött ki a tartályból.
Super city-ről lenne szó!
nem tom mi a baja!
valakinek ötlet?
Előre is köszönöm!
Rendeltem erről a S.P.D.-ről jópár cuccot, számszerint 7-et amiből csak 4-et küldtek ki....akkor most WTF ? Persze az összeg is kisebb, de bakker 1 hetet vártam rá, és még csak nem is az összes cumót hozták ki....Ilyenkor mit lehet csinálni ?
Tudom, hogy nem érdemes a legolcsóbbat megvenni, de egyenlőre a hazaúthoz kell csak. Amíg fel nem újítom, nem fogom sokat használni. Majd akkor akarok frissen beszerezni valami jobb minőségű olajat, ha elkészültem vele.
Castrol Power1 Full syntetikus De én ezt használom igaz elég drága de ha új dugó meg ienek vannak benn nem szabad játcani vagyis ha nem akarod hogy besüljön
"olcsó húsnak híg a leve,,
Nekem is volt Mitom, de én ott úgy oldottam meg, hogy nem volt powerelektronika, és mégis tökéletesen nyitott a megfelelő fordulatnál!
Ha érdekel ez a megoldás, akkor írj.
Engem egy Elefant/Aletta Rossa szívócsonk érdekelne!
Ez elvileg jó lesz. Ha ilyen kérdéseid vannak óránként 4000-ért nagyon szívesen segítek.
Örülsz?
Maxüdv: Szeemee
Cagiva SC125-höz idomkoat nem tudtok valahol eladókat, power elektronikát esetleg, mert előre lláthatóan egy pár dologra szükségem lesz..
Abban tud valaki segíteni hogy hol találok bele szimeringet?
ha valakinek lenne nagyon hálás lennék!
Köszönöm előre is!
Újra segítséget kérnék tőletek!
Az a probléma hogy a hűtővízbe bele folyik a motorolaj és habos trutyi jött ki a tartályból.
Super city-ről lenne szó!
nem tom mi a baja!
valakinek ötlet?
Előre is köszönöm!
Rendeltem erről a S.P.D.-ről jópár cuccot, számszerint 7-et amiből csak 4-et küldtek ki....akkor most WTF ? Persze az összeg is kisebb, de bakker 1 hetet vártam rá, és még csak nem is az összes cumót hozták ki....Ilyenkor mit lehet csinálni ?
ha van írj
"olcsó húsnak híg a leve,,
Tudnátok segíteni abban, hogy a Cagiva SST 125-ömhöz milyen motorolaj kell? Full syntetich? Tudnátok ajánlani valami nem túl drágát?
Köszi!